Sayfa 588/1004 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 8031 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Reis Manisa yı işaret ederek yatırımların devamı gelecek demiş. Oraya her gelecek yatırım TCE EGE Limanının hem işlerini hemde değerini artıracaktır

https://www.salihlisektorgazetesi.co...r-devam-edecek

https://www.manisakulishaber.com/man...imara-aciliyor

2. Haberde resmî konulan bu limanı tanıdınız mı.

Nakliyecilerin Aliağa Limanı'na ulaşımını sağlayan yol için kalıcı çözüm üretmek istediklerini belirten Başkan Tugay, Aliağa'nın limanlar bölgesinin, İzmir için kritik bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Tugay, Buradaki gelişimi destekliyoruz. Bölgenin ulaşım, altyapı gibi sorunlarının giderilmesi için kararlı adımlar atmak istiyoruz. Bu konuda üzerimize düşeni yapmak istiyoruz dedi.

https://www.izgazete.net/buyuksehir-...masi-yapilacak

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Haber yeni dostum onda sıkıntı yok. Haa şirket niye kap atmadı dersen hala gelecek 2 vinç var. Tamamı gelsin ondan sonra atarız diye düşünmüş olabilirler

1 STS liman vinci ile 1 adet daha RTG saha istif vinci gelecek veya geldi onlarda biz bilmiyoruz. Bu vinçler ya çok öncede sipariş verildi. Yada ellerin hazır vardı gönderdiler hemen ikisini

Haberi yapan denizcilik dergisi yani bu işlerin içinde olan bir kurum. Bütün limanlara girip çıkabilir bunlar, basın izinleri var çünkü. Haber yapma özgürlükleri var yani.
    senin söylediklerin de mantıklıdır dostum...bu şirketin zaten kap özürlüsü olduğunu da biliyoruz..ama yine de netleşmekte fayda var...pazartesi ben bu konu ile ilgileneyim...bakalım neler diyecekler...ama ilk etapta ben de senin gibi düşünüyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar yine de bu haberi şirketi arayarak teyit ettirmek lazım....acaba daha önce siparişleri verilmiş başka vinçler olabilir mi diye...bunu pazartesi sormak lazım...yalnız genel olarak yapılan çalışmalarda bir ivedilik bir acele bir telaş var....buda ister istemez bizi şüphelendiriyor...
    Şüphe etmekte haklısın dostum, 2 ayda bu vinçler üretilip Çin’den nasıl geldi değil mi? 13 mayısta sipariş ver, 15 temmuzda teslim al. Deniz yolculuğu sürer zaten o kadar.

https://www.getmidas.com/midasin-kul...-adimi-p-39373

5. Dostlar burada buluşmuş ama voltran deyince ana gövdesi eksik kalmış
    Sizlere başarılar diliyorum..

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    senin söylediklerin de mantıklıdır dostum...bu şirketin zaten kap özürlüsü olduğunu da biliyoruz..ama yine de netleşmekte fayda var...pazartesi ben bu konu ile ilgileneyim...bakalım neler diyecekler...ama ilk etapta ben de senin gibi düşünüyorum...
    Tabi dostumuz çok memnun oluruz ararsan. Diğer ikisinide sormak lazım geldi mi diye. Hatta iskelelerin uzatmalarını sormak lazım bitti mi diye.

Bitmemiştir tabi ama muhtemelen kap öncesinden çok önce başladı orda uzatma işlemleri. Bu vinçler geldi ama iskele nerde!?

Yani bu gelen ve gelecek olan 4 vincin en azından 2 adeti uzatılacak iskelelerin olması lazım

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Tabi dostumuz çok memnun oluruz ararsan. Diğer ikisinide sormak lazım geldi mi diye. Hatta iskelelerin uzatmalarını sormak lazım bitti mi diye.

Bitmemiştir tabi ama muhtemelen kap öncesinden çok önce başladı orda uzatma işlemleri. Bu vinçler geldi ama iskele nerde!?

Yani bu gelen ve gelecek olan 4 vincin en azından 2 adeti uzatılacak iskelelerin olması lazım
    zaten ilk görüşmem eksik kalmıştı...bu gerekçeler ile tamamlarım...bunları da sormak isterim tabi...yaklaşık son bir yıldır hiç bir hissemin yatırımcı ilişkilerini aramamış ve birçok konuda da araştırmalar yapmamıştım...ama egegübrenin potansiyeli üzerimdeki tembelliği kaldırdı...

ortaklarımızdan biri gidip limanı bizzat görmeli...gerekirse orada çalışan işçilerden bilgiler almalıdır....bir casus gibi bilgi toplamalı... yok mu öyle yürekli bir ortağımız....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Dostlar burada buluşmuş ama voltran deyince ana gövdesi eksik kalmış
    Sizlere başarılar diliyorum..
    sen de gelseydin voltran tam olacaktı....ama sanırım berkosandaki pozisyonunu bozmak istemediğinden buraya gelemiyorsun...berkosan benim de çok sevdiğim ve değer verdiğim bir hissedir...o hisselerimi uzun vadeli tutmak istiyorum...sonuçta bebek...bir gün yürüyüp koşacak...anne ve babası ona iyi bakıp besliyorlar....o bebek de bir gün adam olacak....

Sayfa 588/1004 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •