Dövizi tutmak için yapılan şu soytarılığa rağmen endeksin yıkılmaması ayıların nasıl güçsüz olduğunun önemli bir göstergesi bence.
Printable View
Dövizi tutmak için yapılan şu soytarılığa rağmen endeksin yıkılmaması ayıların nasıl güçsüz olduğunun önemli bir göstergesi bence.
Bank of 'un kulağına yarınki toplantıya ilişkin bir şeyler üflenmiş kesin. Her fırsatta banka topluyor
Bugün ALARK.. vadeli 73.40 L ortalama ile az pozisyondayız
Ben fakir olduğum için robot alamadım dayucuğum, onun yerine duygularımı aldım robot gibin çok soğukkanlı işlem yaparım, bazan hırpalıyorlar ama alıştım o kadarcık olur die işte bazanda yımırtalı pide yerine ekmekarası köfte veriyorlar, bende artan olursa sepetteki hisselere ekleyerek portföyümü büyütüyorum.
çok şaapmayla çok çocuk olmaz, işin sırrı yüksek komisyondan geçer, senin az komisyon ondan çok şaapıyon bedava diye heralde
Bizim bi arkadaşın robotu var hiç ekran bile izlemiyor, makina akşama kadar ona çalışıyormuş :)
Geçenlerde de bi arkadaş, sana çift yevmiye vereyim, maaş artı pirim artı yol artı öğle yemeği, akşama kadar bana çalış dedi, teklifini kabul etmedim.
Niye dedi
Ekmeğimi daştan seni baştan çıkartırım dedim.
*Erdoğan: Tabii bazı arkadaşlar Cumhurbaşkanı faiz politikalarında ciddi bir değişime mi gidiyor gibi bir yanılgının içine düşmesin, ben burada aynıyım
enflasyona devam diyor ona göre pozunuzu alın diyor...
Israrla söylüyorum bende .
komisyon oranım viob da binde 1 !
Üstelik eski bir aracı kurum çalışanıyım ki bu oranın yarısını az bir sermaye ile ilk defa borsaya girene teklif ediyorlar.
Hatta komisyon yok diyenlerde var vs vs..
İnsanın kendini kısıtlaması başkasının kısıtlamasından çok daha iyidir.
Shortçuya ekmek yok
Devamında da şunları söyledi
"Ama Hazine ve Maliye Bakanımızın şu andaki düşüncesi noktasında, biz tabii kendisine burada atacağı adımları süratle, rahatlıkla Merkez Bankası'yla beraber atmasını kabullendik, "hayırlı olsun" dedik"
Burdan anladığım bir süreliğine faiz arttırmalarına izin verdi ama bu artış limitli bir artış olmalı, dedikodularda çıkan Reis yüzde20 ye kadar izin verdi söylentileti doğru olabilir.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
xbank gerçekten yordu beni .. umarım sabrettiğime değer .. özellikle son tradelik pozlar
Sahol/Kchol ikilisinde Kchol açık ara tercih ediliyor. Sahol'de bir sonraki nesilde şirketi yönetebilecek kapasitede aile üyesi kalmadı, sebeplerinden biri de bu mu acaba
Biliyorsunuz başbakanlığım döneminde biz (enflasyonu) tek haneye düşürdüğümüzde faiz 4,6’ydı, enflasyon da 6,2’ydi. O zaman yine bu işleri beraber yaptık ve şimdi de Sayın Bakan’ımıza bunları söyledik, aynı şekilde bunu birlikte yapmalıyız. Biz o zaman ‘düşük faiz, düşük enflasyon’ teorisiyle çalıştık. Şimdi de aynı anlayışla çalışıyorum, aynı düşüncedeyim ve bu şekilde bunu başarabiliriz diye inanıyorum.
Reis böyle demiş.
Bilerek ve isteyerek.Arabanın hız takozu gibi.:)
Zararı kabullenmekde zorlanan stoploss çalıştıramayan bir yatırımcıyım .
oyuncu olarak vıob bana göre değil batırır beni.
not:14-15 milyonluk 6 ayda işlem yaptım kom.yüksek olduğu için elim gitmiyor her defasında al 60 tl sat 60tl ödemek durduruyor
Nas gitsin diyelim o zamanRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BAnkalar PAdişah Efendimiz Hz.lerinin konuşmasını müteakip dellendi...
hasılı,
faiz yükselecek
amma,
her daim eflazyonun altında olacak.
bu bağlamda aradaki fark malum enztrumanın yükselmesi ilen dengelenecek gibin düşündeüm ben.
ben de sen gibi düşünüyom sahitt abi.
Yüzde 20 ye kadar işi doğrudur muhtemelen. Ağbal da 19 da gitmişti. 20 Reisin sınırı. Ona yaklaştımı şeker başlıyor çıkmaya.
çift başlı gral kobran niye icad edildi o zaman?
bir taraf gemleri çok çekerse,
diğer taraflan dengelenecek herhal.
Bakın bakın ne diycem, hunili dayuyu gören oldu mu
%20 faizle şimdi faiz arasında hiç bir fark yoktur...
Suudi ve BAE ile üç beş milyar dolar birşeyler anlaşması olmuştur ya ondan... Yerel seçimlere kadar yine yapısal reform yerine nasıpal reform olacaktır
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oy oy ne guzel her yer kizariyor su endekste bir kizarsa
Agam bizle eglenir. Aynı gün iki kez aynı hareketi yaptı.
Eğer bankaların elindeki tahvilleri alırsa Memet Cimcik, bankalar şuanli fiyatının yüzde 50 üstünde anca alırız ama üstüne bir yüzde 50 daha gider :)
ak yatırımın satın aldığı griptoğ platformu stablex'i gullanan var mı ? varsa yorumu nedir ?