Sn yuji, fiyatı güncelleme tuşuna bastığımızda güncel değil de alış fiyatını güncelliyordu, onunla ilgili bi güncelleme yapmış mıydınız? Makroda bi kolon sabiti vermişsiniz, onu bir artırarak düzelttim, bahsedilen sorun da belki bununla ilgilidir.
Printable View
Sn yuji, fiyatı güncelleme tuşuna bastığımızda güncel değil de alış fiyatını güncelliyordu, onunla ilgili bi güncelleme yapmış mıydınız? Makroda bi kolon sabiti vermişsiniz, onu bir artırarak düzelttim, bahsedilen sorun da belki bununla ilgilidir.
Bir de bununla deneyebilir misiniz: https://we.tl/t-ETNiiqEcYq
Evet makroda orası hatalı kalmış son yaptığım stopaj eklemesinden sonra
Düzeltilmiş hali: https://we.tl/t-ETNiiqEcYq
Dövizde yukarı yönlü sert hareketler olmazsa buralar kabullenildi gibime geliyor.
Faizler hiç cazip değil, kimse dövizini bozupta TL'ye dönmüyor.
Aksine her geri çekiliş alım fırsatı gibi görülüyor.
Ekim MB ppk'da artırım gelmezse ne olur bilemiyorum.
Ben belkide elden çıkarmamak üzere almış gibiyim.Düşüşlerde de takviye yapabilirim.
Tabi tüm bunlar bugünkü şartlarda geçerli.
Yarın ne göreceğiz bilinmez.
Sadece oph değil bütün hisse fonları iki aydır zarardaydı hatta oph diğer fonlardan daha iyi topladı diyebiliriz.Bazen kar ve zarar giriş zamanıyla ilgili oluyor siz iki ayda zararınızı zor çıkarmışken benim için üç aylık performansı %15 e yakın ve forumda övülen bir çok fondan daha iyi getirisi var.Forumda çoğunluk mac fonunu beğenirken benim açından performansı çok düşük.Ditaş celha cusan üçlüsünün performansına göre mac fonu kar yada zarar yazıyor.Türev kısmını profesyonel yönetemeyen fonlar pozitif olarak ayrışamıyor.Tcd bu yüzden bu forumda en iyi yönetilen fonlara örnektir.Son aylarda nnf tkf oph opi hisse fonlarının getirileri diğer fonların üzerindedir.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fon portföyüm hsyf ler sayesinde geçen haftayı %2,06 artı kapatmış. Bir önceki hafta %1.78 artıydı.
aes portföydeki en çok zarar yazan fon geçen hafta için
Bahsi gecen fon gma.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MAC ın portföyü güzel gidiyor, değişmezse gün sonu endeks üstünde bir getiri gelecek.
Başlıkla alakasız seyler yazmayı bırakalım ..
bugün tkf güzel bir artı yazacak gibi görünüyor.
portföyümün başarısız öğrencisi aes de hafiften toparlayacak kendini.
nnf ve mps de bugün pozitif olabilir gibi duruyor.
EIB ye eksi hiç yakışmadı. Bugün telafi eder umarım...
Eic fon ve Zpc fon hafta sonu için 0 getiri yapmış. Bunun için uğraşsalar böyle yapamazlardı. Nasıl becermişler acaba?
Xtumy +%2.95 yaptı, içeriğinde yan tahtalardan bolca bulunan fonlar bugün iyi getiri yapar.
Mac + 1.64
mps 1,782%
Eib kuzumuzun gün sonu degeri kac acaba?
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar merhaba nnf hakkında görüşleriniz nelerdir?
Nnf hakkında çok olumluyum diğer fonlarda kaybettiklerimi burda kazandım iyi gidiyor en önemlisi türevi çok başarılı kullanıyor yani endeksdüşüşlerinde çok temkinli güven veriyor yaşar ve yunus beye güveniyorum 6000 kişi olduk zaten birkaç güne kadar pay satışı durdurulacak çok fazla para girişi olduğu için dinamik bir ekip yönetiyor ytd.
Fon yöneticisi Yaşar Bey bence Türkiye'nin en iyi temel analizcisi, bunun yanında viop kısmını aktif olarak kullanıyor. Bu da fonu düşüşlerde diğer fonlara göre daha korunaklı yapıyor (Tkf da benzer). Sonuçta hisse yoğun fon olduğu için riskleri de göz önüne almak lazım. Fon sanırım Çarşamba ya da Perşembe günü tükenebilirmiş. Ondan sonra satan olmadıkça alım yapamayız...
Borsanin yukselis trendine denk geldiginden yukselmedi, borsa patinaj yapip duruyor, hisse fonlar surunuyor. Yillikta %93 yükselmiş, altindan bile cok getirmis fonun nesini begenmediniz acaba.
Bence siz TCD yi aldiniz sonra Corona geldi pisman oldunuz, neyse beklediniz beklediniz, paramı kurtariyim hemen cikacam diyip %5-10 zararla da fonu sattiniz, sonra da arkadan bakaldiniz.
SPK'nın limiti yok. Fakat fon, satılabilir toplam fon pay adedine limit koyabiliyor kendi isteğiyle. Yaşar Bey 200m pay limiti koyabileceklerini söylemişti daha önce.
Piyasada bir sürü fon var beğenmeyen istediği fonu alabilir devamlı burada olumsuz yorum yapmak ne işe yarar bilmiyorum. Borsa düşerse tabi ki Nnf fon da düşecektir. Ama Viop kullanımında da oldukça başarılı olduklarını biliyorum.Bunu geçen hafta Borsa'nın -2.50 düştüğü gün -0.80 düşerek gösterdiler. Ayrıca günlük bakan kaybeder. Önemli olan uzun vade de kazanmaktır. Şirketlerin temel verileriyle yapılan değerlendirme sonucunda uzun vadede altın ve dolar getirisini geçeceğini düşünüyorum.
Bugün belli mi nnf nin getirisi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi