Sayın denizkiraz özlettiniz 2 cümlede siz yazın?Teknik ne diyor!!!
Printable View
Sayın denizkiraz özlettiniz 2 cümlede siz yazın?Teknik ne diyor!!!
Bu günün en güzel yanı 67 e kadar maliyetli bir yolun açılmasıdır...bence tavan olmayacağını anlayan bazı kisacilar panikle sattılar...pazartesi endekste de ciddi bir sıkıntı olmaz ise ?? 67 e kadar yolu hızlı bir şekilde doldurmak isteyecektir..bu yol maliyetli olduğu için seri bir şekilde doldurmasını bekliyorum...buda günün çok erken saatlerinde yüzde 7 lik bir primi görerek tavan potasına gireceğini düşünüyorum...pazartesi şartlar uygun ise tavan ihtimali var arkadaşlar..tecrübelerim bunları bana soyletiyor..
Eski zirveler her zaman için en güçlü direnclerdir...gecilmeleri genelikle zordur...son bir kaç günde 60_67 aralıklarını çok dövdük ..dolayısı ile bu direnç maliyetlendigi için çok yumuşadı...az bir çaba ile gececegimizi düşünüyorum...geçersek ? 100 TL psikolojik seviye ana duraklardan biri olur..ilk hedefimiz orası olur...
Bunları yazarken hep gesani hatırlıyorum..onda da acaba ne zaman 100 u görürüz hayallerini kurardik..:kahkah: sonra bir gördük,pir gördük...ta 420 leri bile bir kaç ayda gördük..
Evet dostum, aynı fikirdeyim. Pazartesi sabahı çok yukardan açma ihtimali çok yüksek. 65.80 dahi açsa ne günlükte ne saatlikte gap olmayacak çünkü. Klasik sert bir sabah açılışı olabilir yine. Bugünde çok agrasif açılış yaptı, tavana kadar gidip geldi bir ara
Yaklaşık 1 haftadır 60 etrafında geziniyor hisse. Yeni maliyetlerle buraları iyice bir sindirdi sayılır. Haftaya yine hareketli bir hafta olacağı benziyor bana görede
Bugün son dakika satanlar küçük yatırımcıdan ziyade bankof satışıydı. Takaslarda kendi malı yok, Citi nin var oda 700 bin kadar. Bugün zaten 311 bin sattı, dünde sattı galiba. Yani hepsini satıyorum dese en fazla 300 bin daha malı var
Sıkıntı yok kalanında satsın biz alıcıyız tahtada. Ek yapacağım söylemiştim, portföyde 7 hissenin 2 sini satıp buna gömdüm, bugün dahil son 3 gündür ek alımlarım oldu. Portföyden 2-3 hisse daha çıkarmayı düşünüyorum duruma göre. Full olmasam bile Ege Limanı %50 yapma niyetim var uzun süre
Daha önce dile getirdim mevcut olanların değerlemesini yaptığım zaman şuan olması gereken varlık değeri 1 milyar dolardır. Olacak olanları göz önüne getirdiğim zaman 2 yıl sonrası için 2 milyar dolardır hesabım
Anlık piyasa değeri 188 milyon dolar
2 yıl sonrası için 2 milyar dolar mümkün
Potansiyeli dolar bazlı %1100 gibi bir rakam
Mümkün mü böyle bir şey bence mümkün. Herkes kendi kararını kendi versin.:yes:
Bryat 2,5 yılda 30 dan 4650 ye gitti, tam 155 kat. Kim derdi, kim inanırdı ama gitti
Hahaa habere bak hizaya gel
Bizi ayakta uyutur bunlar
https://www.denizcilikdergisi.com/de...rtgleri-geldi/
https://x.com/denizcilikdergi/status...f6mGFGF8Cmn8XA
19 ay sonra gelmeyecek miydi bunlar.:plc:
Şirketimizin konteyner elleçleme ve terminalcilik faaliyetlerinde, hizmet kalitemizin ve elleçleme kapasitesinin artırılmasına teminen toplam 16.300.000 Usd bedelle bir adet STS liman vinci ve üç adet RTG saha istif vinç alımı için Çinli bir firmaya sipariş verilmiştir.
Söz konusu siparişlerimizin teslim süresi 19 ay olarak belirlenmiş olup, bu yatırımlarımız için alınan yatırım teşvik belgesi kapsamında kurumlar vergisi (%50, YKO %15), kdv ve gümrük vergisi istisnalarından faydanılacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Bir gidip baksın şu limana. Muhtemelen iskelelerin uzatmalarıda bitmek üzere.:wave:
Dostum bu güzel haberi açmak lazım..ky link tiklamaktan bile aciz..:kahkah:
AnasayfaDeniz Gündem
Deniz GündemLimanlar
TCEEGE’nin yeni RTG’leri geldi
TCEEGE Konteyner Terminali'nin ZPMC'den sipariş ettiği iki vinç limana ulaştı.
- Murat Üstün 15 Tem 2024
PaylaşLinkedinFacebook
Denizcilik Dergisi'ne abone olmak için tıklayın
Kumport’un eski CEO’su, İTÜ Denizcilik Fakültesi 2002 Güverte mezunu Kapt. Kaan Anul’un genel müdür olarak iş başı yapmasından sonra yatırımlarına hız veren TCEEGE Konteyner Terminali’nin yeni RTG vinçleri geldi.
ZPMC’dan satın alınan iki, lastik tekerlekli portal vinçin önümüzdeki günlerde kurularak hizmete alınması bekleniyor.
6 ülkede 13 terminali var
İspanya merkezli uluslararası terminal işleticisi Grup TCB’nin Türkiye´deki ilk girişimi olan TCEEGE Konteyner Terminali İspanya, Brezilya, Küba, Meksika, Kolombiya ve Türkiye’de toplam 13 konteyner terminali işletiyor.
İzmir merkeze 55 kilometre, TCDD Aliağa Biçerova Tren İstasyonu´na 600 metre uzaklıkta bulunan TCEEGE Konteyner Terminali, 750 metre uzunluğunda rıhtıma ve ortalama 20 metre deniz derinliğine sahip.
Şirketin internet sitesinde bilgilere göre, limanda 2 adet rıhtım vinci (SSG), 3 adet mobil liman vinci, 6 adet RTG, 2 adet 45 ton kapasiteli dolu konteyner istifleme vinci ve 18 adet 65 ton kapasiteli konteyner dorsesi bulunuyor.
TCEEGE, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, ISO:14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS:18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerine de sahip.
Arkadaşlar daha önce 19 ayda gelecek dedikleri vinçler 10 gün önce gelmiş bile... işin ilginç yanı bu egegubre şirketi kap haberi ile duyurması gerekirken ,bir denizcilik dergisi duyuruyor...
Tüm bunlar bize şirketin limanı gercekten de ivedilikle bitirmek istediğini gösteriyor...ekonomik durgunluğun olduğu limanın onceki çeyrekte daha az iş yaptığı bir ortamda bu ivedilik nedendir ?? Bu acele nedendir ?? Sakın BYD nin fabrikasına yetişme çabası olmasın mı ?? :kahkah:
Şirket biraz ketum ama bu işler maharaj dostumuzdan kaçmıyor...biraz araştırma ile Google amcanın yardımları ile gerçekler ortaya çıkıyor...
Bize 19 ayda gelecek denen vinçler gelmiş bile. Diğer ikiside ya geldi yada yolda
18 ayda iskele uzatmalarını bitireceğiz demişlerdi, iskelelere bence çoktan başlandı
Çinliler çok hızlı diyorduk ama bizim patron onlardan hızlı çıktı
BYD fabrikayı kurmadan Ege Limanda her şey bitmiş ve hazır olacak
arkadaşlar yine de bu haberi şirketi arayarak teyit ettirmek lazım....acaba daha önce siparişleri verilmiş başka vinçler olabilir mi diye...bunu pazartesi sormak lazım...yalnız genel olarak yapılan çalışmalarda bir ivedilik bir acele bir telaş var....buda ister istemez bizi şüphelendiriyor...
Haber yeni dostum onda sıkıntı yok. Haa şirket niye kap atmadı dersen hala gelecek 2 vinç var. Tamamı gelsin ondan sonra atarız diye düşünmüş olabilirler
1 STS liman vinci ile 1 adet daha RTG saha istif vinci gelecek veya geldi onlarda biz bilmiyoruz. Bu vinçler ya çok öncede sipariş verildi. Yada ellerin hazır vardı gönderdiler hemen ikisini
Haberi yapan denizcilik dergisi yani bu işlerin içinde olan bir kurum. Bütün limanlara girip çıkabilir bunlar, basın izinleri var çünkü. Haber yapma özgürlükleri var yani.:yes:
Reis Manisa yı işaret ederek yatırımların devamı gelecek demiş. Oraya her gelecek yatırım TCE EGE Limanının hem işlerini hemde değerini artıracaktır
https://www.salihlisektorgazetesi.co...r-devam-edecek
https://www.manisakulishaber.com/man...imara-aciliyor
Haberde resmî konulan bu limanı tanıdınız mı.:cool:
Nakliyecilerin Aliağa Limanı'na ulaşımını sağlayan yol için kalıcı çözüm üretmek istediklerini belirten Başkan Tugay, Aliağa'nın limanlar bölgesinin, İzmir için kritik bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Tugay, Buradaki gelişimi destekliyoruz. Bölgenin ulaşım, altyapı gibi sorunlarının giderilmesi için kararlı adımlar atmak istiyoruz. Bu konuda üzerimize düşeni yapmak istiyoruz dedi.
https://www.izgazete.net/buyuksehir-...masi-yapilacak
Şüphe etmekte haklısın dostum, 2 ayda bu vinçler üretilip Çin’den nasıl geldi değil mi? 13 mayısta sipariş ver, 15 temmuzda teslim al. Deniz yolculuğu sürer zaten o kadar.:yes:
https://www.getmidas.com/midasin-kul...-adimi-p-39373
Dostlar burada buluşmuş ama voltran deyince ana gövdesi eksik kalmış :)
Sizlere başarılar diliyorum..
Tabi dostumuz çok memnun oluruz ararsan. Diğer ikisinide sormak lazım geldi mi diye. Hatta iskelelerin uzatmalarını sormak lazım bitti mi diye.:kahkah:
Bitmemiştir tabi ama muhtemelen kap öncesinden çok önce başladı orda uzatma işlemleri. Bu vinçler geldi ama iskele nerde!?
Yani bu gelen ve gelecek olan 4 vincin en azından 2 adeti uzatılacak iskelelerin olması lazım
zaten ilk görüşmem eksik kalmıştı...bu gerekçeler ile tamamlarım...bunları da sormak isterim tabi...yaklaşık son bir yıldır hiç bir hissemin yatırımcı ilişkilerini aramamış ve birçok konuda da araştırmalar yapmamıştım...ama egegübrenin potansiyeli üzerimdeki tembelliği kaldırdı...:kahkah:
ortaklarımızdan biri gidip limanı bizzat görmeli...gerekirse orada çalışan işçilerden bilgiler almalıdır....bir casus gibi bilgi toplamalı...:kahkah: yok mu öyle yürekli bir ortağımız....
sen de gelseydin voltran tam olacaktı....ama sanırım berkosandaki pozisyonunu bozmak istemediğinden buraya gelemiyorsun...berkosan benim de çok sevdiğim ve değer verdiğim bir hissedir...o hisselerimi uzun vadeli tutmak istiyorum...sonuçta bebek...bir gün yürüyüp koşacak...anne ve babası ona iyi bakıp besliyorlar....o bebek de bir gün adam olacak....:kahkah:
https://i.hizliresim.com/b1777x3.PNG
haftalık pasta
https://i.hizliresim.com/47fa5pk.PNG
aylık pasta
https://i.hizliresim.com/qr8lf8f.PNG
haftalık takas
https://i.hizliresim.com/4f15yie.PNG
aylık takas
Burnuma hisse de operasyon kokuları geliyor. Bir derginin KAP haberi gelmeden bir paylaşımı nerede ise tüm sosyal medyada yayınlaması ilginç geldi bana! Hisse toplu iken peş peşe çeşitli kaynaklardan ''haber'' paylaşılması tesadüf mü acaba. Bunca yıllık tecrübeme göre bana pek tesadüf gibi gelmiyor ama yinede bekleyelim bakalım ne olacak.
Dostum yıllardır bekleyen iskele uzatma projesi hemen onaylanmasaydi,700 dönümlük arazisi aceleylen sit alanından cikarilmasaydi ve BDY Manisa'da yatırım kararı almasaydi tüm bunlar olmayacaktı...bu olanların suçlusu bu gelişmelerdir..
Bu gelişmeler olduktan sonra birileri elbette bu gelişmelerden bir anlam cikaracakti..belki bir hafta sonra belki de bir ay sonra belki de kimsenin ruhu duymadan bu hisseyi cikaracakti ama kimsecikler bu çıkışa anlam veremeyecekti...ky satacak by lar ise toplayacakti..
Bu konuda sayın maharaja teşekkür borçluyuz...o olmasaydı bizler bu gelişmelerden haberdar olamayacaktık ...belki de egegubrenin çıkışlarına ineğin trene baktığı gibi bakacaktık..
Aslında bana göre herşey BYD nin yatırım kararı vermesi ile olumlu yönde değişti...devlet baba 1 milyar dolarlık bu yatırımın olması ile 5000 kişinin istihdam olacağını gördü...bu yüzden de bu yatırımın olması için devlet seferber oldu...byd nin ihracat yapması için büyük bir limana ihtiyacı vardı..bence en uygun olarak egegubrenin limanını gördüler...bu yüzden de bu limanın daha da uygun hale gelmesi için iskelenin uzatılmasına ,liman arka sahası 700 dönümü sit alanından çıkardılar..devlet baba tarihi bir yerleşimi ülkenin gelişmesine feda ettiler..kar ve zararı karşılaştırıp böyle bir karar aldılar..ülkemizde böyle gelişmiş bir liman az bulunuyorken ,tarihi eserler ise zibil gibi çok ...
Hükümet ayrıca ileride bu yatırımı seçim malzemesi için de kullanabilecek..bu yüzden de bu yatırım çok mantıklı göründü..
1- 1,5 yıldır toplayanlar topladı zaten milleti bıktırdılar baskı yaparak. EM den önceki 2013 bilançolarına göre hisse uzun süre baskılanarak düşük çarpanlarla işlem gördü. Bu gelişmeler olmasa bile liman uzatmadan tutun da 2013 ten bu yana değerlendirilmeyen varlıkların olduğunu hisseyi takip eden herkes biliyordu.
Arkadaşlar bu hissenin dolar bazlı grafiği nasıl acaba ?? Bir de dolar bazında durumu görmek lazım...liman gelirleri dolar iledir arkadaşlar..
Üstadım dolar bazı grafik te sanki liman hiç yokmuş gibi 2008 seviyelerine yakındı bir ara bu son yükseliş öncesi iyice diplerde zaman içinde yolculuk gibi ve dolar enflasyon u da dikkate alırsak günlerdir konuştuğumuz bu eşi benzeri olmayan liman gerçek hayatta var ama borsada sanki böyle bir liman hiç yokmuş gibi bir değerleme zaten enflasyon ortada böyle her şeye zam gelmiş iken Eggub te dolar bazlı deflasyon grafiği böyle bir şey yok olağanüstü bir durum düşünsenize Çinliler vs diyoruz böyle bir liman elmas gibi parlıyor geleceği ortada daha da büyütecekler ve işte byd vs değerine değer katacak ama borsada böyle sanki böyle liman a sahip değilmişiz gibi adeta ilizyon limanı dolar bazı hiç yokmuş Sayan bir aklı tutulması ve yaklaşık bir sene önce 65 tl imiş son 1 senede her şeye zam geldi Eggub e ise indirim dolar bazı Eggub ün temsil ettiği hisse senedinin basıldığı kağıda bile gelen zamlar ne dolar bazı ne enflasyon fiyatlarda yok böyle bir iskonto gerçek hayatta mümkün değil biz daha geleceği fiyatlamamız gerekiyor iken 2008-2010 vs zaman sanki Eggub için durmuş hiç enflasyon yokmuş sıfır hatta eksi enflasyon varmış gibi fiyatlama
Liman hiç olmasa sadece gübre fabrikası
Olsa zaten bu fiyattan yaklaşık belki daha yukarda işlem görürdü son halka arzlara bakarsak gübre fabrikası olarak halka açılsa liman olmadan da bu piyasa değeri zaten şimdi öyle bir aklı tutulması var ki o hayran kaldığımız geleceği parlak büyüyen liman yok hani olması gereken serbest marjla açılsa limanı 1 günde fiyatlaması lazım market rafında etiketi 10-14 senedir aynı kalmış gibi etiketin güncellemesi için geleceği aylarca beklemeye gerek yok elimizde emsali ortada eşi benzeri olmayan bir liman var bunun için zaten var olanı sahip olduğumuz u fiyatlamak için beklemeye gerek yok olması gereken sahip olduğumuz varlığın piyasanın farkına varması ve gerçek değeri tabi sonra yeni iskele kapasite artışı byd vs bölgeye değer katan yatırımlar vs o da akabinde fiyatlanmalı bu hisse adeta unutulmuş gizli kalmış hayatın olağan akışında mümkünatı olmayan fizik kurallarına yani var olanı yok sayan ekonomi kuralarına dolar bazı enflasyon büyüme vs tüm bilimlere aykırı bir gizli kalmış keşfedilmeyi bekleyen bir elmas adeta
Biri twiterda paylaşmış..geçmişte 5 dolar zirvesi varmış...trend olarak da hedef 7.5 dolar görünüyordu o grafikte...teknikci bir arkadaş acaba adam akıllı dolar bazlı bir grafik paylaşabilir mi ?? Çok merak ettim...
Teknik grafik işlerse ???? Zirvemiz 165 TL...trend hedefi 247.5 TL olur...tabi dolar bazlı bu ..arsası sit alanı iken oluşmuş bir grafiğe göre...:). Bakalım piyasa TL bazlı grafiğe göre mi işleyecek ?? Yoksa dolar bazlı grafiğe göre mi?? Bekleyip göreceğiz...
Nedir bu hissenin... sorunu..veya karın ağrısı????
Bir arkadaş atmış dostum, üst kanala kadar yani 35 dolara kadar yolu var demiş
Bu günün kuruyla TL olarak 1155 gibi gibi bir rakam çıkıyor ortaya uzun vadede
Dolar bazlı mevcut fiyatından yaklaşık 20 kat kazançtan söz ediyor çizgileri
Vadesini söylemiş; aylık grafikler genelde 3 ile 5 yıl arasında tamamlanır demiş
https://x.com/ylmzll5/status/1813927...f6mGFGF8Cmn8XA
Temel olarak bende 2 yıl sonrası için 2 milyar dolar piyasa değeri bekliyorum
1 milyar dolar mevcut varlıkların anlık fiyatlaması için ortaya attığım bir rakamdır
Eğer öngörüm gerçekleşirse dolar bazlı 11 kat potansiyelden söz ediyoruz
Anlık piyasa değeri 188 milyon dolar. 2 yıl sonra olması gereken 2 milyar dolar
Petlim limanı, Kocaeli limanı, Alsancak limanı hepsi milyar dolar değerlerde
Patronda dediyse benim limanım Alsancak limanından daha değerli diye