Sayfa 60/1012 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Viop LV

Ne demiş koca gonyalı mevlana hazretleri.
    Bugünün hissesi geçti.
    Yarının hissesini bulmada sıra..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2. Dayucuğum yılanoğlusunu 1 taleden 27 milyon taleye çekti yabancı amcalar rockellefker buffetler soroslar bilimum dış minnaklar.
    Grafiklere dolar bazlı bak, halüsinasyon görme sonra üzülürsün
    Hamdım Piştim Yandım

3. Normalde iplik fabrikaları yüksek otomasyon ile çalışıyor. Konfeksiyon, çarşaf, havlu vs tarafında fabrikalarda sorun olabilir. Orada üretim kaydı deniyor.

https://www.patronlardunyasi.com/hab...soyledi/291625

ATHİB Başkanı Doğan, Türkiye'de iplik üreten fabrikaların çoğunun kapandığını söyledi

Doğan, yaşanan krizi şu sözlerle anlattı: “Fabrikalarımız üretim yapamadıkları için üreticinin pamuğunu alamıyorlar. Üreticilerimiz de ellerindeki pamuğu bulabildikleri fiyata yurt dışına ihraç etmeye çalışıyor bu da haliyle fiyatlarda azalışları beraberinde getiriyor. Şu an Türk pamuğu dünyanın en ucuz pamuğu haline geldi.”

Başkan Doğan, Türkiye'nin tekstil ve hammaddeleri ihracatının 2023 yılı Ocak-Ağustos ayları arasında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,5 oranında düşüşle 6 milyar 287 milyon dolar düzeyinde gerçekleştiğini, aynı dönemde ATHİB'in ihracatının yüzde 23,8 düşüşle 687 milyon 827 bin dolar olduğunu aktardı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    gökyüzünde otağ kurdum oturdum
    yeryüzünde hayat başka, ruh başka
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Kozalaklari çiz la kozalaklari
    Ne çizdi ama adam demi?
    Yarına açılışla güzel olacaklar.

Bugün on numaraydı, bol kepçe Ülker ekledim.
    Yarına ona da bakalım.
    İyi akşamlar.

6.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Ne demiş koca gonyalı mevlana hazretleri.
    Bugünün hissesi geçti.
    Yarının hissesini bulmada sıra..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Senin yorganın altında olman lazımdı

7.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Şaka maka kazan doğurdu.

Merkez ve hazinenin sonsuz para parada sinir olmamasını kafaya vura vura öğretti.

Sonsuz para.

Bu konuyu 2020 2021 de izlemiştim emme gerçek olabileceğini daha doğrusu bu kadar herkesi her kesimi iğneden ipliğe çöpe hurdaya kadar herşeyi çöpten altın üretebilen bir güç olduğunu açıkçası bilmiyordum

Resmen paraya boğdular her yeri herkesi.

Epik.

VOB yapmayın
    Abi karı çıktı.

Dinliyoz ne dicek.

Dedi ki

ulan dedi

biz de dedi bu para dedi nereden geliyo annamıoz dedi,

BEN ŞOK DAYI

ulan basan sensin ne demek nerden gelio annamıoz

valla annamıoz dedi

Meğer karı almancı olmuş, sınırdan içeri girince DÜRHÜYE CENNEDD YEENİMMM GURULU DÜSENİMİS OLMASA BİS DE GELCEZ YEENİMMM diyen almancı, bu ablaymış.

Ama tabi çok okumuş etmiş olduğu için benim yazdığım gibi ifade edemiyor da biz de dio ekonomik aktivite dio neden bu kadar canlı dio annamıos dio.

Annadın mı. Abla okumuş etmiş o bile çözemedi bizi.

Bizim burada şunu düşün bak, amazon geldi, koca amazon, dğnya standardında iade vs prosedürleri var.

3 6 ay baktılar abi.

Dediler dayı size bizim dünya standardı olmadı, yapamıyoruz dediler web sitesini açık bıraktı kendi iade vs şeylerini baktı hepsiburada nasıl yapıyorsa ona uydurdu. Böyle abi bu topraklar.

8.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    gökyüzünde otağ kurdum oturdum
    yeryüzünde hayat başka, ruh başka
    Çok sayıda şarkıcı bu şarkıyı seslendirmiş ve kendi yorumu katmış, dikkatimi çekti.

Beste: Avni Anıl Güfte: Fethi Dinçer Makam: Nihâvend
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 60/1012 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •