Sayfa 57/1012 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Viop LV

1. Macit bist şortlanırmı hiç, uslanmaz ayu
    git dow şortla
    Virüsler yayılıyormuş hastalar hergün artıyormuş amariga çöküyeahhh
    Hamdım Piştim Yandım

2. Reis dayı hergun para dağıtıyor evet bayadir.

Marketin geldiği potansiyel itibariyle heran borçlu bırakma enerjisi çok yüksek dayı su ortamda halen VOB yapmaya çalışana dayı diyecek söz yok yapın dayı.

Emme sonra ağlamak yoh dayı.

3. Şu bedelsiz hisseleri için emmi matbaa gibi para basıyorlar

Hafız hisseler 0.20 pddd ile 0.10 pddd yani sıfıra dusmusken kimse almadığı ortamdan gerçekten 300 pddd ile bu coşkuyu yaratmak gerçekten epistemolojik.bir kopuş gerçek bir deney labaratuvar

VOB yapmayın

kıyıp da malını satamıyor. tamamen satıp kenara çekilme gibi bir şey zaten yok. satmışsa bile banka sat, sanayi al, sanayi sat ulaştırma al diye bir tekerleme tutturmuş gibi. en son yine başa dön bankaları bu sefer daha da çok al.

sene sonuna da pek bir şey kalmadı. malda olanlar için şu durumda izlemekten başka yapacak bir şey yok.

izleyici olsaydım olası düşüşte sahol, şişe, yataş, logo, vesbe, enka, tkfen gibi şirketleri boş geçmezdim. makul vadede çok iyi bir sepet olurdu.

5. Topiktede yazılırken bugün issizdim okudum dayı böyle birşey yok yA

Ne bedelsizi dayı haciiii

6. Memedabi doğru diyorsun da, para dağıtılırken bol bol kazandık zaten yüzde 50 kardayız, Sistemden 50 sini çektiğimiz vakit 0 rakkamla sıfır maliyet sayılırız, sıkıntı yok yani
    Hamdım Piştim Yandım

7. Şaka maka kazan doğurdu.

Merkez ve hazinenin sonsuz para parada sinir olmamasını kafaya vura vura öğretti.

Sonsuz para.

Bu konuyu 2020 2021 de izlemiştim emme gerçek olabileceğini daha doğrusu bu kadar herkesi her kesimi iğneden ipliğe çöpe hurdaya kadar herşeyi çöpten altın üretebilen bir güç olduğunu açıkçası bilmiyordum

Resmen paraya boğdular her yeri herkesi.

Epik.

VOB yapmayın

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Memedabi doğru diyorsun da, para dağıtılırken bol bol kazandık zaten yüzde 50 kardayız, Sistemden 50 sini çektiğimiz vakit 0 rakkamla sıfır maliyet sayılırız, sıkıntı yok yani
    Gerçekten yoktan var ettiler dayı

Maliyet şifir ne kelime evren yarattilar. Dayı böyle birşey yok.

Adamın aklını alırlar. Para yaratma sınırsız bir güç. Yokktan var etmek çok acayip dayı

Sıfır maliyetle

Müthiş birşey..

Sayfa 57/1012 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •