İspanyolca konuşulan bankada ilginç bir olay yaşanmış.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...kavgasi/240220
...
Tapu devir işlemlerine geçilecekken bankanın tavrı aniden değişir. İşlemler tamamlanmaz, tapu devri yapılmaz. Müşteri bankaya sorar ama sağlıklı bilgi alamaz. Biraz araştırınca Bankanın Genel Müdür Yardımcılarından birinin de bu gayrimenkule talip olduğunu öğrenir.
...
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
BES konusunda Sözcü haber yapmış. Para biriktireceksen döviz altın al yastık altına koy deniliyor pratikte.
Yeni 2013 de başladı 2023 de insanlar %25lik devlet katkısının tamamına hak kazanacak. Belki silkeleme yapıp o süreden önce milletin sistemden çıkması isteniyor.
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...tiler-6032395/
Vatandaşın 155 milyar lirasına göz diktiler
Kaynaklar tükendikçe sıra vatandaşın emeklilik birikimlerine geldi. Vatandaş alın teriyle biriktirdiği emeklilik tasarruflarının şirketlere kullandırılarak kaynağının kısa sürede heba edilmesinden endişe duyuyor. Bankacılar, bu panikle BES’ten çıkışların başladığını söylüyor.
...
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
islama en çok zarar veren siyasal islamcılardır.
bu siyasal islamcı ile ilk tartışmamız galatasaray lisesi kapatılsın diye gündem olduğunda başlamıştı.
imam hatip kapatılsın yaz bu foruma ne yemediğiniz küfür kalır ne din düşmanlığınız. mağduriyetleri bitmez.
galatasaray kapatılsın dendiğinde üç maymunu oynarlar. bıyık altından zaten batı sistemi eğitimi veriliyor. gençler ahlaksız büyüyor. inancımıza ters derler. yazıları duruyor hala...
böyle iki yüzlülerdir.
bağırarak bizi ikna edemezsiniz der yazılarının çoğunda büyük harflerle bağırarak konuşur. böyle aymazdırlar.
neyse ya şu gericiyi alıntılamayın. mecbur yazmak zorunda bırakıyor.
bu ülkeyi sizden başka kimse yıkamaz merak etmeyin. inancınızı Allah ile kendi aranızda halledin.
kimsenin islama laf ettiği yok. benim müslüman olup olmamam veya senin hangi dine inandığın kimseyi ilgilendirmez.
Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Tupras tekrar long
Yer İmleri