Ne demiþ koca gonyalý mevlana hazretleri.
Bugünün hissesi geçti.
Yarýnýn hissesini bulmada sýra..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne demiþ koca gonyalý mevlana hazretleri.
Bugünün hissesi geçti.
Yarýnýn hissesini bulmada sýra..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Dayucuðum yýlanoðlusunu 1 taleden 27 milyon taleye çekti yabancý amcalar rockellefker buffetler soroslar bilimum dýþ minnaklar.
Grafiklere dolar bazlý bak, halüsinasyon görme sonra üzülürsün
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Normalde iplik fabrikalarý yüksek otomasyon ile çalýþýyor. Konfeksiyon, çarþaf, havlu vs tarafýnda fabrikalarda sorun olabilir. Orada üretim kaydý deniyor.
https://www.patronlardunyasi.com/hab...soyledi/291625
ATHÝB Baþkaný Doðan, Türkiye'de iplik üreten fabrikalarýn çoðunun kapandýðýný söyledi
Doðan, yaþanan krizi þu sözlerle anlattý: “Fabrikalarýmýz üretim yapamadýklarý için üreticinin pamuðunu alamýyorlar. Üreticilerimiz de ellerindeki pamuðu bulabildikleri fiyata yurt dýþýna ihraç etmeye çalýþýyor bu da haliyle fiyatlarda azalýþlarý beraberinde getiriyor. Þu an Türk pamuðu dünyanýn en ucuz pamuðu haline geldi.”
Baþkan Doðan, Türkiye'nin tekstil ve hammaddeleri ihracatýnýn 2023 yýlý Ocak-Aðustos aylarý arasýnda geçen yýlýn ayný dönemine göre yüzde 9,5 oranýnda düþüþle 6 milyar 287 milyon dolar düzeyinde gerçekleþtiðini, ayný dönemde ATHÝB'in ihracatýnýn yüzde 23,8 düþüþle 687 milyon 827 bin dolar olduðunu aktardý.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
gökyüzünde otað kurdum oturdum
yeryüzünde hayat baþka, ruh baþka
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Abi karý çýktý.
Dinliyoz ne dicek.
Dedi ki
ulan dedi
biz de dedi bu para dedi nereden geliyo annamýoz dedi,
BEN ÞOK DAYI
ulan basan sensin ne demek nerden gelio annamýoz
valla annamýoz dedi
Meðer karý almancý olmuþ, sýnýrdan içeri girince DÜRHÜYE CENNEDD YEENÝMMM GURULU DÜSENÝMÝS OLMASA BÝS DE GELCEZ YEENÝMMM diyen almancý, bu ablaymýþ.
Ama tabi çok okumuþ etmiþ olduðu için benim yazdýðým gibi ifade edemiyor da biz de dio ekonomik aktivite dio neden bu kadar canlý dio annamýos dio.
Annadýn mý. Abla okumuþ etmiþ o bile çözemedi bizi.
Bizim burada þunu düþün bak, amazon geldi, koca amazon, dðnya standardýnda iade vs prosedürleri var.
3 6 ay baktýlar abi.
Dediler dayý size bizim dünya standardý olmadý, yapamýyoruz dediler web sitesini açýk býraktý kendi iade vs þeylerini baktý hepsiburada nasýl yapýyorsa ona uydurdu. Böyle abi bu topraklar.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri