Yani rakamlar 10 katı ama ekonomi durmasın diye eksik açıklıyorlar diyorsun viper
Printable View
Yani rakamlar 10 katı ama ekonomi durmasın diye eksik açıklıyorlar diyorsun viper
Madem ki burası viop başlığı
Ortaya tartışılması gereken bir konu atayım
Yada belki bana mahsus bir durumdur bu bilemem
Neden yatırımcı piyasanın tersi yönde poz açarken son derece özgüvenli rahat bir sekilde poz açarda
Doğru poza girerken üç buçuk atarak açar
Buradaki yatırımcı da ben oluyorum tabi
Dediğim gibi belki de bana mahsus bir durumdur ama eğer değilse
Uzerinde durulması gereken bir mevzu bu
Yani piyasadan sinyaller tradera gelirken ne sekilde geliyor da bu böyle oluyor
Bunun mantıksal bir açıklaması olmalı ben tesadüf olduğuna inanmıyorum şahsen
O öyle olmuyo işte
Demek ki bana Özel bir durummus
Neyse ben sivisayim o sorduğum soruyu da unutun
:kahkah:
yok alınmadım.
sadece burada sistem çalışmaları değer görmüyor.
genelde geyik gidiyor.
sistemler tabikihava kaçıracak.
ama çalışmalar fikir alışverişive sistemleri geliştirmeye yönelik olmalı.
böyle bir şey değer görmüyor burada,ilgide görmüyor.
reisin müjdeyi vereceği sırada
dolarda
rsi-cci saatlik veya h4 e hiç bakan,paylaşan oldumu.?
15 dk lık ta olurdu.
viobtaki 30 dk macd uyumsuzluğuna bakan oldumu.?
bana kalırsa hiç yorulma çünkü herkesin kendi kafasına göre bir sistemi var ve burasını vakit geçsin arada şamata yapıyoruz diye takip ediyor. yani falanca ne yazmış ona göre pozisyon alayım demiyor. ancak çok tecrübesiz olup kenardan isleyenler olabilir.burda yazan çizen herkes ben diyor başka birşeyi dikkate aldıoğı yokki başka tesbitlerin değerini bilsin. yaa takıl işte...
Ben dedim
Falanca ne yazmış ona göre poz açayım diye
Big short yazdı bilmem nereden short diye
Ulan dedim 200 puan terse stop koyup bi deneyim bakalım maksat muhabbet olsun
Antrikot 200 puan aşağıdan kapandı
Ben de kapandım
Hay dedim senin yazacağın pozunda ...
Covid vakalarını saklayan veya az çıkması için gerekli testi tedbiri yapmayan tek ülke biz değiliz İran'ın nasıl davrandigi ortaya çıktı geçenlerde.
Dünya ilk başlarda İngiltere'nin sürü bağışıklık sistemine evrildi covid yayılacak sadece yavaslatabildigimiz kadar yavaslatilacak metod bu sürekli ağır karantina ile aşılamiyacak durumda yaygınlasmis ve dirençli surecli bir lanet virus bu.
Bu minvalde yumuşak iniş tercih edildi.
Ekonomiyi durduramazlar.
Halkın tedbir ve bilinç düzeyi ise tartışılır o başka bir konu şuan iki sokak ilerimde düğün var Ege sıcağı var ve ne maske ne sosyal mesafeyi düşünen var acı patlıcanı kırağı çalmaz diye atasözü olan bir milletiz 😂
Son hafta borsamiz ise şu virüs işi ortaya çıktığından beri dengesiz,absürt, kumarhane modelinde yeni bir çığır açarak kendisini aştı resmen manipülasyonun ağ babası yapıldı şimdi böyle bir piyasada ne sistem ne strateji çalışmaz verimli sistemin en kralı %50 tutarliysa o sistem baştacidir.
En kötüsü ise vatandasiyla yatirmcisla,traderiyle vs.kurumlara,devlete,idarecilere vs hiç güvenin kalmamasıdır ki bu kaos getirir tam bir boşluk toz duman ortalık tam çarpma sistemine döner yazık küskünler artar sistem işlemiyecek kadar siglaşır.
Kimsenin aklıyla alay edilmemeli algiyla günü anı kurtarirsin fatura eninde sonunda masaya gelir.Saygilarla.
bakın bu konuda bir örnek vereceğim. isim vermeyeceğim. herkesin tanıdığı bir arkadaş vardı. beni sürekli takdir edip övgü dolu sözler söylemesine rağmen, illa odunumun parası diye, diye, battı gitti. öyle tahmin ediyorum. inşallah yanılıyorumdur
Haziran ayına göre banka şube sayıları.
Bankalar şube kapatmaya devam ediyor.
İŞ Bankası'ndan bir yetkili geçen açıklama yapmıştı, şubedeki personele şubede yapacakları başka işler bulacağız teknoloji geliştikçe müşteri ihtiyacı farklılaşıyor vs.
Şube sayıları azaldıkça kiralar da düşer, genelde bir caddede şube için yer olmayınca fiyatlar yükseliyordu, tersi durumda kira pazarlıkları artar. Zamanında bir tanıdığımın bir kaç tane bankaya kiralık dükkanı vardı uçuk kira geliri vardı, en son ne oldu bilmiyorum.
https://www.tbb.org.tr/modules/banka..._bilgileri.asp
https://i.hizliresim.com/WmncUQ.jpg
Bankalar üç beş sene sonra sadece 65 üstü internetten işlem yapmaya çekinen ( ki bu da gayet normal elestirdigimden değil ) ,
internetle pek ilişkisi olmayan kişiler için sube bulunduracak gibi görünüyor
Yeni düzenlemeler ile hiç şubeye gitmeden müşteri olmak, kredi kullanmak vs mümkün.
Yeni TC Kimlik Kartı ve düzenlemeler henüz yeni sayılır seneye daha fazla şube kapama olabilir.
Bu Türkcell'de de telefon ile arayıp bir insana ulaşmak mümkün değıl. En son robot sese "iptal ettirmek istiyorum" deyince müşteri temsilcisine ulaşabildim, bana bir iki keyword verdi bunları söyleyince müşteri temsilcisine direkt ulaşabilirsiniz dedi.
gecen bloombergde vaka sayısı 1600 gecerse ıngıltere turkıyeye gırıslerı yasaklayacak dıye bır haber vardı yanlıs anlamadıysam....aklınızda bulunsun
Gudubed mi ne haltsa
Çift nicklimidir nedir adam bende engelli
Sürekli bu şahsiyet oturduğu yerde günde1 defa olmak üzere klavyesinden beni düşürmüyor
Bir adamda engellesin sürekli benim üstümden prim çakmaya çalışıyorsun
Ulan senle muhattap olmak istemiyorum ki engellesin arkadaş alıntı etmese yazdığını da bilmiyorum
Tövbe tövbe
Hissenet adminlerime sesleniyorum
Çift nickli Şahsiyetlere müsade etmeyin arkadeş bu nedir
Engellediğimiz adamlarla muhattap olmak istemiyoruz
Adamlar oflıne olup sürekli bizi takip ediyor
Bizim üstümüzden tartışma yaratarak prim kasmaya çalışıyor
1) Senin her tarafın prim olsa kaç yazarsın
2) benim ilk nikim viper di forumdan atılınca farklı bir nik aldım o da bu
Yani çift nikli nuklu hatta Multi nikli ariyorsan aynaya bak
3) evet ben bazen online bezen offline forumu ara ara takip ederim bazen de aylarca ugramam yani anlayacagin bilmemneyimin keyfine göre takılırım bundan da doğal birsey yok
4) ben kimseyi engellemedim engellemem de , çünkü bunun için yok o menüye gır yok felana bas , onunla mi ugrasacagim buna değecek ve de bu kadar ciddiye alınacak bir şey var mı ortada yok
5) musakka
Sv ayhan53,
Virüsle ilgili duyarsızlığı görünce yazmaktan vazgeçmiştim. Yazını görünce dayanamadım, son kez yazıp kapatayım konuyu kendi açımdan diye düşündüm.
İsmi ömli değil, X hastanesi. Mart, Nisan aylarında günde 17-20 civarında covid pozitif bildiriyordu merkeze. Mayıs ve Haziran aylarında 3-7 arasında idi. Temmuz ayında bu sayı 40-50 bandına, Ağustos ayında ise 80-90 bandına çıktı. Buna rağmen tek kelime yazmadım çünkü toplum artık bu konuda iyice duyarsız hale gelmiş. Cehalet bu düzeyde ise kime neyi nasıl anlatacaksın.
Son olarak, yeni yetme trollerin şaklabanlıkları da hiç çekilmiyor bu yaştan sonra. Karşılarına aldıkları ile kendince alay ettiklerini zanneden, normalde yazamayacakları ama iktidarın verdiği cahil cesareti ile yazdıkları acınası yazılar ise hiç mi hiç çekilmiyor. Cevap yazmayı bile zaman kaybı görüyorum.
Arkadeşler
Uzun süre hissenette aktif ve Onnline olamayacağım artık
Yazdığım süre zarfında kalbini kırdığım istemeyerek varsa hakkını helal etsin
Ben Tatile Kaçar 😀😀😀😀
Bam Bam 💥 💥 💥
Ayhan Başkana Türkoğlu başkana Bereketli sayfalarından teşekkürlerimi borç bilirim
Sağlıkla Esenle kalın Hoşçakalın
Bankacılık tamamen sanal internet ortamına doğru gidiyor.Belki 1-2 kişilik temsilcilik şeklinde şb ler kalabilir.telefonla müşteri temsilcisine ulaşıyorsunuz.İnternet üzerinden her türlü bankacılık işlemini yapıyorsunuz.Findeks kredi notunuz yüksekse krediniz anında hespta..Bırakın bankacılığı tapu işleri bile internetten yapılıyor artık.Eğitim demişssiniz uzaktan eğitimin temelleri atıldı bile dersler internetten sadece sınavlar okullarda olacak yani uzay çağına doğru gidiyoruz arkadaşlar.şöförlük bile tarih olacak robot şöförler olacak şehirler arası yolculuklarda onlar kullanılacak.İnsanoğlu bugünkü teknolojiye 1850-2020 tarihlerinde ulaştı özellikle 1950-2020 o kadar hızlı bir değişim teknoloji yaşadık yaşıyoruz ki 500 yıl içinde gezegenler arası seyahatlar başlayabilir eğer yaşanabilir dünya benzeri gezegenler bulurlarsa uzay filmlerinde olduğu gibi uzayda seyahatlar ,devasa bilgisayarlar , insansı robotlar olacak arkadaşlar , bilim kurgu filmleri gerçek olacak …… keşke şansımız olsada 500 - 1000 -5000 yıl sonrasını görebilsek 10 bin yılsonra 100 bin yıl sonra dünya hayal bile edemeyeceğimiz şekilde , teknolojinin insansı sınırları aştığı zamanlar olacak.Neyse fazla düşünmeyelim.Son söz geleceğe dönüş filmi vardı o filmde profesör şaşkınlığını Tanrım büyüksün diye tanımlıyordu bizde dinimize uygun olarak Allahım büyüksün diyelim noktayı koyalım.Kalın sağlıcakla.
Eski nickinize baktım neden ceza almışsınız diye -beğenmediysen üslubumu yasakla , artistlik patinaj yapma çokta şeyimde burada yazmak - demişsiniz benim uyarıma cevaben ama yasaklanınca yeniden nick alıp gelmişsiniz .. Bu ne perhiz ne bu lahana turşusu?
Çift nick kullanmak yasak , zaten şeyinizde de değilmiş burada yazmak o zaman yeni nick alıp gelmeye çalışmayınız , Güle güle ..
O gün ansızın gelecektir....
Bir de bu var...(Dilipak Blake'den fazla bahseder.)
İsrail oğullarından William Blake (1757-1827),
Cennet ile Cehennemin Buluşması V14 adlı Musevi esoterizminde
önemli yeri olan bir kehanette bulunur.
Ona göre 6000 yılın sonunda dünya ateş ile yok edilecek..
Nostradamus'ta tarihi 3.800 lere kadar götürür..
Sağlam trollerimiz var diyorduk ama ekonomiden, grafikten anlamayan, herkese saldırıp hakaret eden, herşeyi dış güçlere bağlayan, hayal dünyasında yaşayan, cevap vermeye bile değmez birileri varmış. Yok sayıp geçeceğiz artık.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e2eb3b1600.jpg
Asıl şaşırtıcı olan, sadece iktidarı sürdürebilmek için her türlü yalanı rahatlıkla söyleyen, her türlü manipülasyonu rahatlıkla yapabilen birilerinin yeni yalanlarına insanların inanabiliyor olması.
Tek bir sorum var:
Trakya'da bulunan 20 trilyon metreküp gaza ne oldu.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5c0262308a.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e730cd2083.jpg
Bunun daha ötesi yoktur herhalde.
https://twitter.com/nurettincanikli/...239564805?s=19
Vay arkadaş.
Ekonomi işleri bilmem nesiymiş. Gel de ekonimiden hayır bekle.
çok ilginç gerçekten bu sözlere inanan bir kitle var hiç sorgulamadan evet diyen bir kitle...biraz aklı olan acaba gerçekten böyle mi diye araştırır...FITCH 21 ağustosta not değerlendirmesi yapacağını taaa ARALIK 2019 da açıklamış...insanın aklına tam tersi geliyor...
neden bu doğalgaz işi hafta başı açıklanmadı mesela? çarşamba faiz kararı vardı MB nin faiz artışı olmayacak ardından cuma FITCH kararı gelecek bunları nasıl bastırabiliriz doğalgaz açıklaması ile mesela...o zaman cumayı bekleyelim...
İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps BBC'ye yaptığı açıklamada, bir ülkenin seyahat koridoru listesinden 7 gün boyunca koronavirüs vaka sayısının 100 binde 20'yi aşması durumunda çıkartıldığını söyledi.
İngiliz hükümeti, bunun için Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi'nin (ECDC) verilerini kullanıyor.
Seyahat danışmanlığı şirketi PC Agency'nin Yönetim Kurulu Başkanı Paul Charles, İngiliz Sun gazetesine yaptığı açıklamada, Türkiye'de söz konusu oranın 100 bin kişide 11,2 olduğunu söyledi. İngiltere'de ise bu oran şu anda 11.
https://www.google.com.tr/amp/s/www....a-53849875.amp
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi