Sayfa 592/1004 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Yahu fed herseyi alıyor.kimse merak etmiyor mu fed kim bunları neyle alıyor.fed in bu kadar çok şeyi alacak kadar gücü neden.neyi neyle alıyor.bu işin sonunda ne olacak.ama kanun var imza var Di mi

Resmî gazete :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Enver Paşa demiş ya yok kanun yap kanun olay bu kadar basit.para piyasalarında Murphy nin altin kuralı geçerlidir.yani altini olan kuralı koyar

4. bu yalama gene haysiyetsizin teki, seni engelledim diyor sonra her mesajımı açıp okuyor, tipik geri zekalı
    yetmedi her gün sayfama girip bakıyor bu kadar şahsiyetsizi alıp bir de meslek sahibi yapmışlar, pess...

5. fed ; içeri de Abd yi , dışarı da yani diğer dolarize ülkeleri
    Babalar gibi sömürüyo
    Kimsede bişey sormuyo

Fransa geçmişte Abd ye demiş
    Altınlarımı ver geri

Yoook
    Dolar buyur

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Enver Paşa demiş ya yok kanun yap kanun olay bu kadar basit.para piyasalarında Murphy nin altin kuralı geçerlidir.yani altini olan kuralı koyar
    Ya altının olacak abi
    Yada iyi bi ordu
    Dövüp alacan

Adamlar bir gecede dünyadaki para piyasalarının temelini değiştirdiler.istedigim kadar para basarım karşılığında da altin vermem dedi.konu bitti.o da bir imza ile oldu bitti.sistem kanun değişimleri.imza işi kanun işi kolaydır olayın aslı başka da elbet gören gözler soru sormayı bilen beyinler lazim

8. Bence fed ve abd sıkıştı artık ha iyicene
    Kimse yemiyo
    Bi biz yiyoz
    Abd son bi endişeyle
    Sağa sola ordusuyla sarkınca
    Dayakta yiyebilir
    Bizde borcu ödemez
    Yırtarız

Hayal tabi

Sayfa 592/1004 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri