Sayfa 603/814 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 4,817 - 4,824 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. ben olsam aynı şekilde sizde bu durumda olsanız eğer itibarınızı koruyup dürüstseniz aynı şekilde çıkar kendinizi savunursunuz. ayrıca ben bayanın twitlerini de gördüm. bence en çok mayıs sonuna kadar hatta 1-2 hafta içinde hepimiz görecez tartışmak yersiz.

2. bunuda gaz vermek için söylemedim. tahta kapandıktan sonra üzerine çizgi çekmeye hazırlanıyordum ama sonrasındada bizzat kendisi konuşuyor. bundan sonra daha evvelde yazmıştım 3 aylıklara bakacaz muhtemelen artı çıkacak bu aradada sermaye artırımı gelebilir 20 gün yani hepimiz görecez.

3.  Alıntı Originally Posted by Trademr Yazıyı Oku
    bunuda gaz vermek için söylemedim. tahta kapandıktan sonra üzerine çizgi çekmeye hazırlanıyordum ama sonrasındada bizzat kendisi konuşuyor. bundan sonra daha evvelde yazmıştım 3 aylıklara bakacaz muhtemelen artı çıkacak bu aradada sermaye artırımı gelebilir 20 gün yani hepimiz görecez.
    ortak bilançoda 7 küsür vardı.gidip onu markaya bağladılar o işe karış masalar sermayemiz artmıştı karlarla artıya geçmiştik otobüs firması ile yola devam edecektik ah mine hanım ah remzi aga ne yaptınız aklımızı çıkardınız yerinden gerçi ben inanıyourum dirileceğiz

4. kararları alsalarr muhtemelen reis de seçilecek memlekette olumlu hava olcak yeni sistemde herşey sil baştn tüm kötü işler unutulacak sıfırdan başlanacak diyordu adamın biri bir yerlerde

5. bu arada yanlışsam düzeltirsiniz borsaistanbul bir A.Ş. eskiden değildi keyfi kurallar uygulanamayacağını düşünüyorıum. kanunda çıkma imkanı varsa ve şartları sağlıyorlarsa hiç şüphem yok uygularlar

6.  Alıntı Originally Posted by Trademr Yazıyı Oku
    bu arada yanlışsam düzeltirsiniz borsaistanbul bir A.Ş. eskiden değildi keyfi kurallar uygulanamayacağını düşünüyorıum. kanunda çıkma imkanı varsa ve şartları sağlıyorlarsa hiç şüphem yok uygularlar
    ortak para koyarlarsa sermaye artıda ise niye çıkmasın

7.  Alıntı Originally Posted by tarkan Yazıyı Oku
    ortak bilançoda 7 küsür vardı.gidip onu markaya bağladılar o işe karış masalar sermayemiz artmıştı karlarla artıya geçmiştik otobüs firması ile yola devam edecektik ah mine hanım ah remzi aga ne yaptınız aklımızı çıkardınız yerinden gerçi ben inanıyourum dirileceğiz
    onun da neden böyle yaptıklarını söyleyeyim. aralık ortasıydı benim aldığım zamanlar. farkındaysanız bir başvuruları red edilmişti. hemen düzeltip tekrar gönderdiler. onun nedeni ana pazara geçerken 12 aylık bilançoyla yapacaklardı. o yüzden marka dediler yönetim oranlarında değişiklik vs yaptılar. markayı neden karıştırdılar diye soruyorsunuz onlarda kedilerine göre uygununu seçtier daha evvelde yazmıştım herkes kazanacaktı. ek olarak kurum izin vermedi. açıkcası izin verdiklerini de gördüm. tekrar söylüyorum o zaman akpaz a neden IPC ceza vermiyorlar. yazılı bütün kuralları ihlal ettiler demekki herkese aynı kurallar çalışmıyor

8. kocamuğlalıya sorun akpazı veya yazılanlara bakın.

Sayfa 603/814 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •