Sayfa 605/1006 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by reber Yazıyı Oku
    aktif bank da bank asya gibi gazaba uğrayabilir mi? çalık grubunun biliyorsunuz. en azından ödemelerinde sıkıntı olabilir mi? gibi deli sorular oluşuyor kafamda şu seçim atmosferinde... seçimler bitene kadar safını belli etmeyen taraflarda durmakta fayda var bizim gibi küçük yatırımcılar için. kimse etkilenmesin ama bonoların devlet garantisi yoktur unutmayın...
    ytd
    Elbette bu riskler hep mevcut. Ancak günlükte en iyi oran burada ve güçlü bir Holding. İktidara yakınlığı da bu riskleri benim için ortadan kaldırıyor. Seçimden sonra ne olur bilemem tabi ama seçime kadar buradayım.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Yanlış yok.Benim para da 18,45'den hesaplanmış...Bugün aktiften kaçtım zaten...Sitede yazan 18,53 gerçek oran ise 18,45....
    Demek hesap doğru

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Arkadaşlar bir sorum olacak bir senaryo çizdim gerçeklik aramayın

ben şunu düşünüyorum seçim sonuçları beğenilmedi faizler çok hızlı arttı
    mesela ilk anda 1 hafta boyunca %40 lari gördü biz marifetli hesap güneş hesap enpara vs deyiz
    duruma göre %16-%18 arasındayız nasıl ve nereye kaçacağız olası bu büyük ve yüksek faiz oranlarından faydalanmak için
    bu senaryoyu nasıl oluşturabilirz şimdiden teşekkürler

4.  Alıntı Originally Posted by gencparaci Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir sorum olacak bir senaryo çizdim gerçeklik aramayın

ben şunu düşünüyorum seçim sonuçları beğenilmedi faizler çok hızlı arttı
    mesela ilk anda 1 hafta boyunca %40 lari gördü biz marifetli hesap güneş hesap enpara vs deyiz
    duruma göre %16-%18 arasındayız nasıl ve nereye kaçacağız olası bu büyük ve yüksek faiz oranlarından faydalanmak için
    bu senaryoyu nasıl oluşturabilirz şimdiden teşekkürler
    sevgili arkadaşım. nacizane 10 sene broker olarak çalıştım. %30 lara çıkıncaya kadar günlükte takılmakta fayda var. bu forumu takip edip 1-2 puanlık artışlarda banka değişiklikleri ile çözeriz. şuan %25 lerde olması gereken bir reel faizde olmamız lazımdı. ama biliyorsunuz siyasiler bu hale soktu sistemi. hızlı bir artış değil. olması gereken yere hızlı adımlarla gelmeye çalışıyor. dövizdeki bu fiyatlama enflasyonu kısa sürüde üfe de %30 lara çıkaracaktır. tek çözüm faiz artışı döviz girişi ve tasarruf. başka çözümü yoktur.
    ytd

5. Benimkini kontrol ettim.
    18.53'ten işlemiş

Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Yanlış yok.Benim para da 18,45'den hesaplanmış...Bugün aktiften kaçtım zaten...Sitede yazan 18,53 gerçek oran ise 18,45....
     Alıntı Originally Posted by romwar Yazıyı Oku
    Aktif n kolay bono aldım hesaplamalarım mevduat karşılığı 18.45 oranını veriyor. 18.53 yazıyor sitesinde ama benim hesabım bu yönde. Miktar büyük olunca 0.08 de farkettiriyor, az biraz tırtıklanıyoruz gibi. Böyle bir Hesap yapan yoldaş var mı yoksa ben de mi bir sorun var?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by reber Yazıyı Oku
    sevgili arkadaşım. nacizane 10 sene broker olarak çalıştım. %30 lara çıkıncaya kadar günlükte takılmakta fayda var. bu forumu takip edip 1-2 puanlık artışlarda banka değişiklikleri ile çözeriz. şuan %25 lerde olması gereken bir reel faizde olmamız lazımdı. ama biliyorsunuz siyasiler bu hale soktu sistemi. hızlı bir artış değil. olması gereken yere hızlı adımlarla gelmeye çalışıyor. dövizdeki bu fiyatlama enflasyonu kısa sürüde üfe de %30 lara çıkaracaktır. tek çözüm faiz artışı döviz girişi ve tasarruf. başka çözümü yoktur.
    ytd
    Aynen size katiliyorum.
    1994 ve 2001 krizlerini yasadim.
    Faizlerin tepe yaptigina inanildigi noktada baglayabildiginiz kadar uzun baglayacaksiniz.
    Eurobondlarin en uzun vadelisini sececeksiniz.
    Faiz, doviz tepe yapinca bist dip yapmis olur.
    Dayanabiliyorsaniz hisse senedi alacaksiniz.
    Zamanla yeni bir denge kurulacak.
    Geride kalanlar hizli gidenlere yetisecek.
    Uzun vadede hepsi biribirine yakinsayacak.
    Biz de olmus olacagiz.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. Burgan normal günlük 17.25

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Burgan normal günlük 17.25

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Burgan istanbul yeşilyurt şubesi yeni para
    Güldüren hesap %18,35
    32 gün vadeli %19
    verdi
    Son düzenleme : kafkaf; 12-06-2018 saat: 18:45.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 605/1006 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •