Ne demiş koca gonyalı mevlana hazretleri.
Bugünün hissesi geçti.
Yarının hissesini bulmada sıra..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne demiş koca gonyalı mevlana hazretleri.
Bugünün hissesi geçti.
Yarının hissesini bulmada sıra..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Dayucuğum yılanoğlusunu 1 taleden 27 milyon taleye çekti yabancı amcalar rockellefker buffetler soroslar bilimum dış minnaklar.
Grafiklere dolar bazlı bak, halüsinasyon görme sonra üzülürsün
Hamdım Piştim Yandım
Normalde iplik fabrikaları yüksek otomasyon ile çalışıyor. Konfeksiyon, çarşaf, havlu vs tarafında fabrikalarda sorun olabilir. Orada üretim kaydı deniyor.
https://www.patronlardunyasi.com/hab...soyledi/291625
ATHİB Başkanı Doğan, Türkiye'de iplik üreten fabrikaların çoğunun kapandığını söyledi
Doğan, yaşanan krizi şu sözlerle anlattı: “Fabrikalarımız üretim yapamadıkları için üreticinin pamuğunu alamıyorlar. Üreticilerimiz de ellerindeki pamuğu bulabildikleri fiyata yurt dışına ihraç etmeye çalışıyor bu da haliyle fiyatlarda azalışları beraberinde getiriyor. Şu an Türk pamuğu dünyanın en ucuz pamuğu haline geldi.”
Başkan Doğan, Türkiye'nin tekstil ve hammaddeleri ihracatının 2023 yılı Ocak-Ağustos ayları arasında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,5 oranında düşüşle 6 milyar 287 milyon dolar düzeyinde gerçekleştiğini, aynı dönemde ATHİB'in ihracatının yüzde 23,8 düşüşle 687 milyon 827 bin dolar olduğunu aktardı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
gökyüzünde otağ kurdum oturdum
yeryüzünde hayat başka, ruh başka
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Abi karı çıktı.
Dinliyoz ne dicek.
Dedi ki
ulan dedi
biz de dedi bu para dedi nereden geliyo annamıoz dedi,
BEN ŞOK DAYI
ulan basan sensin ne demek nerden gelio annamıoz
valla annamıoz dedi
Meğer karı almancı olmuş, sınırdan içeri girince DÜRHÜYE CENNEDD YEENİMMM GURULU DÜSENİMİS OLMASA BİS DE GELCEZ YEENİMMM diyen almancı, bu ablaymış.
Ama tabi çok okumuş etmiş olduğu için benim yazdığım gibi ifade edemiyor da biz de dio ekonomik aktivite dio neden bu kadar canlı dio annamıos dio.
Annadın mı. Abla okumuş etmiş o bile çözemedi bizi.
Bizim burada şunu düşün bak, amazon geldi, koca amazon, dğnya standardında iade vs prosedürleri var.
3 6 ay baktılar abi.
Dediler dayı size bizim dünya standardı olmadı, yapamıyoruz dediler web sitesini açık bıraktı kendi iade vs şeylerini baktı hepsiburada nasıl yapıyorsa ona uydurdu. Böyle abi bu topraklar.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri