Ben 1 birim longa dondum petkim de
Su borsada short para kazanan anasinin ak sutu gibi helaldir
Bende yillardir shorttadim artik short cok zor aciyorum ve hemen kapaniyorum
Bu kdr ucuz kagitlarla short evde stres yapiyor
150 den 80 e gelmis tupras sabah shortladim kar aldim daha ne olsun
Hafta sonu riski almak istenmez bugün.
Oglenden sonra baskı olmasini ve akşam eksi kapatmasini bekliyorum..
Ve umuyorum![]()
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Sporlara brüt takas geldi
Bir de , kuşlu sitede 12numara sayfası var
Orda bugün, Galatasaray ın menecerlere verdiği büyük paralar ile ilgili belgeler vardı. Bu bir vergi kaçırma mı? İncelensin tarzında bi haber..
O da bugün spor hisselerini epey olumsuz etkiliyor. Spor hisselerini baskılıyor, bu tip haberler.
Tam vadeci şort çulara göre haberler)
Lakin sporların vadelisi yok.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
Ben de NE MUTLU Kİ ATEİSTİM. Müslüman olarak doğdum ve daha orta okulda din derslerinden kendi isteğim ile çıktım, lise-üniversite zaten amerikada'da okudum. Orda ki kız arkadaşım katolik bir hristiyandı. Dinlerden iyice soğuyup, ateist oldum ve acayip mutluyum.
Dünyada einstein ve hawking gibi adamlar dahi ateist (einstein biraz daha panteist bir düşüncededir, o yüzden aslında deist demek daha doğru olabilir) iken, sizin gibi düşünmeyenlere "kafa yemek" olarak adlandırman ayrıca komik. Bir çok ünlü düşünür, ünlü bilim adamı ateistdir. Hepsinin kafayı yemiş olma ihtimali yüksek demektir :P
Ysni buraya matah bir şeymiş gibi "müslüman" ım diye yazmayın. Biz burda insanların dinini tartışmıyoruz. Neye inanırsanız, inanın. Biz burda islam ile yönetilmek istenen gerici bir zihniyetin rejim isteğini tartışıyoruz. Müslüman da olsanız, hilafete ve islam rejimine mantığınız ile hayır diyebiliyor olmanız lazım...
biryerde bir hastalık var hemfikirim.
ben bişey diyorum cevaplar abuk subuk.
diyorum aynı şeyi başka şekilde annatayım, belki anlarlar,
cevaplar yine alakasız.
böyle takrar olunca, anlayanları sıkabiliyor pek tabi.
ama adam anlamayınca mecbur anlatıyorsun.
bi de seanz zamanında yazıyor ki,
cevap yazma diye.
yazmasan olmuyor, yazsan olmuyor.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Hafta başında gösterge ve grafiklerdeki toparlanma ile 10XX rakamlara veda edeceğimizi düşündüm.
Ama hep aklımda:
geçmiş 200günlük ortalamayı yukarı kallavi gap ile geçtiğini unutmam.
Ve bu gap hep hafta içi (MB olağanüstü faiz kararı, papaz davasında Pence ile görüşme akşamı gibi)
Yani haftasonu güller çiçekler açacak diye beklemem.
Ellerini çok belli ediyorlar.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri