adam seviye bu burdan mallanırsanız mallanın diyor ..evirip çevirip yine yukarı
aşağı bekleyende inatçı ..haklı olarak
bakalım kim kazanacak bu savaşı
eskiden olsa dışarda kan gövdeyi götürürken bu seviyeden en az %4-5 yerdi borsa
Printable View
adam seviye bu burdan mallanırsanız mallanın diyor ..evirip çevirip yine yukarı
aşağı bekleyende inatçı ..haklı olarak
bakalım kim kazanacak bu savaşı
eskiden olsa dışarda kan gövdeyi götürürken bu seviyeden en az %4-5 yerdi borsa
herkese ekmek verdiler güzel gündü.
kolay gelsin.
Ama belli olmuyor SEL dostum.karanlık odaya giriyo bi çıkıyo bi anda sıralama dışına çıkıyor.
kısmet tabi sadece hislerimi yazıyorum bilimsel bir dayanağım yok.atıyorum bildiğin : )
Sizede kolay gelsin sn Bulut. ( Bir türlü kabaklı börek ikram etmeye fırsat bulamadığım dostum. )
3 milyon hacime eccuk kalmıştı yarın dan itibaren sahalardayum gara oğlanlara deyin hele ayaklarını denk alsınlar
SPOT kapanış, kapanışa doğru BofA -1.5 mlyr satıştan +300 mlyn alışla kapattı, TEB satışı artırdı, Gedik Yatırım satışa geldi, İs Yatırım alışı artırdı, Garanti Yatırım alışı azalttı,
https://i.hizliresim.com/7bvv9l9.PNG
pala birazda kuru soğan alsa :he:
yarın 31 olsa miss gibi olur :he:
poz bugün zarar yazdı :he:
her şort denemem zarar yazıyor :he:
Her zarar ettiğimde bu şarkıyı dinliyorum, teselli oluyor emanüke :he:
https://m.youtube.com/watch?v=2Ja4Fo...QgbWFuIA%3D%3D
Macit bist şortlanırmı hiç, uslanmaz ayu :he:
git dow şortla :he:
Virüsler yayılıyormuş hastalar hergün artıyormuş amariga çöküyeahhh
Reis dayı hergun para dağıtıyor evet bayadir.
Marketin geldiği potansiyel itibariyle heran borçlu bırakma enerjisi çok yüksek dayı su ortamda halen VOB yapmaya çalışana dayı diyecek söz yok yapın dayı.
Emme sonra ağlamak yoh dayı.
Şu bedelsiz hisseleri için emmi matbaa gibi para basıyorlar
Hafız hisseler 0.20 pddd ile 0.10 pddd yani sıfıra dusmusken kimse almadığı ortamdan gerçekten 300 pddd ile bu coşkuyu yaratmak gerçekten epistemolojik.bir kopuş gerçek bir deney labaratuvar
VOB yapmayın
kıyıp da malını satamıyor. tamamen satıp kenara çekilme gibi bir şey zaten yok. satmışsa bile banka sat, sanayi al, sanayi sat ulaştırma al diye bir tekerleme tutturmuş gibi. en son yine başa dön bankaları bu sefer daha da çok al.
sene sonuna da pek bir şey kalmadı. malda olanlar için şu durumda izlemekten başka yapacak bir şey yok.
izleyici olsaydım olası düşüşte sahol, şişe, yataş, logo, vesbe, enka, tkfen gibi şirketleri boş geçmezdim. makul vadede çok iyi bir sepet olurdu.
Topiktede yazılırken bugün issizdim okudum dayı böyle birşey yok yA
Ne bedelsizi dayı haciiii
Memedabi doğru diyorsun da, para dağıtılırken bol bol kazandık zaten yüzde 50 kardayız, Sistemden 50 sini çektiğimiz vakit 0 rakkamla sıfır maliyet sayılırız, sıkıntı yok yani :he:
Şaka maka kazan doğurdu.
Merkez ve hazinenin sonsuz para parada sinir olmamasını kafaya vura vura öğretti.
Sonsuz para.
Bu konuyu 2020 2021 de izlemiştim emme gerçek olabileceğini daha doğrusu bu kadar herkesi her kesimi iğneden ipliğe çöpe hurdaya kadar herşeyi çöpten altın üretebilen bir güç olduğunu açıkçası bilmiyordum
Resmen paraya boğdular her yeri herkesi.
Epik.
VOB yapmayın
canın mı yandı, nasıl kırıldın kader rüzgarında ? 83 ajda
Ben Matriks ile kebap parası alırım güçcük telefon ile yumurtalı pide ancak
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
İlgili Şirketler
[CASA, QNBFL, SODSN, TETMT]
İlgili Fonlar
[]
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında CASA.E, QNBFL.E, SODSN.E ve TETMT.E payları 04/10/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 03/11/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar emir paketi tedbiri ile işlem görecektir. Emir paketi tedbiri, "piyasa emri ve piyasadan limite emir girişinin kısıtlanması", "emir iptalinin, emir miktar azaltımı ile emir fiyat kötüleştirmesinin yasaklanması" ve "emir toplama bilgi yayınının kısıtlanması" uygulamalarını kapsamaktadır. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (açığa satış ve kredili işlem yasağı ile brüt takas tedbirleri) emir paketi tedbirlerinin uygulandığı süre boyunca devam edecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.
SPK'nın 06/02/2023 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasasında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar tüm paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
================================
Finansbank yabancı oranını etkiliyordu.
Hareket sahası daraltılıyor.
gönlüm gezindi eski günlerde
aradım buldum kendimi o sevgilerde
kimi dost yüzler hala güvendiğim
kimiyle mutlu kimiyle mutsuz
olmuşum bir yerde, ah
bir de sen varsın geçen zamanda
sanki tek canlı gibi duransın karşımda
kalbin mi yorgun rengin de solgun
canın mı yandı nasıl kırıldın kader rüzgarında, ah
anılar konuşsa şu anda, neler neler söylerdi sana
sevgilim inan bana unutmak yok kitabımda
gözlerim kapansa bile dudaklarım seni arar yine
gönlüm gezindi eski günlerde.....
Hafız yoktan var etmek konusu gerçekten ilginç bir sey.
Şimdi bende deniyorum yok aslında ama var demek için.
Bakalım ne olCak. Vercem diyorum emme yok aslında. Peki günü gelince ne yapcam gene vercem desem mermi manya yaparlar heralde.
Dayı ..
Sonuç şu verme anında enerji boşalıyor.
Yoktan var mı yok mu o an iste.
GrandsuperCycle yok aslinda var yok ildu aslında hiç yoktu var mıydı
VOB yapmayın
Aslında yoksa var olan ne yok mu var oldu yoktan mi var edildi peki karnimiz tok sirtimiz pek ama aslında yok peki karnimiz nasıl doydu yokken
..
karanlıksokaklaryalnızbiradamyürüyoryollardaardına bakmadantakılıpdüşsedekendibaşınakalkacakveonahiçk imsedönüpbakmayacakyalnızadamtekbaşınayalnızadamte kbaşınabunuüşenmeyipokuduysanheyarkadaşyagitişineb akbakhalaokuyoryaheyzilçaldımıkızlarçıktımıbugünbe nimdoğumgünümbabamındoğduğuyaştayım
Bir varmış bir yokmuş
Aslında bu dünyada ki sistem olan şeyi fakirden alıp zengine vermek yani enflasyon farkı patrona verilir, o yüzden warren buffet zengin olmuştur, oysa ki reelde bazı ülkelerde açlıktan ölen insanlar mevcuttur hali hazırda göçmenler bu yüzden ülkemize gelmiştir, gidebilseler avrupaya ve amariga ya gidecekler de imkanları müsait değil sanırsam galiba en büyük zengin rockefelker bu sistemin mücidi
Yani şunu minnak beynine sok, zengin değilsen borsadan zengin olaman
Vob yapın bol bol
En güzel para katlama yeri vob
bir yalan yeterince tekrarlanmışsa artık gerçek olmuştur.
nazilerin sloganı buydu. almanya düşerken bile milyonlarca alman savaşı kazandıklarını sanıyordu.
Emmi
Uçağı üreten ülkelerin şirketleri dayı bundan habersiz dayii
Dayı
Şuan ki labaratuvar ne deneniyor ise sen bilirsin dayı bol bol yapın şuana kadar paraya boğdular evet.
VOB yapmayın dayı
https://i.hizliresim.com/ro8ijq0.jpg
Hacı olay şu konudan bağımsız
Ne teknik analiz diye birşey var ne temel.
Dayı yaratma anına denk geldik emme epik birşey oldu.
Yaratıcı ol dedi kimse..
Oldu. Bu kadar
VOB yapmayın
Sindoma abi duymasın teknik yok dediğini :he:
Hiç kusura bakma memedabi, bi tutam kıvırcık marul 20 tale olmuş, ot yahu bildiğin yeşil ot
Napalım yani sana bacası fiyatına düşmüş fabrikayı mı devredelim.
Ne demiş koca gonyalı mevlana hazretleri.
Bugünün hissesi geçti.
Yarının hissesini bulmada sıra..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dayucuğum yılanoğlusunu 1 taleden 27 milyon taleye çekti yabancı amcalar rockellefker buffetler soroslar bilimum dış minnaklar.
Grafiklere dolar bazlı bak, halüsinasyon görme sonra üzülürsün
Normalde iplik fabrikaları yüksek otomasyon ile çalışıyor. Konfeksiyon, çarşaf, havlu vs tarafında fabrikalarda sorun olabilir. Orada üretim kaydı deniyor.
https://www.patronlardunyasi.com/hab...soyledi/291625
ATHİB Başkanı Doğan, Türkiye'de iplik üreten fabrikaların çoğunun kapandığını söyledi
Doğan, yaşanan krizi şu sözlerle anlattı: “Fabrikalarımız üretim yapamadıkları için üreticinin pamuğunu alamıyorlar. Üreticilerimiz de ellerindeki pamuğu bulabildikleri fiyata yurt dışına ihraç etmeye çalışıyor bu da haliyle fiyatlarda azalışları beraberinde getiriyor. Şu an Türk pamuğu dünyanın en ucuz pamuğu haline geldi.”
Başkan Doğan, Türkiye'nin tekstil ve hammaddeleri ihracatının 2023 yılı Ocak-Ağustos ayları arasında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,5 oranında düşüşle 6 milyar 287 milyon dolar düzeyinde gerçekleştiğini, aynı dönemde ATHİB'in ihracatının yüzde 23,8 düşüşle 687 milyon 827 bin dolar olduğunu aktardı.
gökyüzünde otağ kurdum oturdum
yeryüzünde hayat başka, ruh başka
Abi karı çıktı.
Dinliyoz ne dicek.
Dedi ki
ulan dedi
biz de dedi bu para dedi nereden geliyo annamıoz dedi,
BEN ŞOK DAYI
ulan basan sensin ne demek nerden gelio annamıoz
valla annamıoz dedi
Meğer karı almancı olmuş, sınırdan içeri girince DÜRHÜYE CENNEDD YEENİMMM GURULU DÜSENİMİS OLMASA BİS DE GELCEZ YEENİMMM diyen almancı, bu ablaymış.
Ama tabi çok okumuş etmiş olduğu için benim yazdığım gibi ifade edemiyor da biz de dio ekonomik aktivite dio neden bu kadar canlı dio annamıos dio.
Annadın mı. Abla okumuş etmiş o bile çözemedi bizi.
Bizim burada şunu düşün bak, amazon geldi, koca amazon, dğnya standardında iade vs prosedürleri var.
3 6 ay baktılar abi.
Dediler dayı size bizim dünya standardı olmadı, yapamıyoruz dediler web sitesini açık bıraktı kendi iade vs şeylerini baktı hepsiburada nasıl yapıyorsa ona uydurdu. Böyle abi bu topraklar.