sen vardiyorsan vardır.tekrar mı satacak mineye
Printable View
burada yanlış yönlendirmeler yapmayın kottan çıkan hiç bir hisse geri dönemedi ben sizi 2 3 sene sonra da görürüm tabi o zaman buralarda yazı yazarsanız malum bir çoğu unutuyor yazı yazmayı
Markadan bak spk nin red yazisinin ekinde gerekceleri vardi belki orda olabilir
teklifi alalım ...
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Meteak hisse netin felaket tellalidir 30 kasım da da gelip atılacak deyip durduydu o zaman atılmamıştık ama :)
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gedizin cevabını vereyim. iyi hatırlıyorum. devam eden bir dolu davalar ve artıya geçirmek için yeniden değerlemeler vs yaptılar. nakit koymak başka.
ek olarak başka gözaltı hisseleri içnde hatta ansa gözaltı pazarındayken bile böyle tipler gözaltından ana pazara geçen olmadı diyorlardı.
konu şu kotasyon şartlarını sağlıyormusn sağlayamıyormusun. nakit var mı yok mu. öncekilerin çıkamıyor olmalarının nedeni ya süren davalar veya para konmaması. Örneğin bana kalırsa yakında memsa da dönebilir. yargıtayda davası vardı hala sürüyor.
burada endişelenecek tek konu şu anda sermaye artırsalar. 2018 sonu bilançoya mı bakarlar yoksa 6 aylığa mı. kaldı ki artık 6 aylığa yetişmeyebilr.
bu arada bu şirkete dahil olmamın nedeni YKB nin düzgün biri olduğunu bilmem. aslında çok ucuz bir şekilde atıldı. rapor olumlu -150 bin civarında borcu yok. dünde sorsanız gene alırdım
12 mart ta uyarmışlar aslında
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/667839
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarkan, Air, Msu2641, devran gibi uzun süreden buyana burada yazan ortaklar Meteak gibi adamların profilini açın bir bakın ne olduğunu anlarsınız bakın arkadaşın nerlerde olduğunu yazayım siz notunu verin. Gen yatırım-bimeks-transtürk-esem-bimeks takılmayın bunların yorumuna diye yazıyorum. Daha gelirler bunun gibiler yeni başlıyoruz
fikrimi söyleyeyim. bence YKB para koyacak. ayrıca zaten bir insan tahta kapandıktan sonra neden hala üzerinde çalışıyoruz diye ısrarla twit vs atsın ve zaman beni haklı çıkaracak. o zaman ne diyeceksiniz gibi ısrarla konuşsun. başka şirket için telefon açar sorarsın birisi çıkar çalışıyoruz der. sahibi birşey söylemez.
ayrıca eminim çok fazla yatırımcısı yok. gene fikrimi söylüyorum dolaşımdakilerin çoğunluğu sürende gibi.
Inşallah arkadaşım böyle olumlu yazılar oldukça biraz hevesleniyoruz bu da fakirin ekmeği
ben olsam aynı şekilde sizde bu durumda olsanız eğer itibarınızı koruyup dürüstseniz aynı şekilde çıkar kendinizi savunursunuz. ayrıca ben bayanın twitlerini de gördüm. bence en çok mayıs sonuna kadar hatta 1-2 hafta içinde hepimiz görecez tartışmak yersiz.
bunuda gaz vermek için söylemedim. tahta kapandıktan sonra üzerine çizgi çekmeye hazırlanıyordum ama sonrasındada bizzat kendisi konuşuyor. bundan sonra daha evvelde yazmıştım 3 aylıklara bakacaz muhtemelen artı çıkacak bu aradada sermaye artırımı gelebilir 20 gün yani hepimiz görecez.
ortak bilançoda 7 küsür vardı.gidip onu markaya bağladılar o işe karış masalar sermayemiz artmıştı karlarla artıya geçmiştik otobüs firması ile yola devam edecektik ah mine hanım ah remzi aga ne yaptınız aklımızı çıkardınız yerinden gerçi ben inanıyourum dirileceğiz
kararları alsalarr muhtemelen reis de seçilecek memlekette olumlu hava olcak yeni sistemde herşey sil baştn tüm kötü işler unutulacak sıfırdan başlanacak diyordu adamın biri bir yerlerde
bu arada yanlışsam düzeltirsiniz borsaistanbul bir A.Ş. eskiden değildi keyfi kurallar uygulanamayacağını düşünüyorıum. kanunda çıkma imkanı varsa ve şartları sağlıyorlarsa hiç şüphem yok uygularlar
onun da neden böyle yaptıklarını söyleyeyim. aralık ortasıydı benim aldığım zamanlar. farkındaysanız bir başvuruları red edilmişti. hemen düzeltip tekrar gönderdiler. onun nedeni ana pazara geçerken 12 aylık bilançoyla yapacaklardı. o yüzden marka dediler yönetim oranlarında değişiklik vs yaptılar. markayı neden karıştırdılar diye soruyorsunuz onlarda kedilerine göre uygununu seçtier daha evvelde yazmıştım herkes kazanacaktı. ek olarak kurum izin vermedi. açıkcası izin verdiklerini de gördüm. tekrar söylüyorum o zaman akpaz a neden IPC ceza vermiyorlar. yazılı bütün kuralları ihlal ettiler demekki herkese aynı kurallar çalışmıyor
kocamuğlalıya sorun akpazı veya yazılanlara bakın.
ama dedğim gibi borsa istanbul A.Ş. keyfi uygulaması olmaz. ne -150 bin için bile olsa şirket lehine nede tersi durumda aleyhine haksızlık yapar.
Arkadaş ağzından bal damlıyor fakat haziran bilançosu Ağustosu bulur niyet iyi olsun yeterki olmayacak birşey yok Mine TOZLU'NUN elinde B grubu hisse yok A grubu hisseleride bence Faruk Süren Ve Aküzüm elindeki B lotlarını para ettirmek için bedava verdi. Mine TOZLU bu iş karlı olacaksa çıkarır fakat faruk efendi ve aküzümde sermayeye destek atsınlar isteyecektir.
Maalesef ümitlerin yeşerebileceği en yakın zaman ağustos sonu Eylül başı, olurda güzel haberler gelirse bu kağıdı kimse tutamaz, yeterki şirket kazansın, Mine Tozlu kazansın kota geri getirsin kağıdı sonrada biz ky lar güleriz İnş. Ama dediğim gibi bikaç ay daha pek bişi beklememek lazım, kendi de dedi çünkü haziran bilançosunu bekleyin diye...
Birde çok aklıma takıldı. paranızı gömdüler diyen insanlar için söylüyorum. zaten tahta kapalı etkileyebilecekleri kimse yok. hadi diyelim ki onlara göre olmaz ama sermaye artırdılar ve diyelim ki tahta açıldı. yani sonra bunlar hangi yüzle aynaya bakacaklar. işte bu insanlarla aramızdaki fark. bekleyelim en son twitte ben gördüm çalışmamız bitmek üzere diyor. burada sadece insanların sağlığını bozmaya yönelik bir girişim var ben şahsen çoğunuzdan daha fazla hissem var. ama takmıyorum. çünkü konuşmak için çok erken daha 10 gün oldu veya olmadı
Niyetini bilemem sayın patronun fakat markada takıldı bence ağırlığı markaya verecektir. Markadaki düşüncelerin olgunlaşmasına bağlı o zaman hırslanır bunu kota alır. fakat markada meydana gelecek bir olumsuzlukta bundan hayır beklememek lazım.Markayı becerebilseydi daha rahat olurduk. Markadaki Hedeflerden tutan birşey yok şimdiye kadar malesef
Msjım silinmiş, nereye gitti Msjım benim :) ama özetle şunu demiştim herşey haziran bilançosu ile yani ağustos Eylül gibi belli olur demiştim. Kota geri girersek ocakta anapazar için başvuru olur demiştim. Herşey yolunda giderse İnş. Ve güvenmek zorundayız Mine Hanıma yapacak başka birşeyimiz var mı, en azından cvp veren muhatap olan çalışan birileri var... YTD..
Çok olumlusun üstad o kadarda değil bende hem marka hem transtürk var. Ben senin kadar olumlu değilim malesef öylede sudan çıkmış ak kaşık değiller. O kadarda borsa bilgimiz var neler yaptıklarını az çok görüyoruz. Aynaya bakarız biz o doğruyu yapsın biz özür dileyelim
Beklemesi zor ve sıkıcı olacak biliyorum ama d*****n kuyruğu ağustosta kopacak bizim elimizden gelen ise başkana destek olmak, lot olarak beni de küçümsemeyin derim :)
air biliyormudur acaba yazılı birşey görmedim ama ben bu işler 12 aylıklarda olur belki 6 aylıklarda diye biliyorum
mine hanımın bahsettiği haziran bilançosuyla ana pazar olabilir ama çok zor hatta mümkün değil. adamların karar vermesi 2-3 ay sürüyor
Bir de şu açıdan bakmak lazım abi iyi kötü bi muhatap var, psikolojimizi iyi kötü rahatlatan tweetler var bizzat YKB tarafından atılan, ya hiç muhatap olmasaydı, ya da ulaşılamayan birisi olsaydı, arkasını çekip giden. İnanmayıp napcaz onu diyin bi hele, işte ümit biz fakirlerin (ky nın ) ekmeği naparsın artık..