Sayfa 599/1002 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Eib kuzumuzun gün sonu degeri kac acaba?
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Arkadaşlar merhaba nnf hakkında görüşleriniz nelerdir?

3.  Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba nnf hakkında görüşleriniz nelerdir?
    Nnf hakkında çok olumluyum diğer fonlarda kaybettiklerimi burda kazandım iyi gidiyor en önemlisi türevi çok başarılı kullanıyor yani endeksdüşüşlerinde çok temkinli güven veriyor yaşar ve yunus beye güveniyorum 6000 kişi olduk zaten birkaç güne kadar pay satışı durdurulacak çok fazla para girişi olduğu için dinamik bir ekip yönetiyor ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba nnf hakkında görüşleriniz nelerdir?
    Fon yöneticisi Yaşar Bey bence Türkiye'nin en iyi temel analizcisi, bunun yanında viop kısmını aktif olarak kullanıyor. Bu da fonu düşüşlerde diğer fonlara göre daha korunaklı yapıyor (Tkf da benzer). Sonuçta hisse yoğun fon olduğu için riskleri de göz önüne almak lazım. Fon sanırım Çarşamba ya da Perşembe günü tükenebilirmiş. Ondan sonra satan olmadıkça alım yapamayız...

5.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    eib kuzumuzun gün sonu degeri kac acaba?
    Saygilar.

Sm-g610f cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    eıb + 0.196

6.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Fon yöneticisi Yaşar Bey bence Türkiye'nin en iyi temel analizcisi, bunun yanında viop kısmını aktif olarak kullanıyor. Bu da fonu düşüşlerde diğer fonlara göre daha korunaklı yapıyor (Tkf da benzer). Sonuçta hisse yoğun fon olduğu için riskleri de göz önüne almak lazım. Fon sanırım Çarşamba ya da Perşembe günü tükenebilirmiş. Ondan sonra satan olmadıkça alım yapamayız...
    Biraz reklam geliyor bu söylentiler. Bu arzı belirli miktarda bir hisse senedi değil ki tükensin, para girişi oldukça oranıyla artar.

Bi sevimsizlik var bu fonda ama adını koyamadım daha

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    Biraz reklam geliyor bu söylentiler. Bu arzı belirli miktarda bir hisse senedi değil ki tükensin, para girişi oldukça oranıyla artar.

SPK'nın belirlediği limitler var onun dışına çıkılamıyor. Ben iki ay Osd fon alamadım.

8.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku

Sonu gpg veya tcd gibi olmasın.gerçi tcd biraz kendini doğrulttu.çok pohpohlanıyor nedense.çıkış tarihi borsanın yükseliş trendi dönemine geldi.kötü günde ne yapabileceğini daha gösteremedi.

Sayfa 599/1002 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •