fed bankaların bastığı kağıtları mı alıyormuş gel de bu adamlarla tartış..
Printable View
fed bankaların bastığı kağıtları mı alıyormuş gel de bu adamlarla tartış..
Türk olup da kanunla uygulamanın farklı şeyler olduğunu erişkin olup da hala öğrenmemek ne bileyim
Fed - kocaman bi vajina
Kafanı sok
Seni de yutar da
biz de o şans nerdeee
Herşeyi alıyo
Tapering batıklar vs herşeyi
Neyse farklı dillerden konuşanlar farklı dünyalara ait insanlar mümkün olduğunca az iletişimde bulunmalıdır.moruk sen sebep oldun valla
https://stevenvanmetre.com/2020/05/2...tative-easing/
ingilizcen varsa oku yoksa çevirt 7. paragrafa da iyi bak..
Yok İngilizce bilmem Ali okulluyum ben
Yahu fed herseyi alıyor.kimse merak etmiyor mu fed kim bunları neyle alıyor.fed in bu kadar çok şeyi alacak kadar gücü neden.neyi neyle alıyor.bu işin sonunda ne olacak.ama kanun var imza var Di mi
Resmî gazete :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...29001b146e.jpg
Enver Paşa demiş ya yok kanun yap kanun olay bu kadar basit.para piyasalarında Murphy nin altin kuralı geçerlidir.yani altini olan kuralı koyar
bu yalama gene haysiyetsizin teki, seni engelledim diyor sonra her mesajımı açıp okuyor, tipik geri zekalı
yetmedi her gün sayfama girip bakıyor bu kadar şahsiyetsizi alıp bir de meslek sahibi yapmışlar, pess...
fed ; içeri de Abd yi , dışarı da yani diğer dolarize ülkeleri
Babalar gibi sömürüyo
Kimsede bişey sormuyo
Fransa geçmişte Abd ye demiş
Altınlarımı ver geri
Yoook
Dolar buyur
Adamlar bir gecede dünyadaki para piyasalarının temelini değiştirdiler.istedigim kadar para basarım karşılığında da altin vermem dedi.konu bitti.o da bir imza ile oldu bitti.sistem kanun değişimleri.imza işi kanun işi kolaydır olayın aslı başka da elbet gören gözler soru sormayı bilen beyinler lazim
Bence fed ve abd sıkıştı artık ha iyicene
Kimse yemiyo
Bi biz yiyoz
Abd son bi endişeyle
Sağa sola ordusuyla sarkınca
Dayakta yiyebilir
Bizde borcu ödemez
Yırtarız
Hayal tabi
ohh ohh
kadro level atladı.
Neyse moruk ben sana bir fıkra anlatayım.esekle tilki kırda karşılanmıştır.esek bak demiş çimenler ne güzel kıpkırmızı.tilki kor musun çimen kirmizi olur mu çimen yesil renk olur demiş.esek yok sen yanlış biliyorsun kirmizi olur kavga dövüş olay aslana kadar gitmiş.aslanin karşısına gelmişler eşek çimen kirmizi demiş tilki yesil.aslan eşeğe sen haklısın sen gidebilirsin demiş.tilkiye de bu den sizi de hapse atın bir hafta su yemek vermeyin de aklı başına gelsin.tilki aman efendim çimenler yesil değil mi ki ben haklıyım bu neyin cezası demiş.aslan ha sen olayı yanlış anladın bu eşekle tartışmanın cezasi
BDDK var
kamu finansmanı genel müdürü gitmiş...
:he:
mis kısacası
Herkese iyi geceler arkadaşla
r. Konu benim için kapanmistir
tl mevduatda 2 trilyon para var.. bunlarda yandım allah deyip dolara geçmeye çalışırsa.. içim daraldı..
peso dolar grafiğine bakınca daha fena oldum..
Fıkra guzel
Harika
Tam yerine denk geldi
Iyi geceler
Ama tabi o haysiyet yoksunu eşekle tartışmadık onu kenarda standby da tuttuk
Asil azmaz
yalamalara link veriyorsun dilin yetmiyorsa çevirt diyorsun, işine gelmeyince benim lisanım yok edebiyatı
sonra bol goy goy verdiğim linkteki 7. paragrafın ilk cümlesinde ne yazıyor ekle buraya bilgi sahibi gençler çevirir, nerde o ghöt onlarda..?
mahmut gürcan:
09/10/1966 doğumlu olan mahmut gürcan evli ve 3 çocuk babasıdır. zeytinburnu imam hatip ortaokulu, şehremini lisesi, marmara üniversitesi iktisadi ve idari bilimler (iktisat bölümü) mezunu. işadamı da olan mahmut gürcan, doğanay çorap ve tic.ldt.şti ortağı. milli görüş geleneğinden gelen gürcan, 2001 yılından itibaren ak parti ilçe yöneticiliği ve 3 dönem ak parti bakırköy ilçe başkanlığı yaptı. bir çok stk (sivil toplum) örgütünde yöneticiliği ve üyeliği vardır.
yunus elitaş:
1982 yılında ankara’da doğdu. aslen aksaray/ağaçörenlidir. ilk ve ortaöğrenimini ankara’da tamamladı. 2003 yılında kırıkkale üniversitesi iktisat bölümünden mezun oldu. kısa bir süre vekil öğretmenlik yaptıktan sonra 2004 yılında maliye bakanlığında vergi denetmen yardımcısı olarak göreve başladı. 2007 yılında meslek giriş sınavını kazanarak muhasebat genel müdürlüğüne stajyer muhasebat kontrolörü olarak naklen geçti. 2010 yılında muhasebat kontrolörlüğüne atandı. 2013-2015 yılları arasında maliye bakanlığı idari ve mali işler dairesi başkan yardımcılığı yaptı. 2015/aralık-2017/aralık döneminde bulunduğu abd/florida’da, university of south florida’dan mba derecesi aldı. 2018 şubatında başladığı gelir idaresi grup başkanlığı görevini yürütmekteyken 28 şubat 2019 tarihi itibarıyla muhasebat genel müdürlüğüne atanmıştır. çeşitli mesleki dergilerde vergi ve kamu giderleriyle ilgili makaleleri yayınlanmıştır. ayrıca gider mevzuatıyla ilgili meslek içi eğitimi ve sertifika seminerlerinde eğitici olarak görev almıştır. iyi derecede ingilizce bilmekte olup evli ve iki çocuk babasıdır.
https://eksisozluk.com/entry/131186357
https://i.hizliresim.com/sm1citu.jpg
Suriye sınırında bulununca bayram, Afyonda ise çıkarılamıyor Lozan gereği.
Tarrak geçiyorlar resmen, ulan Afyonda ne zaman petrol sondajı yapıldı?
Yavas yavas brezilya oluyoruz
https://www.diken.com.tr/kirklarelid...lerek-calindi/
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
14,7969 ( Saat 07.07 )
Gün başlıyor.
Tısss tısss yine tısss tıssssss
Yılanın dölü : 14,8331
1 turkish lira = ,067 sent
Fesli Kadir Mısıroğlu nun , Lozan Zafer mi Hezimet mi diye bir kitabı var kendisi Lozan a gitseydi ben eminim Ankara ya kadar verirdi , en bu yapılabilir , " dış güçler çok güçlü " felan derdi .
Bugün ABD merkez bankasının faiz artırmamasini ilahi bir yol gösterme olarak okuyup faiz düşürür lerse şaşırmam.
Bak onlarda da enflasyon çooook yüksek ama faiz artirmayarak gidiyorlar felan diyebilirler .
Yine sürtünmesiz alanda gidiyor…. 15,05
Yılanoğlu 15.06 ver ver ver
Yuhh...bu nedir yaw..
15,1831
Pas geçecek başka çare yok.
Aslında var . Faiz artırımı