Sayfa 584/945 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Eğer pastadaki AK patronsa durum biraz garipleşecek gibi.Hayırlısı bakalım.PATRONİÇEMİZ SENİ BEKLİYORUZZZZ

2.  Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Satmadım, 0.80 den 263 bin var
    Masallahin var kardes, peki hisse bugun cidden bir hareket gosterdi fakat geri kacti, 11 mart tan once de bilanço varmiş, kardes ayrica ky cok mu gercekten hissede yoksa kacan giden cok mu kahredip. Bu son bilanço çok belirleyici olacak artma veya inme sebebi olarak kullanacak, bakalim ne olacak

3. Arkadaşlar bilanço dan ne bekliyorsunuz? Zaten geçici vergi beyannamesinde durum ortada. Yalnız bu otel eğer bir an önce satılmazsa bu sezon artık zor satılır. Zira Nisanda sezon açılıyor.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by 126486AGM Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bilanço dan ne bekliyorsunuz? Zaten geçici vergi beyannamesinde durum ortada. Yalnız bu otel eğer bir an önce satılmazsa bu sezon artık zor satılır. Zira Nisanda sezon açılıyor.
    Ben şahsen BORSA GÜNDEM e haber yapana kadar bunların kap ta yapacağı hiçbir açıklamayı kaale almayacağım.Küçük Patroniçeyi gülen pozlarla ky yanında msj orada görmek dileğiyle.........Ya da şu kuşlu sitedeki blnsay ve tayfası ya da tektu bizim hissemiz diyenlerin sahne almasını bekleyeceğim....
    Açığa satış
    367.640 lot
    en düşük:79
    en yüksek:80

5.  Alıntı Originally Posted by jurnal Yazıyı Oku

ATABAYRUK sen bizden iyisindir.Kaç kez treyd ettin bu kağıdı ben içinde olduğumdan beri bilmiyorum ama çoğu zaman üstten satarak alttan aldın diye paylaştın diye hatırlıyorum.Zarar ne kadar ortalama senin ki?
    TL bazında kardayım ama bu kadar süre hangi kağıdı alırsam alayım,faiz yada dövize yatırayım zaten bunun 2 misli karda olurdum.Hem sinirim bozulmazdı hem de bu ********i takip edip umutlanıp zaman kaybetmedim.

6. Bizlerde, Onda bunda şunda 50-100-200 bin lot varsa bu hisse sittin sene gitmez o zaman..... Yine şu kuşlu site tayfası topluyor ... Biraz onlar götürecek galiba. Karaktersizler oteli de satamadık desinler de biz de yol alalım artık..... YTD...

7. Atayburak neden halen bu hissede sin bi izah et bende bileyim

8.  Alıntı Originally Posted by Kyborsazade Yazıyı Oku
    Bizlerde, Onda bunda şunda 50-100-200 bin lot varsa bu hisse sittin sene gitmez o zaman..... Yine şu kuşlu site tayfası topluyor ... Biraz onlar götürecek galiba. Karaktersizler oteli de satamadık desinler de biz de yol alalım artık..... YTD...
    Aynen ky da o kadar çok hisse var ki, senelerdir sattırmaya uğraşıyorum ama nafile, biri satıyor öbürü alıyor.

Sayfa 584/945 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •