Macit bist þortlanýrmý hiç, uslanmaz ayu
git dow þortla
Virüsler yayýlýyormuþ hastalar hergün artýyormuþ amariga çöküyeahhh
Macit bist þortlanýrmý hiç, uslanmaz ayu
git dow þortla
Virüsler yayýlýyormuþ hastalar hergün artýyormuþ amariga çöküyeahhh
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Reis dayý hergun para daðýtýyor evet bayadir.
Marketin geldiði potansiyel itibariyle heran borçlu býrakma enerjisi çok yüksek dayý su ortamda halen VOB yapmaya çalýþana dayý diyecek söz yok yapýn dayý.
Emme sonra aðlamak yoh dayý.
Þu bedelsiz hisseleri için emmi matbaa gibi para basýyorlar
Hafýz hisseler 0.20 pddd ile 0.10 pddd yani sýfýra dusmusken kimse almadýðý ortamdan gerçekten 300 pddd ile bu coþkuyu yaratmak gerçekten epistemolojik.bir kopuþ gerçek bir deney labaratuvar
VOB yapmayýn
kýyýp da malýný satamýyor. tamamen satýp kenara çekilme gibi bir þey zaten yok. satmýþsa bile banka sat, sanayi al, sanayi sat ulaþtýrma al diye bir tekerleme tutturmuþ gibi. en son yine baþa dön bankalarý bu sefer daha da çok al.
sene sonuna da pek bir þey kalmadý. malda olanlar için þu durumda izlemekten baþka yapacak bir þey yok.
izleyici olsaydým olasý düþüþte sahol, þiþe, yataþ, logo, vesbe, enka, tkfen gibi þirketleri boþ geçmezdim. makul vadede çok iyi bir sepet olurdu.
Topiktede yazýlýrken bugün issizdim okudum dayý böyle birþey yok yA
Ne bedelsizi dayý haciiii
Memedabi doðru diyorsun da, para daðýtýlýrken bol bol kazandýk zaten yüzde 50 kardayýz, Sistemden 50 sini çektiðimiz vakit 0 rakkamla sýfýr maliyet sayýlýrýz, sýkýntý yok yani![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Þaka maka kazan doðurdu.
Merkez ve hazinenin sonsuz para parada sinir olmamasýný kafaya vura vura öðretti.
Sonsuz para.
Bu konuyu 2020 2021 de izlemiþtim emme gerçek olabileceðini daha doðrusu bu kadar herkesi her kesimi iðneden ipliðe çöpe hurdaya kadar herþeyi çöpten altýn üretebilen bir güç olduðunu açýkçasý bilmiyordum
Resmen paraya boðdular her yeri herkesi.
Epik.
VOB yapmayýn
Yer Ýmleri