Sayfa 585/1005 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: Viop LI

1. Agam bizle eglenir. Aynı gün iki kez aynı hareketi yaptı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Her trentten faydalanma arzusu bence zararın sebebidir.

son 25 yıla bakarak şunu söyleyebilirim: 10 yılda 8 kere..yani her yıl %80 ihtimalle en diplerde GÜÇLÜ AL KOŞULU OLUŞUR.

Yılda bir kere bunu değerlendirsen zaten min dolar bazlı%50 nin üzeri oluşur...

GLOBAL PİYASA-BIST100-MEVSİMSELLİK-ALIRKEN ORTA VADELİ GÖS. DİP OLMASI...

Bu koşullarda lokomotiflerden 5-6 hisse alanın zarar etmesi imkansızdır.Hatta 4-6 içinde min %50 dolar bazlı kar olasıdır.

Karı realize edince de uzaklaşmak lazım..min 5-6 ay...

işte benim bundan sonraki yöntemim..
    doldur boşalt yönetimi, parayı döndürmek iyi çalışır bizim piyasada. piyasalar kaotiktir. kaosu içselleştiren başarılı olur.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Oy oy ne guzel her yer kizariyor su endekste bir kizarsa
    Amiral de kızarsa keşke.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    İstanbuldaysan şileye git bizim köydeki ev boş.
    24 saat su sesi.
    Müzik olarakda Temmuzda 1 ay erken öten cırcır böcekleri .
    Dutlarda olmuşdur şimdi.

not:Bayramda dolar daha da kışa kadar full çeker.
    nerede olduğum, sağ üst köşede ikametgah kısmında yazıyor. avrupa' da çok güzel senatoryumlar var. ne işim var ağlayan kayanın oralarda. su sesinin fazlası depresyona sokar üşütük insanı.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5. Eğer bankaların elindeki tahvilleri alırsa Memet Cimcik, bankalar şuanli fiyatının yüzde 50 üstünde anca alırız ama üstüne bir yüzde 50 daha gider

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    ak yatırımın satın aldığı griptoğ platformu stablex'i gullanan var mı ? varsa yorumu nedir ?

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    nerede olduğum, sağ üst köşede ikametgah kısmında yazıyor. avrupa' da çok güzel senatoryumlar var. ne işim var ağlayan kayanın oralarda. su sesinin fazlası depresyona sokar üşütük insanı.
    Ağlayankaya ile bizim köy(büyüdüğüm_kütük 40 km ilerde)karadan 3 km ama denizden yüzersen sadece 800-900 metre vardır yada yokdur.

Ben buradan şileye 10 saatde gidiyorum siz uçağa binseniz benden önce gidersiniz.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    doldur boşalt yönetimi, parayı döndürmek iyi çalışır bizim piyasada. piyasalar kaotiktir. kaosu içselleştiren başarılı olur.
    minik bir borsa deneyi yaptım.

20 bin lira ile ufak bir trade denemesi yapayım dedim, 2 haftadır ancak 500 lira artırabildim. normal yatırım gibi alıp beklesem 2 bin lira civarı artı olacaktı.

nasıl iyi mi?
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 585/1005 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •