ya bırak gerici islamcılarla tartışma. bugün küfrettikleri emperyallerin filolarını kıble yapıp namaza durmuş kitleden bahsediyoruz.
Printable View
ben NE MUTLU MÜSLÜMANIM..gururla söylerim.HAYATIN EN BÜYÜK SIRRINDAN Bİ HABER,deve kuşu gibi kafasını kuma sokup gerçeklerden uzak olmaktansa....
hamdolsun 2 tane şuursuz hücrenin 2 tr. hücrelik insanı,her kademede binlerce seçenek varken,kendiliğinden oluşmasına inanacak kadar KAFAYI YEMEDİM...
HA...İNAN MUHAKEME ve analitik ile seni tüm dünya görüşünü sarma yaparım ama yeri değil.ben bu işin en ileriyle 17 yaşında münazara ettim..öyle çakma inkarcılar ile değil..
>>>>>>>
http://www.patronlardunyasi.com/habe...e-gecti/240267
Türkiye, Otomatik Banka ve Finansal Bilgi Değişimi Anlaşması’nı imzalar imzalamaz, yurt dışındaki Off-Shore hesapların peşine düştü. Zenginlerin kaçırdığı 500 milyar dolara yakın paraya ulaşmak için hazırlıklar yapılıyor.
...
atesit biri bin lira çaldımı = hırsız
dindar biri çaldımı = üstünü ört - konuyu değiştir - çalmamıştır - iftira atıyorsun - şeytana uymuştur ( vay arkadaş ne çok savunması varmış boşuna dindar olmuyorlarmış demek )
burada kimse islama dine bir şey demiyor demez de diyemez de sadece adam namaz kılıyor aynı zamanda çalıyor ben kılmıyorum ve çalmıyorum ama ben dışlanıyorum.
eeee o zaman kusura bakmayın bir yerlere değdirirler maalesef
münazara etmiş.. hahaaaa..2 trilyon hücre kendiliğinden nasıl kompleks canlı meydana getirirmiş.. okumadan saçmalamaya bayılıyorlar.. kendiliğinden meydana gelmiyor..okursan anlarsın.. bir mekanizması var.. katolik kilisesi bile evrim ile dinin çelişmediğini kabul etti.. bunlar herhalde yine 1000 yıl geriden gelecekler.. bunların bin yıl sonraki versiyonu "yaaa evrim aslında mantıklı bir açıklama getiriyormuş" diyecekler.. ama bunlar değil.. henüz kafalarını esaretten kurtaramadılar..
benim son zamanlarda siyasi yorumumu göremezsiniz.ama bazıları burayı kendi marjinal partilerinin belde teşkilatında konuşuyor gibi,kendileri gibi düşünmeyenlerin ne düşündüğünü umursamadan en uç söylemlerle konuşması rahatsız ediyor..
bir de O.Ç. vs. gib küfürler var..ha çok iştiyaklı iseniz kime hangi küfürü edeceğinizi açıkca yazın..o da yok...
hayır sustukça bu söylemler vites artırıyor..
bu toplumda sizin gibi düşünmeyenler var,bağırarak asla kimseyi ikna edemezsiniz ve burası zaten BUNLARIN YERİ DEĞİL..
Eurusd de bir sekil oluşuyor iki yöne de acik
Yorumu olan var mi
TAVHL de MSCI endeksinde çıktı diye yüklü yabancı satışı olmuştu, yeni yabancı müşteri olmadan yükselmesi zor gibi.
1 ayda yabancı 13 milyon lot satmış alanlar dağınık.
Ben 1 birim longa dondum petkim de
Su borsada short para kazanan anasinin ak sutu gibi helaldir
Bende yillardir shorttadim artik short cok zor aciyorum ve hemen kapaniyorum
Bu kdr ucuz kagitlarla short evde stres yapiyor
150 den 80 e gelmis tupras sabah shortladim kar aldim daha ne olsun
Hafta sonu riski almak istenmez bugün.
Oglenden sonra baskı olmasini ve akşam eksi kapatmasini bekliyorum..
Ve umuyorum :)
Sporlara brüt takas geldi
Bir de , kuşlu sitede 12numara sayfası var
Orda bugün, Galatasaray ın menecerlere verdiği büyük paralar ile ilgili belgeler vardı. Bu bir vergi kaçırma mı? İncelensin tarzında bi haber..
O da bugün spor hisselerini epey olumsuz etkiliyor. Spor hisselerini baskılıyor, bu tip haberler.
Tam vadeci şort çulara göre haberler)
Lakin sporların vadelisi yok.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
Ben de NE MUTLU Kİ ATEİSTİM. Müslüman olarak doğdum ve daha orta okulda din derslerinden kendi isteğim ile çıktım, lise-üniversite zaten amerikada'da okudum. Orda ki kız arkadaşım katolik bir hristiyandı. Dinlerden iyice soğuyup, ateist oldum ve acayip mutluyum.
Dünyada einstein ve hawking gibi adamlar dahi ateist (einstein biraz daha panteist bir düşüncededir, o yüzden aslında deist demek daha doğru olabilir) iken, sizin gibi düşünmeyenlere "kafa yemek" olarak adlandırman ayrıca komik. Bir çok ünlü düşünür, ünlü bilim adamı ateistdir. Hepsinin kafayı yemiş olma ihtimali yüksek demektir :P
Ysni buraya matah bir şeymiş gibi "müslüman" ım diye yazmayın. Biz burda insanların dinini tartışmıyoruz. Neye inanırsanız, inanın. Biz burda islam ile yönetilmek istenen gerici bir zihniyetin rejim isteğini tartışıyoruz. Müslüman da olsanız, hilafete ve islam rejimine mantığınız ile hayır diyebiliyor olmanız lazım...
biryerde bir hastalık var hemfikirim.
ben bişey diyorum cevaplar abuk subuk.
diyorum aynı şeyi başka şekilde annatayım, belki anlarlar,
cevaplar yine alakasız.
böyle takrar olunca, anlayanları sıkabiliyor pek tabi. :he:
ama adam anlamayınca mecbur anlatıyorsun.
bi de seanz zamanında yazıyor ki,
cevap yazma diye.
yazmasan olmuyor, yazsan olmuyor. :he:
Hafta başında gösterge ve grafiklerdeki toparlanma ile 10XX rakamlara veda edeceğimizi düşündüm.
Ama hep aklımda:
geçmiş 200günlük ortalamayı yukarı kallavi gap ile geçtiğini unutmam.
Ve bu gap hep hafta içi (MB olağanüstü faiz kararı, papaz davasında Pence ile görüşme akşamı gibi)
Yani haftasonu güller çiçekler açacak diye beklemem.
Ellerini çok belli ediyorlar.
İspanyolca konuşulan bankada ilginç bir olay yaşanmış.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...kavgasi/240220
...
Tapu devir işlemlerine geçilecekken bankanın tavrı aniden değişir. İşlemler tamamlanmaz, tapu devri yapılmaz. Müşteri bankaya sorar ama sağlıklı bilgi alamaz. Biraz araştırınca Bankanın Genel Müdür Yardımcılarından birinin de bu gayrimenkule talip olduğunu öğrenir.
...
BES konusunda Sözcü haber yapmış. Para biriktireceksen döviz altın al yastık altına koy deniliyor pratikte.
Yeni 2013 de başladı 2023 de insanlar %25lik devlet katkısının tamamına hak kazanacak. Belki silkeleme yapıp o süreden önce milletin sistemden çıkması isteniyor.
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...tiler-6032395/
Vatandaşın 155 milyar lirasına göz diktiler
Kaynaklar tükendikçe sıra vatandaşın emeklilik birikimlerine geldi. Vatandaş alın teriyle biriktirdiği emeklilik tasarruflarının şirketlere kullandırılarak kaynağının kısa sürede heba edilmesinden endişe duyuyor. Bankacılar, bu panikle BES’ten çıkışların başladığını söylüyor.
...
islama en çok zarar veren siyasal islamcılardır.
bu siyasal islamcı ile ilk tartışmamız galatasaray lisesi kapatılsın diye gündem olduğunda başlamıştı.
imam hatip kapatılsın yaz bu foruma ne yemediğiniz küfür kalır ne din düşmanlığınız. mağduriyetleri bitmez.
galatasaray kapatılsın dendiğinde üç maymunu oynarlar. bıyık altından zaten batı sistemi eğitimi veriliyor. gençler ahlaksız büyüyor. inancımıza ters derler. yazıları duruyor hala...
böyle iki yüzlülerdir.
bağırarak bizi ikna edemezsiniz der yazılarının çoğunda büyük harflerle bağırarak konuşur. böyle aymazdırlar.
neyse ya şu gericiyi alıntılamayın. mecbur yazmak zorunda bırakıyor.
bu ülkeyi sizden başka kimse yıkamaz merak etmeyin. inancınızı Allah ile kendi aranızda halledin.
kimsenin islama laf ettiği yok. benim müslüman olup olmamam veya senin hangi dine inandığın kimseyi ilgilendirmez.
Tupras tekrar long
YKB bu gün ordan oraya zıplamıyor, sakin şimdilik
https://i.hizliresim.com/yonKBX.png
Çok fazla satılmış 10 milyon lot desen 150 milyon TL eder.
İlaç vs bulunup da işler açılır ise ne ala, kış sezonuna giriliyor.
Öte yandan garanti ödemeler vs var ise oradan para geliyor olabilir. İçeriden bilgi sahibi olanlar bilir. Daha ucuz hisseler var, tersine iddiaya girilebilecek hisse de değil.
BIST30 da tutmak için arada hacim yapmak gerekiyor ondan hareketlendirmiş olabilirler. FROTO, ENKAI, CCOLA, AEFES, TOASO da BIST30'da idi hacim eksilince çıkarıldılar.
A1 HALKB satıp VAKBN alıyor hareket getiriyor.
BIST30 u BIST20 ye indirmek lazım. O zaman rekabet gelir.
30 hisse fazla geliyor belki.
ateistliği yaşamış birisiyim.beni senin ve başkasının ne olduğu umurumda olmaz.
zamanın MATEMETİK-FEN öys DERECEM VAR. YILLARCA ANALİTİK MATEMATİK-FİZİK DERSİ VERDİM.(ÖĞRENCİLİK YILLARIMDA).TÜM ATEİST KİTAPLARINI okudum.senin adını bile bilmediğin kitapları..
ha bana göre MÜSLÜMANLIK SENİN TABİRİNLE EN MATAH ŞEYDİR..evrenin yaratısına dayanmak ne dehşet bir güç..bir bilsen..ne keder ne elem kalıyor..
bu din konusunu acan ben değilim.bu konuda en derin kişilerle munzara ettim.ihtiyacımda yok..ama birileridurup dururken forumu amacından çıkarırsa,konuşma gereği duyarım..
haydi tüm müslümanların cuması mubarek olsun..ben kaçar..
Eller havaya bakalım halifeci $ahit..
Lambent bugün gelip uyarabilir yine yeniden 1250 mevzusunu..
Nasıl ne yapsın forumda$lar ? )