Burgan 35 gün 200 k 18,75...
Bugün dolarda hoşgeldin 90 gün için 5,00 oldu temdit 4,75 veriyorlar....
Gördüğüm kadarıyla burganın bilanço dönemi etkisiyle 19 üzeri oranlar ay sonu oldukça mümkün...
Printable View
Burgan 35 gün 200 k 18,75...
Bugün dolarda hoşgeldin 90 gün için 5,00 oldu temdit 4,75 veriyorlar....
Gördüğüm kadarıyla burganın bilanço dönemi etkisiyle 19 üzeri oranlar ay sonu oldukça mümkün...
Böylece aktiften kurtuldum....Burgan sağolsun..
Aktif n kolay bono aldım hesaplamalarım mevduat karşılığı 18.45 oranını veriyor. 18.53 yazıyor sitesinde ama benim hesabım bu yönde. Miktar büyük olunca 0.08 de farkettiriyor, az biraz tırtıklanıyoruz gibi. Böyle bir Hesap yapan yoldaş var mı yoksa ben de mi bir sorun var?
Dolar mevduat %5 ve üzeri oran alan var mı? Paylaşır mısınız?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sonunda başardım ve teb 17,50 aldım. çağrı merkezine şikayet te bulundum ve 17,50 olduğunu söylediler. tekrar girince 17,50 olarak güncellendi.
yukarıda yazdım.Burgan bugün itibariyle 90 gün hoşgeldin 5,00 veriyor...
Burgan güldüren hesap 18,35...Max 400 K..2 bin boşta...90 gün için geçerli orandır...
Burganbank suadiye şubesi 32-90 gun arasi vadeye %19 verdi....450 bin icinde 90 gun vadeye 4.54 usd dolar alirima net 7000 tl prim teklif etti..
Chucky....................yeşil parkali bebek
Aktifbank mudavimleri icinde bugun 32-90 gun vadeli %20.25 teklif geldi.
Ceptetebe bağlı marifetli hesabı kapatmaya çalışınca aşağıdaki hatayı veriyor.
Marifetlinin bağlı olduğu vadesizi kapatmaya çalışınca aşağıdaki hatayı veriyor.Alıntı:
Seçilen hesap kapatılamaz. Lütfen şubenizle görüşün.
Ayrı yeni bir marifetli açmaya çalışınca aşağıdaki hatayı veriyor.Alıntı:
Kapatmak istediğiniz vadesiz hesap, hesap kapama kriterlerine uygun olmadığı için işleminiz tamamlanamamıştır. Detaylı bilgi almak ve şubeye gitmeden hesabınızı kapatmak için 0850 200 0 666 TEB Telefon Şubesi'ni arayabilirsiniz.
Ben henüz muvaffak olamadım.Alıntı:
Aynı para biriminde hesabınız olduğu için, yeni bir hesap açamazsınız.
Vakiflarbankasi ozel bankacilik çiftehavuzlar subesi 32 gun icin %18.75..
Fiba hoş geldini 90 gün uzatınca, taşımakla uğraşmamak için devam edildi. 100k Usd 4.25.
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında aynı o şekilde denemiştim olmamıştı, ama banka kartını hiç kullanmadığım ve marifetliyi yeni açtığım için orada tanımlama olacağı aklıma gelmemişti. Şimdi baktım karta tanımlıymış marifetli hesap, oradan kaynaklı hata vermiş olabilir. Bilgi için teşekkürler.
Bu arada az önce Cepteteb müşteri hizmetlerini aradım, birkaç gün önce %16.5'tan açmıştım şimdi %17.5 oldu ama yeni oranı göstermiyor dedim. Talep oluşturalım teknik ekibe bilgi verelim güncellemenizi yapsınlar dediler. Kapat aç yapmaya gerek kalmadan düzelecek sanırım. Derken daha mesajı göndermeden telefon geldi, marifetli hesap hoşgeldin faizi 90 gün boyunca geçerlidir değişmez hesap açılıyorken de bu size belirtilmiştir, ne yazık ki güncelleme yapamıyoruz dediler.
Şimdi sizin anlattığınız şekilde karta bağlı tanımlamayı da kaldırarak işlem yaptım bu sefer oldu. %17.5 göründü. İlginize teşekkürler.
Bunu ilk kez duyuyorum ve öğrenmek için soruyorum.
Örneğe göre 450.000 TL %19 mevduat faizi ile 90 gün net getiri 17919,86 TL.
90 gün sonraki net gelir 17919,86 TL cepte mi? Prim nasıl oluyor? 32 gün sonra dolar kuru 4,40 olursa ne veya dolar kuru 4,60 olursa ne olur?
Sağol yoldaş üstad cevabın için... Yarın miktarı 500k altına çekip deneyeceğim.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
500.000 üstü alabiliyor olman ilginç..
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Direkt 18.53 oranından ve 17.50 %10 stopaj koyarak ayrı ayrı hesapladım. Bulduğum Miktarı kendi sitelerindeki hesaplama aracı ve başka bir sitedeki hesaplama aracı ile de hesaplayarak aynı oranı buldum. Yani 18.53 değil 18.45 veriyor. Ama yarın daha az bir miktar bırakarak tekrar test edeceğim. Bakalım yanlış kimde
aktif bank da bank asya gibi gazaba uğrayabilir mi? çalık grubunun biliyorsunuz. en azından ödemelerinde sıkıntı olabilir mi? gibi deli sorular oluşuyor kafamda şu seçim atmosferinde... seçimler bitene kadar safını belli etmeyen taraflarda durmakta fayda var bizim gibi küçük yatırımcılar için. kimse etkilenmesin ama bonoların devlet garantisi yoktur unutmayın...
ytd
Borsa 95'i,gösterge 19'u zorluyor....Bakalım önce hangisi kıracak?
Elbette bu riskler hep mevcut. Ancak günlükte en iyi oran burada ve güçlü bir Holding. İktidara yakınlığı da bu riskleri benim için ortadan kaldırıyor. Seçimden sonra ne olur bilemem tabi ama seçime kadar buradayım.
Demek hesap doğru
Arkadaşlar bir sorum olacak bir senaryo çizdim gerçeklik aramayın
ben şunu düşünüyorum seçim sonuçları beğenilmedi faizler çok hızlı arttı
mesela ilk anda 1 hafta boyunca %40 lari gördü biz marifetli hesap güneş hesap enpara vs deyiz
duruma göre %16-%18 arasındayız nasıl ve nereye kaçacağız olası bu büyük ve yüksek faiz oranlarından faydalanmak için
bu senaryoyu nasıl oluşturabilirz şimdiden teşekkürler
sevgili arkadaşım. nacizane 10 sene broker olarak çalıştım. %30 lara çıkıncaya kadar günlükte takılmakta fayda var. bu forumu takip edip 1-2 puanlık artışlarda banka değişiklikleri ile çözeriz. şuan %25 lerde olması gereken bir reel faizde olmamız lazımdı. ama biliyorsunuz siyasiler bu hale soktu sistemi. hızlı bir artış değil. olması gereken yere hızlı adımlarla gelmeye çalışıyor. dövizdeki bu fiyatlama enflasyonu kısa sürüde üfe de %30 lara çıkaracaktır. tek çözüm faiz artışı döviz girişi ve tasarruf. başka çözümü yoktur.
ytd
Aynen size katiliyorum.
1994 ve 2001 krizlerini yasadim.
Faizlerin tepe yaptigina inanildigi noktada baglayabildiginiz kadar uzun baglayacaksiniz.
Eurobondlarin en uzun vadelisini sececeksiniz.
Faiz, doviz tepe yapinca bist dip yapmis olur.
Dayanabiliyorsaniz hisse senedi alacaksiniz.
Zamanla yeni bir denge kurulacak.
Geride kalanlar hizli gidenlere yetisecek.
Uzun vadede hepsi biribirine yakinsayacak.
Biz de olmus olacagiz.
Syg,
Burgan normal günlük 17.25
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi