Kullanılmayan ruchanlari baba oğul hepsini almayı taahhüt Edip aldılar diye biliyorum.
Printable View
Kullanılmayan ruchanlari baba oğul hepsini almayı taahhüt Edip aldılar diye biliyorum.
Bu ********lerden bir yol olmaz.Ölmüş eşşek Konya bile 1 sene sonra kalkmış ayağa.Spek dediğinde ara ara taşıyıcı amele Ky yi değiştirir.(Galip ağanızı izleyin arasıra)Bu karaktersiz bağlamış Ky yi kımıldatmıyor.Yok hisseyi 2 tl yapsan yine almaya çalışan Ky çıkar bu psikolojiktir.Bu karaktersiz beceriksiz onu da bilmiyor..Ytd..
Bu kâğıda girip hevesle yorum yapan yeni ky leri gördükçe acı acı gülüyorum
Yine kuşlu sitede falan reklamını yapanlar türemiş.... 1 e getirip yine mi basacaklar acaba... Olan bizim gibi 6-7 aydır bekleyenlere oluyor bu puştlar yüzünden... YTD..
Domuz benzeri yaratık, becerecek yeni ky ler bulabildikçe bu kağıdı bu kağıdı kesinlikle olması gereken yere yükseltmez.Ufak tefek hareketlerle zaten cebini dolduruyor.Sonra da becerilen ky ler burada ağlaşıp duruyor, beter olsunlar.
Keşke artık ölse
[QUOTE=atayburak;3227287]Domuz benzeri yaratık, becerecek yeni ky ler bulabildikçe bu kağıdı bu kağıdı kesinlikle olması gereken yere yükseltmez.Ufak tefek hareketlerle zaten cebini dolduruyor.
/QUOTE]
herhalde sen böyük yatırmıcı katogrisine giriyorsunuz..:kahkah:
[QUOTE=sulzer;3227425]Yok Atayburak genelde arada satar sıyrıldırdı.0.65-1.5 hareketinde yazdıklarından bilirim.Ama bu karakteriz bu sefer onu da terste yakalamış.Ben de aynı terse kaldım.Bir ben iteledem bu karaktersize bir O ,berabereyiz şimdilik.Şimdiden yazalımda sonra tepki gelmesin.Olurda 1.3 civarına gelirse millet 2-3 lerden bahsetmeye başlarsa burada o tiplere karşı yazarım..Atayburak zaten yazmıştı.Tabi bizim karaktersiz ne zaman yukarı yapacak.ytd..
[QUOTE=atayburak;3229228]https://invst.ly/a7f0o
bunun kıpraşacak yeri kalmamış yakında aşşagı veya yukarı keser heryol 0.79 kitlemiş..:yes:
yakında buraları bayagı şenlenecek gibi geliyor bana :halay:
Dolar 5.42 oldu tektu ya para yatıranlarada Allah'tan sabırlar diliyorum.
Bu kin bu art niyet . Çok ilginç. Ne demişler benim için ne dusunuyorsan Allah sana daha fazlasını versin.
Ya aynı gemide değiliz yada hesaplar başka yada ben sağlıklı düşünemiyorum
Aptallık eden cezasını çeksin hem de köküne kadar,bu ********in kağıdında benim yıllarım heba oldu.Hala en ********in kağıdına girip medet uman varsa o da beter olsun.
Çok net bir şey söylüycem bu şirketin yağlayıp balladığı s.yılmaz hiç unutmuyorum yıl 2007 yada 2008 babasının yeni aldığı lüks arabayı ataşehirde anahtarını üstünde bıraktığı için çaldırmıştı demem o ki bu genç şimdi çıkıp çeşmede ben süper otel yaptım verin bana 150 milyon bu oteli bu şirketin içine koycam dedi hooppp milletten paracıkları aldı sonrada bu oteli 200 milyon euro karşılığında satışa çıkardım hooppp gene küçük yatırımcıya geçirdi snra hopppp komple alıcı çıkmadı imar barışından fayl*****p villaları tek tek satacam hoppppp hooppp hiç bitmez bu baba oğulda hoppppp kucakta yatırımcı avında..... Kalın saglıcakla...... Saygılarımla.
Arkadaşlar araci kurum dağılımını paylasabilir misiniz?
Allah şifa versin. Ne diyeyim
https://resmim.net/f/8hZDvh.png
ATABAYRUK sen bizden iyisindir.Kaç kez treyd ettin bu kağıdı ben içinde olduğumdan beri bilmiyorum ama çoğu zaman üstten satarak alttan aldın diye paylaştın diye hatırlıyorum.Zarar ne kadar ortalama senin ki?
Eğer pastadaki AK patronsa durum biraz garipleşecek gibi.Hayırlısı bakalım.PATRONİÇEMİZ SENİ BEKLİYORUZZZZ
Masallahin var kardes, peki hisse bugun cidden bir hareket gosterdi fakat geri kacti, 11 mart tan once de bilanço varmiş, kardes ayrica ky cok mu gercekten hissede yoksa kacan giden cok mu kahredip. Bu son bilanço çok belirleyici olacak artma veya inme sebebi olarak kullanacak, bakalim ne olacak
Arkadaşlar bilanço dan ne bekliyorsunuz? Zaten geçici vergi beyannamesinde durum ortada. Yalnız bu otel eğer bir an önce satılmazsa bu sezon artık zor satılır. Zira Nisanda sezon açılıyor.
Ben şahsen BORSA GÜNDEM e haber yapana kadar bunların kap ta yapacağı hiçbir açıklamayı kaale almayacağım.Küçük Patroniçeyi gülen pozlarla ky yanında msj orada görmek dileğiyle.........:vk:Ya da şu kuşlu sitedeki blnsay ve tayfası ya da tektu bizim hissemiz diyenlerin sahne almasını bekleyeceğim....
Açığa satış
367.640 lot
en düşük:79
en yüksek:80
Bizlerde, Onda bunda şunda 50-100-200 bin lot varsa bu hisse sittin sene gitmez o zaman..... Yine şu kuşlu site tayfası topluyor ... Biraz onlar götürecek galiba. Karaktersizler oteli de satamadık desinler de biz de yol alalım artık..... YTD...
Atayburak neden halen bu hissede sin bi izah et bende bileyim
Tektu benim emeklilik ikramiyem olacak, olsun 5 tl satayım, 1.3 milyonu bankaya yatırıp faizi ile kral gibi yaşayayım +emekli maaşı da var
Küçük patron şirkette nakit kalmadığı ve likitide krizinin içinde olduğu için her gün tatlı tatlı yediriyor ama yeterli alıcı yok Aşşagılarda ;Bankalarla borç yapılandırması içinde gittiği banka yöneticilerinden eli boş dönüyor nasıl dönmesin şirketin aktifindeki gayrimenkullerin bir çoğu atıl bu krizde tam bir yıl oldu çeşmedeki oteli satışa çıkaralı ama ne katarlı ne arap bir allahın kulu kapılarını açıyor Banka borçlarının faizleri işliyor ama....... Ne demişler iş bilenin kılıç kuş*****ndır. Saygılarımla.