Originally Posted by
ariston
Yeni düzenlemeler ile hiç şubeye gitmeden müşteri olmak, kredi kullanmak vs mümkün.
Yeni TC Kimlik Kartı ve düzenlemeler henüz yeni sayılır seneye daha fazla şube kapama olabilir.
Bu Türkcell'de de telefon ile arayıp bir insana ulaşmak mümkün değıl. En son robot sese "iptal ettirmek istiyorum" deyince müşteri temsilcisine ulaşabildim, bana bir iki keyword verdi bunları söyleyince müşteri temsilcisine direkt ulaşabilirsiniz dedi.
Bankacılık tamamen sanal internet ortamına doğru gidiyor.Belki 1-2 kişilik temsilcilik şeklinde şb ler kalabilir.telefonla müşteri temsilcisine ulaşıyorsunuz.İnternet üzerinden her türlü bankacılık işlemini yapıyorsunuz.Findeks kredi notunuz yüksekse krediniz anında hespta..Bırakın bankacılığı tapu işleri bile internetten yapılıyor artık.Eğitim demişssiniz uzaktan eğitimin temelleri atıldı bile dersler internetten sadece sınavlar okullarda olacak yani uzay çağına doğru gidiyoruz arkadaşlar.şöförlük bile tarih olacak robot şöförler olacak şehirler arası yolculuklarda onlar kullanılacak.İnsanoğlu bugünkü teknolojiye 1850-2020 tarihlerinde ulaştı özellikle 1950-2020 o kadar hızlı bir değişim teknoloji yaşadık yaşıyoruz ki 500 yıl içinde gezegenler arası seyahatlar başlayabilir eğer yaşanabilir dünya benzeri gezegenler bulurlarsa uzay filmlerinde olduğu gibi uzayda seyahatlar ,devasa bilgisayarlar , insansı robotlar olacak arkadaşlar , bilim kurgu filmleri gerçek olacak …… keşke şansımız olsada 500 - 1000 -5000 yıl sonrasını görebilsek 10 bin yılsonra 100 bin yıl sonra dünya hayal bile edemeyeceğimiz şekilde , teknolojinin insansı sınırları aştığı zamanlar olacak.Neyse fazla düşünmeyelim.Son söz geleceğe dönüş filmi vardı o filmde profesör şaşkınlığını Tanrım büyüksün diye tanımlıyordu bizde dinimize uygun olarak Allahım büyüksün diyelim noktayı koyalım.Kalın sağlıcakla.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Yer İmleri