Sayfa 599/1006 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by reber Yazıyı Oku
    15,50 ye düştü yanlış ne yaptık ki ?
    Şubeyi farklı seçerek açın. Aynı subeden seçmişsiniz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    TEB marifetli dolar'da bir degisiklik var mi?

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Şubeyi farklı seçerek açın. Aynı subeden seçmişsiniz
    evet ama başka şube seçtirmiyor. onu nasıl atlatabiliriz acaba

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ben bu işlemi 8 kez denedim, hepsinde de '' şubeniz den işlem yapınız yada 0800 dan '' yazdı. Yani marifetliyi netten kapatmadı. Ayrıca , müşteri temsilcisini aradım ve kapat - aç yapmasını yeni orandan faydalanmak istediğimi söylediğimde - mümkün değil- dedi. Zaten şu anda burgan ve vov daha iyi.
    Az önce bende yaptım , 17,50 oldu.
    Hesabı kapatabilmeniz için hesaplar sayfasından karta bağlı hesaplar ikonuna tıklayıp
    marifetlideki kart bağlantısını iptal edin, sonra hesabı kapatıp yeniden açın

5. Vakıfbank arı hesabı % 15 den açmıştım. benden sonraki günler, yeni gelenler için 16,00 ve 16,75 olmuştu. şimdi dikkat ettim cumartesi benim oran 15,75 olarak yenilenmiş. 15 de kalmıştı. ilginç, bankalar böyle bir şey yaparmıydılar

6.  Alıntı Originally Posted by celikay67 Yazıyı Oku
    Az önce bende yaptım , 17,50 oldu.
    Hesabı kapatabilmeniz için hesaplar sayfasından karta bağlı hesaplar ikonuna tıklayıp
    marifetlideki kart bağlantısını iptal edin, sonra hesabı kapatıp yeniden açın
    Evet doğru. Sizin yazdığınız bu karta bağlı olma özelliği püf noktasıymış. Yoksa günlerce uğraşsak boşa. Ben 800 lü hattan kapattırdı. Oradaki bayan karta bağlı önce onu ayırmam lazım onaylıyormusunuz dedi. Şimdi başlığa bu durumu yazayım diye girince sizin yazıyı gördüm.

İşine yarayan olursa ne mutlu.

7. 10 yıllık tahvil yakın tarihin rekorunu tazeledi. %15.52 !!!
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ben bu işlemi 8 kez denedim, hepsinde de '' şubeniz den işlem yapınız yada 0800 dan '' yazdı. Yani marifetliyi netten kapatmadı. Ayrıca , müşteri temsilcisini aradım ve kapat - aç yapmasını yeni orandan faydalanmak istediğimi söylediğimde - mümkün değil- dedi. Zaten şu anda burgan ve vov daha iyi.
    az önce deneyip yaptım ben nasıl olmadı anlamıyorum,müşteri temsilcisi her şeyi bilmiyor maalesef bankaya gidip sorduğum bazı sorulara hep muallak cevap vermişti.

Sayfa 599/1006 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •