Çok uzun yazdým bu iki geri zekâlý, iki cümleyi bile anlayamaz halbuki.![]()
Çok uzun yazdým bu iki geri zekâlý, iki cümleyi bile anlayamaz halbuki.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
benim alet bu PPM olcuyor
https://www.amazon.com/iPstyle-Measu...s%2C99&sr=8-11
Þimdi gelelim bu 2 budalanýn çözemediði, marketlerde bu gün Reha GAYA kaç paralýk alýþveriþ yaptýðý sorusuna.
Baþtan anlatayým ki en alýklar bile anlasýn, BAÐ-GUR emeklisi market market gezdi.
Toplam kaç para harcadý, elimizde ahmaklarýn bile anlayacaðý bir banka ekstresi var.
Burada toplamda kaç gayme yazýyor 5.595 gayme, emme Reha GAYA benzinde almýþ, ne yapacaðýz?
O benzin parasýný 1.460 gaymeyi toplamdan düþeceðiz
5.595 gayme - EKSÝ 1.460 gayme = eþittir 4.135 gayme.
Umarým bu bönler bile anlamýþtýr benim bugün market harcamamýn 4.135 gayme olduðunu.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yok abi Ayhan baþkan ile ilkimizin ki muziplik biz daha baþlamadýk. Ama benim aylýk kýz öðrenci masrafý aidat faturalar ekmek 7500 tutuyor. Stoklardan harcýyorum. Mayýstan itibaren biraz rahatlýyorum. Bu sene kýþ olmadý hipne apartman yöneticisi (a.a.k. ) yalýtým yaptýrmadý ýsýnma bizde ýsýnmadan gol gibi geliyor. Ýlk fýrsatta bu evi satýp gitmem lazým. Bu kriz bu apartmanda geçmez. Yönetici ne seçime gidiyor ne hesap veriyor 8 yýldýr babasýnýn malý gibi yönetiyor. Apartman da % 70 kiracý. Muhtemelen yönetici onlardan bir kaç da lavuktan alýp geçiyor. Ne o.ç. gece gece moralim bozuldu yine.
Yer Ýmleri