Sayfa 600/1002 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,793 - 4,800 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Sonu gpg veya tcd gibi olmasın.gerçi tcd biraz kendini doğrulttu.çok pohpohlanıyor nedense.çıkış tarihi borsanın yükseliş trendi dönemine geldi.kötü günde ne yapabileceğini daha gösteremedi.

Borsanin yukselis trendine denk geldiginden yukselmedi, borsa patinaj yapip duruyor, hisse fonlar surunuyor. Yillikta %93 yükselmiş, altindan bile cok getirmis fonun nesini begenmediniz acaba.

Bence siz TCD yi aldiniz sonra Corona geldi pisman oldunuz, neyse beklediniz beklediniz, paramı kurtariyim hemen cikacam diyip %5-10 zararla da fonu sattiniz, sonra da arkadan bakaldiniz.

2. YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    SPK'nın belirlediği limitler var onun dışına çıkılamıyor. Ben iki ay Osd fon alamadım.
    Evet spk dan aldıkları pay ihraç adetleri izni var. O dolarsa yeni pay ihraç etmeleri gerekir izin alıp.
    Bugün biraz daha aldım fırsat varken ama pahalıdan aldık gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. SPK'nın limiti yok. Fakat fon, satılabilir toplam fon pay adedine limit koyabiliyor kendi isteğiyle. Yaşar Bey 200m pay limiti koyabileceklerini söylemişti daha önce.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Fon yöneticisi Yaşar Bey bence Türkiye'nin en iyi temel analizcisi..
    Adam iyidir de, bu kadar buyuk laflara hic gerek yok :D

5.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Adam iyidir de, bu kadar buyuk laflara hic gerek yok :D
    Benim düşüncem bu, bırakın da istediğim gibi düşünme hakkım olsun...

6.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Benim düşüncem bu, bırakın da istediğim gibi düşünme hakkım olsun...
    Bende anlamıyorumki neden meyve veren ağaç taşlanıyor herşey ortada kim neyi beğeniyorsa ona yatırım yapar (tabi sabah erken davranırsa) karalamak neden

7.  Alıntı Originally Posted by Ugur0101 Yazıyı Oku
    Bende anlamıyorumki neden meyve veren ağaç taşlanıyor herşey ortada kim neyi beğeniyorsa ona yatırım yapar (tabi sabah erken davranırsa) karalamak neden
    Piyasada bir sürü fon var beğenmeyen istediği fonu alabilir devamlı burada olumsuz yorum yapmak ne işe yarar bilmiyorum. Borsa düşerse tabi ki Nnf fon da düşecektir. Ama Viop kullanımında da oldukça başarılı olduklarını biliyorum.Bunu geçen hafta Borsa'nın -2.50 düştüğü gün -0.80 düşerek gösterdiler. Ayrıca günlük bakan kaybeder. Önemli olan uzun vade de kazanmaktır. Şirketlerin temel verileriyle yapılan değerlendirme sonucunda uzun vadede altın ve dolar getirisini geçeceğini düşünüyorum.

8. Bugün belli mi nnf nin getirisi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 600/1002 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •