Sayfa 609/996 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Viop - XXIII

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Günlük 5.000 vaka olduğu zaman tek bir tanw tanıdık kişide covid tespit edilmedi. Uzaktan şunun şusuda yakalanmış dıdının dıdısının babası ölmüş gibi muhabbetler oldu ancak son bir ayda hem ankarada hem rizede 10 a yakın akrabamda (en fazla ikisininin birbiriyle bağlantısı var) 5-6 tane iş yerinde 40 ın üzerinde bakanlıkta 20 tane bizim sitenin oldupu karşı 3 blokta 100 e yakın sayıştayda, 100 e yakın gelir idaresi başkanlığında, 50 ye yakın bir bakanlıkta, en az 10 tane kamu bankası şubesinde 1 i qyvalıkta olmak üzere 5 yapı kredi şubesinde duydum bunlar ilk hamlede aklıma gelenler saysam daha çıkaeırım günlük 5.000 vakada tek bir tanıdık yokken günlük bin vakada sıra bana ne zaman gelwcek moduna girdim. Acilde ki beyfendide hiç bi b.k duymuyormuş hadi oradan ayakta mı uyoyon sen acilde
    Sv ayhan53,
    Virüsle ilgili duyarsızlığı görünce yazmaktan vazgeçmiştim. Yazını görünce dayanamadım, son kez yazıp kapatayım konuyu kendi açımdan diye düşündüm.
    İsmi ömli değil, X hastanesi. Mart, Nisan aylarında günde 17-20 civarında covid pozitif bildiriyordu merkeze. Mayıs ve Haziran aylarında 3-7 arasında idi. Temmuz ayında bu sayı 40-50 bandına, Ağustos ayında ise 80-90 bandına çıktı. Buna rağmen tek kelime yazmadım çünkü toplum artık bu konuda iyice duyarsız hale gelmiş. Cehalet bu düzeyde ise kime neyi nasıl anlatacaksın.
    Son olarak, yeni yetme trollerin şaklabanlıkları da hiç çekilmiyor bu yaştan sonra. Karşılarına aldıkları ile kendince alay ettiklerini zanneden, normalde yazamayacakları ama iktidarın verdiği cahil cesareti ile yazdıkları acınası yazılar ise hiç mi hiç çekilmiyor. Cevap yazmayı bile zaman kaybı görüyorum.

2. Arkadeşler
    Uzun süre hissenette aktif ve Onnline olamayacağım artık
    Yazdığım süre zarfında kalbini kırdığım istemeyerek varsa hakkını helal etsin

Ben Tatile Kaçar 😀😀😀😀

Bam Bam 💥 💥 💥

Ayhan Başkana Türkoğlu başkana Bereketli sayfalarından teşekkürlerimi borç bilirim

Sağlıkla Esenle kalın Hoşçakalın

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Arkadeşler
    Uzun süre hissenette aktif ve Onnline olamayacağım artık
    Yazdığım süre zarfında kalbini kırdığım istemeyerek varsa hakkını helal etsin

Ben Tatile Kaçar ��������

Bam Bam �� �� ��

Ayhan Başkana Türkoğlu başkana Bereketli sayfalarından teşekkürlerimi borç bilirim

Sağlıkla Esenle kalın Hoşçakalın
    bende sabah onda çıkıyorum hadi buluşalım sen gerçi viop cusun ama, onada bulaşıp bir şeyler söyleriz

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yeni düzenlemeler ile hiç şubeye gitmeden müşteri olmak, kredi kullanmak vs mümkün.

Yeni TC Kimlik Kartı ve düzenlemeler henüz yeni sayılır seneye daha fazla şube kapama olabilir.

Bu Türkcell'de de telefon ile arayıp bir insana ulaşmak mümkün değıl. En son robot sese "iptal ettirmek istiyorum" deyince müşteri temsilcisine ulaşabildim, bana bir iki keyword verdi bunları söyleyince müşteri temsilcisine direkt ulaşabilirsiniz dedi.
    Bankacılık tamamen sanal internet ortamına doğru gidiyor.Belki 1-2 kişilik temsilcilik şeklinde şb ler kalabilir.telefonla müşteri temsilcisine ulaşıyorsunuz.İnternet üzerinden her türlü bankacılık işlemini yapıyorsunuz.Findeks kredi notunuz yüksekse krediniz anında hespta..Bırakın bankacılığı tapu işleri bile internetten yapılıyor artık.Eğitim demişssiniz uzaktan eğitimin temelleri atıldı bile dersler internetten sadece sınavlar okullarda olacak yani uzay çağına doğru gidiyoruz arkadaşlar.şöförlük bile tarih olacak robot şöförler olacak şehirler arası yolculuklarda onlar kullanılacak.İnsanoğlu bugünkü teknolojiye 1850-2020 tarihlerinde ulaştı özellikle 1950-2020 o kadar hızlı bir değişim teknoloji yaşadık yaşıyoruz ki 500 yıl içinde gezegenler arası seyahatlar başlayabilir eğer yaşanabilir dünya benzeri gezegenler bulurlarsa uzay filmlerinde olduğu gibi uzayda seyahatlar ,devasa bilgisayarlar , insansı robotlar olacak arkadaşlar , bilim kurgu filmleri gerçek olacak …… keşke şansımız olsada 500 - 1000 -5000 yıl sonrasını görebilsek 10 bin yılsonra 100 bin yıl sonra dünya hayal bile edemeyeceğimiz şekilde , teknolojinin insansı sınırları aştığı zamanlar olacak.Neyse fazla düşünmeyelim.Son söz geleceğe dönüş filmi vardı o filmde profesör şaşkınlığını Tanrım büyüksün diye tanımlıyordu bizde dinimize uygun olarak Allahım büyüksün diyelim noktayı koyalım.Kalın sağlıcakla.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Alıntı Originally Posted by iyikotuvegudubed Yazıyı Oku
    1) Senin her tarafın prim olsa kaç yazarsın

2) benim ilk nikim viper di forumdan atılınca farklı bir nik aldım o da bu
    Eski nickinize baktım neden ceza almışsınız diye -beğenmediysen üslubumu yasakla , artistlik patinaj yapma çokta şeyimde burada yazmak - demişsiniz benim uyarıma cevaben ama yasaklanınca yeniden nick alıp gelmişsiniz .. Bu ne perhiz ne bu lahana turşusu?

Çift nick kullanmak yasak , zaten şeyinizde de değilmiş burada yazmak o zaman yeni nick alıp gelmeye çalışmayınız , Güle güle ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Bankacılık tamamen sanal internet ortamına doğru gidiyor.Belki 1-2 kişilik temsilcilik şeklinde şb ler kalabilir.telefonla müşteri temsilcisine ulaşıyorsunuz.İnternet üzerinden her türlü bankacılık işlemini yapıyorsunuz.Findeks kredi notunuz yüksekse krediniz anında hespta..Bırakın bankacılığı tapu işleri bile internetten yapılıyor artık.Eğitim demişssiniz uzaktan eğitimin temelleri atıldı bile dersler internetten sadece sınavlar okullarda olacak yani uzay çağına doğru gidiyoruz arkadaşlar.şöförlük bile tarih olacak robot şöförler olacak şehirler arası yolculuklarda onlar kullanılacak.İnsanoğlu bugünkü teknolojiye 1850-2020 tarihlerinde ulaştı özellikle 1950-2020 o kadar hızlı bir değişim teknoloji yaşadık yaşıyoruz ki 500 yıl içinde gezegenler arası seyahatlar başlayabilir eğer yaşanabilir dünya benzeri gezegenler bulurlarsa uzay filmlerinde olduğu gibi uzayda seyahatlar ,devasa bilgisayarlar , insansı robotlar olacak arkadaşlar , bilim kurgu filmleri gerçek olacak …… keşke şansımız olsada 500 - 1000 -5000 yıl sonrasını görebilsek 10 bin yılsonra 100 bin yıl sonra dünya hayal bile edemeyeceğimiz şekilde , teknolojinin insansı sınırları aştığı zamanlar olacak.Neyse fazla düşünmeyelim.Son söz geleceğe dönüş filmi vardı o filmde profesör şaşkınlığını Tanrım büyüksün diye tanımlıyordu bizde dinimize uygun olarak Allahım büyüksün diyelim noktayı koyalım.Kalın sağlıcakla.
    Benim anladığım insanların az bir kısmı bilgisayarcı, yazılımcı olacak ve robot teknolojileri geliştirip kendini feda edecek.

İnsanların pek çoğu zevk ve sefa içinde yaşayacak.

Akıllı tarafta olup çalışmadan yaşamak daha cazip görünüyor.

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    , keşke şansımız olsada 500 - 1000 -5000 yıl sonrasını görebilsek 10 bin yılsonra 100 bin yıl sonra dünya hayal bile edemeyeceğimiz şekilde , teknolojinin insansı sınırları aştığı zamanlar olacak.Neyse fazla düşünmeyelim.Son söz geleceğe dönüş filmi vardı o filmde profesör şaşkınlığını Tanrım büyüksün diye tanımlıyordu bizde dinimize uygun olarak Allahım büyüksün diyelim noktayı koyalım.Kalın sağlıcakla.
    O gün ansızın gelecektir....

Bir de bu var...(Dilipak Blake'den fazla bahseder.)

İsrail oğullarından William Blake (1757-1827),
    Cennet ile Cehennemin Buluşması V14 adlı Musevi esoterizminde
    önemli yeri olan bir kehanette bulunur.
    Ona göre 6000 yılın sonunda dünya ateş ile yok edilecek..

Nostradamus'ta tarihi 3.800 lere kadar götürür..

Sağlam trollerimiz var diyorduk ama ekonomiden, grafikten anlamayan, herkese saldırıp hakaret eden, herşeyi dış güçlere bağlayan, hayal dünyasında yaşayan, cevap vermeye bile değmez birileri varmış. Yok sayıp geçeceğiz artık.

Sayfa 609/996 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •