Yahu fed herseyi alıyor.kimse merak etmiyor mu fed kim bunları neyle alıyor.fed in bu kadar çok şeyi alacak kadar gücü neden.neyi neyle alıyor.bu işin sonunda ne olacak.ama kanun var imza var Di mi
Yahu fed herseyi alıyor.kimse merak etmiyor mu fed kim bunları neyle alıyor.fed in bu kadar çok şeyi alacak kadar gücü neden.neyi neyle alıyor.bu işin sonunda ne olacak.ama kanun var imza var Di mi
Resmî gazete :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Enver Paşa demiş ya yok kanun yap kanun olay bu kadar basit.para piyasalarında Murphy nin altin kuralı geçerlidir.yani altini olan kuralı koyar
bu yalama gene haysiyetsizin teki, seni engelledim diyor sonra her mesajımı açıp okuyor, tipik geri zekalı
yetmedi her gün sayfama girip bakıyor bu kadar şahsiyetsizi alıp bir de meslek sahibi yapmışlar, pess...
fed ; içeri de Abd yi , dışarı da yani diğer dolarize ülkeleri
Babalar gibi sömürüyo
Kimsede bişey sormuyo
Fransa geçmişte Abd ye demiş
Altınlarımı ver geri
Yoook
Dolar buyur
Adamlar bir gecede dünyadaki para piyasalarının temelini değiştirdiler.istedigim kadar para basarım karşılığında da altin vermem dedi.konu bitti.o da bir imza ile oldu bitti.sistem kanun değişimleri.imza işi kanun işi kolaydır olayın aslı başka da elbet gören gözler soru sormayı bilen beyinler lazim
Bence fed ve abd sıkıştı artık ha iyicene
Kimse yemiyo
Bi biz yiyoz
Abd son bi endişeyle
Sağa sola ordusuyla sarkınca
Dayakta yiyebilir
Bizde borcu ödemez
Yırtarız
Hayal tabi
Yer İmleri