Sayfa 582/1005 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,649 - 4,656 arası.

Konu: Viop LI

1. Shortçuya ekmek yok

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    *Erdoğan: Tabii bazı arkadaşlar Cumhurbaşkanı faiz politikalarında ciddi bir değişime mi gidiyor gibi bir yanılgının içine düşmesin, ben burada aynıyım

enflasyona devam diyor ona göre pozunuzu alın diyor...
    Devamında da şunları söyledi

"Ama Hazine ve Maliye Bakanımızın şu andaki düşüncesi noktasında, biz tabii kendisine burada atacağı adımları süratle, rahatlıkla Merkez Bankası'yla beraber atmasını kabullendik, "hayırlı olsun" dedik"

Burdan anladığım bir süreliğine faiz arttırmalarına izin verdi ama bu artış limitli bir artış olmalı, dedikodularda çıkan Reis yüzde20 ye kadar izin verdi söylentileti doğru olabilir.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. xbank gerçekten yordu beni .. umarım sabrettiğime değer .. özellikle son tradelik pozlar
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Shortçuya ekmek yok
    piyasa bull tidebringer ... iki gün önce zirve tazeleyen bir grafik bence bulldur ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Israrla söylüyorum bende .
    komisyon oranım viob da binde 1 !
    Üstelik eski bir aracı kurum çalışanıyım ki bu oranın yarısını az bir sermaye ile ilk defa borsaya girene teklif ediyorlar.
    Hatta komisyon yok diyenlerde var vs vs..

İnsanın kendini kısıtlaması başkasının kısıtlamasından çok daha iyidir.
    Abim yanlışın var bu çok yüksek bir komisyon......10 bin 1 olmasın senin ki.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6. Sahol/Kchol ikilisinde Kchol açık ara tercih ediliyor. Sahol'de bir sonraki nesilde şirketi yönetebilecek kapasitede aile üyesi kalmadı, sebeplerinden biri de bu mu acaba

7.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Sahol/Kchol ikilisinde Kchol açık ara tercih ediliyor. Sahol'de bir sonraki nesilde şirketi yönetebilecek kapasitede aile üyesi kalmadı, sebeplerinden biri de bu mu acaba
    Ali Koç'un FB başkanlığından ayrılıp holdingde daha aktif rol almasıyla durum değişebilir
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Abim yanlışın var bu çok yüksek bir komisyon......10 bin 1 olmasın senin ki.....
    Binde 1.
    2007 de hesabı açtığımda ne ise o.
    Teklif ediyorlardı düşürelim diye.ben de her defasında yok diyordum.
    Bir daha teklif ederseniz hesabımı merkeze taşıırm dedim.

not:Adana dan Antalya ya taşıdılar hesabı ses etmedim dealerım iyi.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 582/1005 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •