Sayfa 587/905 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Dostum bu güzel haberi açmak lazım..ky link tiklamaktan bile aciz..

AnasayfaDeniz Gündem
    Deniz GündemLimanlar
    TCEEGE’nin yeni RTG’leri geldi
    TCEEGE Konteyner Terminali'nin ZPMC'den sipariş ettiği iki vinç limana ulaştı.
    - Murat Üstün 15 Tem 2024

PaylaşLinkedinFacebook
    Denizcilik Dergisi'ne abone olmak için tıklayın
    Kumport’un eski CEO’su, İTÜ Denizcilik Fakültesi 2002 Güverte mezunu Kapt. Kaan Anul’un genel müdür olarak iş başı yapmasından sonra yatırımlarına hız veren TCEEGE Konteyner Terminali’nin yeni RTG vinçleri geldi.

ZPMC’dan satın alınan iki, lastik tekerlekli portal vinçin önümüzdeki günlerde kurularak hizmete alınması bekleniyor.

6 ülkede 13 terminali var

İspanya merkezli uluslararası terminal işleticisi Grup TCB’nin Türkiye´deki ilk girişimi olan TCEEGE Konteyner Terminali İspanya, Brezilya, Küba, Meksika, Kolombiya ve Türkiye’de toplam 13 konteyner terminali işletiyor.

İzmir merkeze 55 kilometre, TCDD Aliağa Biçerova Tren İstasyonu´na 600 metre uzaklıkta bulunan TCEEGE Konteyner Terminali, 750 metre uzunluğunda rıhtıma ve ortalama 20 metre deniz derinliğine sahip.

Şirketin internet sitesinde bilgilere göre, limanda 2 adet rıhtım vinci (SSG), 3 adet mobil liman vinci, 6 adet RTG, 2 adet 45 ton kapasiteli dolu konteyner istifleme vinci ve 18 adet 65 ton kapasiteli konteyner dorsesi bulunuyor.

TCEEGE, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, ISO:14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS:18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerine de sahip.
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Arkadaşlar daha önce 19 ayda gelecek dedikleri vinçler 10 gün önce gelmiş bile... işin ilginç yanı bu egegubre şirketi kap haberi ile duyurması gerekirken ,bir denizcilik dergisi duyuruyor...
    Tüm bunlar bize şirketin limanı gercekten de ivedilikle bitirmek istediğini gösteriyor...ekonomik durgunluğun olduğu limanın onceki çeyrekte daha az iş yaptığı bir ortamda bu ivedilik nedendir ?? Bu acele nedendir ?? Sakın BYD nin fabrikasına yetişme çabası olmasın mı ??

Şirket biraz ketum ama bu işler maharaj dostumuzdan kaçmıyor...biraz araştırma ile Google amcanın yardımları ile gerçekler ortaya çıkıyor...

3. Bize 19 ayda gelecek denen vinçler gelmiş bile. Diğer ikiside ya geldi yada yolda
    18 ayda iskele uzatmalarını bitireceğiz demişlerdi, iskelelere bence çoktan başlandı

Çinliler çok hızlı diyorduk ama bizim patron onlardan hızlı çıktı
    BYD fabrikayı kurmadan Ege Limanda her şey bitmiş ve hazır olacak

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Arkadaşlar daha önce 19 ayda gelecek dedikleri vinçler 10 gün önce gelmiş bile... işin ilginç yanı bu egegubre şirketi kap haberi ile duyurması gerekirken ,bir denizcilik dergisi duyuruyor...
    Tüm bunlar bize şirketin limanı gercekten de ivedilikle bitirmek istediğini gösteriyor...ekonomik durgunluğun olduğu limanın onceki çeyrekte daha az iş yaptığı bir ortamda bu ivedilik nedendir ?? Bu acele nedendir ?? Sakın BYD nin fabrikasına yetişme çabası olmasın mı ??

Şirket biraz ketum ama bu işler maharaj dostumuzdan kaçmıyor...biraz araştırma ile Google amcanın yardımları ile gerçekler ortaya çıkıyor...
    Aynı şeyleri düşünüp yazan iki bedende tek adam gibiyiz senle.

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Aynı şeyleri düşünüp yazan iki bedende tek adam gibiyiz senle.
    Aklın yolu birdir dostum...

6. arkadaşlar yine de bu haberi şirketi arayarak teyit ettirmek lazım....acaba daha önce siparişleri verilmiş başka vinçler olabilir mi diye...bunu pazartesi sormak lazım...yalnız genel olarak yapılan çalışmalarda bir ivedilik bir acele bir telaş var....buda ister istemez bizi şüphelendiriyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar yine de bu haberi şirketi arayarak teyit ettirmek lazım....acaba daha önce siparişleri verilmiş başka vinçler olabilir mi diye...bunu pazartesi sormak lazım...yalnız genel olarak yapılan çalışmalarda bir ivedilik bir acele bir telaş var....buda ister istemez bizi şüphelendiriyor...
    Haber yeni dostum onda sıkıntı yok. Haa şirket niye kap atmadı dersen hala gelecek 2 vinç var. Tamamı gelsin ondan sonra atarız diye düşünmüş olabilirler

1 STS liman vinci ile 1 adet daha RTG saha istif vinci gelecek veya geldi onlarda biz bilmiyoruz. Bu vinçler ya çok öncede sipariş verildi. Yada ellerin hazır vardı gönderdiler hemen ikisini

Haberi yapan denizcilik dergisi yani bu işlerin içinde olan bir kurum. Bütün limanlara girip çıkabilir bunlar, basın izinleri var çünkü. Haber yapma özgürlükleri var yani.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar yine de bu haberi şirketi arayarak teyit ettirmek lazım....acaba daha önce siparişleri verilmiş başka vinçler olabilir mi diye...bunu pazartesi sormak lazım...yalnız genel olarak yapılan çalışmalarda bir ivedilik bir acele bir telaş var....buda ister istemez bizi şüphelendiriyor...
    Bence siparişleri çok önceden vermişlerdi fakat mayıs ayında kap attılar.
    Kap larla sorunları var.

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 587/905 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •