Sayfa 601/814 İlkİlk ... 101501551591599600601602603611651701 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 4,801 - 4,808 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Tahsisliyi iptal ettiği bülten de var

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    sen vardiyorsan vardır.tekrar mı satacak mineye

2. burada yanlış yönlendirmeler yapmayın kottan çıkan hiç bir hisse geri dönemedi ben sizi 2 3 sene sonra da görürüm tabi o zaman buralarda yazı yazarsanız malum bir çoğu unutuyor yazı yazmayı

3. Markadan bak spk nin red yazisinin ekinde gerekceleri vardi belki orda olabilir

4. teklifi alalım ...

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Meteak hisse netin felaket tellalidir 30 kasım da da gelip atılacak deyip durduydu o zaman atılmamıştık ama

6. Gedizin cevabını vereyim. iyi hatırlıyorum. devam eden bir dolu davalar ve artıya geçirmek için yeniden değerlemeler vs yaptılar. nakit koymak başka.
    ek olarak başka gözaltı hisseleri içnde hatta ansa gözaltı pazarındayken bile böyle tipler gözaltından ana pazara geçen olmadı diyorlardı.
    konu şu kotasyon şartlarını sağlıyormusn sağlayamıyormusun. nakit var mı yok mu. öncekilerin çıkamıyor olmalarının nedeni ya süren davalar veya para konmaması. Örneğin bana kalırsa yakında memsa da dönebilir. yargıtayda davası vardı hala sürüyor.

7.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    burada yanlış yönlendirmeler yapmayın kottan çıkan hiç bir hisse geri dönemedi ben sizi 2 3 sene sonra da görürüm tabi o zaman buralarda yazı yazarsanız malum bir çoğu unutuyor yazı yazmayı
    Kardeş kimseyi yönlendirmiyoruz hissen varsa bize satma veya bizden alma senden bir talebimiz olursa bize güvenme biz sadece kendi aramızda konuşuyoruz. Eger sen bir sey düşünüyorsan sana burdan ekmek cıkarmam

8.  Alıntı Originally Posted by Trademr Yazıyı Oku
    Gedizin cevabını vereyim. iyi hatırlıyorum. devam eden bir dolu davalar ve artıya geçirmek için yeniden değerlemeler vs yaptılar. nakit koymak başka.
    ek olarak başka gözaltı hisseleri içnde hatta ansa gözaltı pazarındayken bile böyle tipler gözaltından ana pazara geçen olmadı diyorlardı.
    konu şu kotasyon şartlarını sağlıyormusn sağlayamıyormusun. nakit var mı yok mu. öncekilerin çıkamıyor olmalarının nedeni ya süren davalar veya para konmaması. Örneğin bana kalırsa yakında memsa da dönebilir. yargıtayda davası vardı hala sürüyor.
    Ahhh memsa ahh az kovaladım bi aralar geri dönse de faikle ugrassak birazda ))

Sayfa 601/814 İlkİlk ... 101501551591599600601602603611651701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •