69. Eurovizyon sarki yarismasinda Azerbaycan, Israil e 12 tam puan vermis.
Printable View
69. Eurovizyon sarki yarismasinda Azerbaycan, Israil e 12 tam puan vermis.
Sayýn Güneysu evet hükümetin birçok þeyi yanlýþ olabilir ama gerçekleride görmek lazým benim eve 300 TL elektrik 250 TL doðalgaz 600 TL su faturasýgeldi þurda birkaç sene evvel yani Ekrem Ýmamoðlu dan evvel su elektrik doðalgaz faturasýnýn yarýsýndan daha az gelirdi doðal gazý üç yýl bedava versin derken suyun astronomik artýþýnýda görüp yazmak daha doðru olur ha bu arada geçtiðimiz belediye seçimlerinde ful Ekrem Ýmamoðlu da oy vermiþ biriyim ama birdahaki seçimde malesef oy yok ben halkým zannetmesinlerki belediyenin veya hükümetin yaptýklarýný takip etmiyorum çok sýký takip ediyorum ve hangisi olursa olsun halkýn menfaatini gözetmeyen yönetime seçimlerde kýrmýzý kartý veririm hiçbiri babamýn oðlu deðil
Su faturasý Ýstanbula has bir þey deðil. Konya da 4-5 kiþilik bir ailenin faturasý 1000 TL ye kadar yolu var. Bizim ki evde üç kiþiyiz biri gece den geceye gelir. Elektrik faturasýndan fazla geliyor. Bazen ikiye katlýyor. Haným su konusunda hassas su yaþattýðý yaptýðý halde böyle. Öyle günlük duþ alýrým diyen sanayide çalýþanlarýn 1000 TL den az deðil ve en az her ay %4-6 zan geliyor otomatik.
Önü bir çok yoldan kesilmeye çalýþýlan bir belediyeden bahsediyoruz. Projelerine imza atýlmýyor veya yetkisi kýsýtlanýyor. Bakýn basit bir kent lokantalarý bile hükümetin gözüne nasýl da kýymýk gibi batýyor. Dediðiniz doðru olsa 4 çeþit yemeði 40 tl ye vermezlerdi. Bilmem anlatabildim mi? Olaylarý iyi görmek lazým.belediye iyi hizmet vermiyoru size dedirttirmek için her yol deneniyor ok.
Hükümet yirmi yýl dýþ güçler diye diye anamýzý aðlattý þimdide yirmi yýl imamoðlunumu dinleyelim bak halkým ben ucuz su verecem amma hükümet önümü kesiyor bende halka su zammýný yüklüyorum kusura bakmayýn faslýnýmý dinleyelim Tayyip Erdoðan ne diyor Ýstanbul'u alan Türkiye'yi alýr yav Ýstanbul'u almýþsýn kafayý kullan sivrilme halka önce hizmet et daha kýrkýn çýkmadan sivrilirsen önünde hizmetinde keserler metrobüs otobüslerde durmadan kaza yangýn çýkýyor abicim Allah için akp zamanýnda hiç rastlamadým desem yalan olmaz abicim biraz dikkat edin iþinize biraz eðilin kötü resim vermeyin kusura bakmayýn kimse halký kandýramaz halka dürüst samimi candan özverili hizmet edersen kimse cumhurbaþkanlýðýna ulaþmada önüne engel olamaz
:whistling:
hadi caným, su parasýymýþ, metrobüs yanmýþta boþ iþler bunlar algý yapma burada, cumhuriyeti ne yapýcaz rejimi ne yapýcaz, demokrasiden özgürlükten bahset çocuðuna yumurda yediremiyen lerden pazardaki havuçtan turptan da bahset istersen et fiyatlarýna da bi göz at ve bak iþine
Butun kuslari silkeledik, bir leylek kaldi.
En iyi ozet bu sekilde.
Kýsaca arkadas imamoglunu beðenmiyor ona oy vermeyeceðim diyor.demek ki oyuna onem veren biri olduðuna göre oy kullanýr diye düþünürsek rte daha iyi diye dusunuyor .o zaman akp ye gavura vurur gibi oy versin.alisik olduðumuz bir durum,þaþmaya gerek yok.ben artik sýkýldým,AKP veya reis söyle böyle ama muhalefette maalesef ne yapalým falan filan.gerek yok lafý uzatmaya her halk hak ettiði þekilde yönetilir,bu AKP bizim halka gayet uygun bir parti ,bizim halký bunlar yönetsin.tek sýkýntý olayýn içinde bizim de olmamýz,bak iþte o kýsmý biraz can sýkýcý ama maalesef yapacak bir þey yok,elimizdeki mal bu.pozisyon temiz maça devam.
Misal ne diyor halka dürüst samimi özverili hizmet edersen kimse cumhurbaþkanlýðýna engel olamaz.misal rte di mi.subliminal mesaj ne güzel bisi.
Abuk sabuk yazmayýn,adama evet oyunu verdi salak aptallar,oda hile hurda seçimimi kazandý,bide dalgasýný geçti atý alan üsküdarý geçti diye,önünde en büyük engel CHP,devamlý onun üstüne hücum ediyor ele geçirdiði yargýylan,geberene kadar bu devam edecek...
SNL'da trump'la iyi tashak geçmiþler ayný uçaktan biz de aldýk, bu espirilerin %10'nu yapabilirler mi bizde acaba..?
https://www.youtube.com/watch?v=DK83...urdayNightLive
benim eve 300 TL elektrik 250 TL doðalgaz 600 TL su faturasý geldi
Doðalgaz ve elektriði az kullandýysan musluðu açýk býrakmýþsýn demekki, su kullanman için ya banyo yapman lazým ya da bulaþýk/çamaþýr makinesi çalýþtýrmak gerekir, bunlarda doðalgazýk/cereyan ister.
19 mayýs milli bayramýmýzda bu güzel ülkeyi bize yurt olarak býrakan onurlu ve cesur atalarýmýzý saygýyla anýyoruz ve ayrýca bizi arap olmaktan kurtaran büyük babamýz ATATÜRK ü içten bir saygý ve sevgiyle anýyoruz. gençlerimizin cumhuriyetimize sahip çýkmalarýný ve hainlerin araplaþtýrma projesine izin vermemelerini istiyoruz
Su 250
Doðalgaz 471
Elektrik 475
Son faturalar bu þekilde gelmiþ 4 kiþilik ailelere bizim orada .
Elektrik , eski tarifeye göre %100 zamlý geldi ..
Elektrik 515
Su. 565
Doðal gaz 1071
Suya yüzde 10 zam geldi gelecek faturada diye biliyorum..
Su, iki ay önce acayip bir kireç oraný ile geliyordu resimleri ile þikayet ettim ÝBB den aradýlar durumu yetkili birimlere aktardýlar sorun çözüldü tekrar aradýlar teþekkür ettim kendilerine .
Burada bazý eski görevlilerin iþi savsaklama veya sabote etme türünden hareketleri olabilir ÝBB yönetimi hizmeti kontrol etmeli ve kesintisiz saðlamalý , eski yönetim zamanýnda iþe giren ve uzun yýllardýr çalýþan görevliler maalesef farklý davranabilir , öyledir demiyorum ama zýrt pýrt bozulmayan bir þey bozuluyorsa bundan þüphelenirim.
Zira bir emir aldiklarindan da deðil kendi inisiyatifleriyle pislik yapacak çok eleman var her yerde .
ÝBB kadrolarý uzun yýllardýr ayný.
Ayrýca tabii gelir gider açýsýndan da þeffaf olup her ay gelir ve giderleri açiklasinlar Bu ülkede babamýn oðlu olsa bu þekilde olmalý .
Fatsa olaylarý ile ilgili bir video izlemiþtim , 5 yýlda yapýlacak altyapý ,1 ayda halkýn imecesi ile tamamlanmis ve ilçe sivrisinek bataklýk lagimdan kurtulmuþ .Zamanýnda. Ne ilginç bir durum .( Tabii suça teþvik olmasýn hain Fatsalilar müteahh-it lere yol acmayarak büyük suç iþlemiþlerdir )
Bu olabiliri göstermesi açýsýndan önemli.Aslinda sistem olsa , Imaminogluþu gelmiþ , müftünün kýzý gelmiþ veya papazýn ki gelmiþ fark etmez .Ben siyasi olsam bunun üzerine siyaset yaparým .( Büyük ihtimalle de millet hadi lan ordan biz iþ yapilmasini mý istiyuk derdi :kahkah:)
bir apartmanýn yönetirken, komþularýný dikmeye çalýþan bir halk zihniyeti kendi iradesiyle bunu benimser mi biraz zor.Hatta çok zor.Yani halk kimse yönetici odur .
Bizim CHP li baþkan saða sola saldýrýp habire emlak, katý atýk ve su paralarýna TC de görülmemiþ zamlar yapýyor.
O nedenle Nisanda su 750 (sadece 14 m3 için-yani fasfakir olsanýz da kaçamazsýnýz)
Elektrik 540
Doðalgaz 1800 geldi.
Bizim baþkan fakirlerden toplayýp güya sosyal belediyecilikle belediye çalýþanlarýna profesör maaþý veriyor.
Enflasyon ve fahiþ fiyatla mücadele sonuç verdi. Gýda fiyatlarýnda yüzde 50'ye varan düþüþ yaþandý, raflarda indirimler dikkat çekiyor.
.....
Fiyat Düþüþlerinin Sebepleri:
Havalarýn ýsýnmasý
Meyve ve sebzenin bollaþmasý
Ýhracatýn yavaþlamasý
Talepteki daralmalar
Kaynak : Türkiye
Sadece sebze fiyatlarýnda düþüþün Türkiye gazetesi yorumu.....
Merak ediyorum MB ve Þimþek sebze fiyatalrý için nasýl bir mücadele vermiþler?
Havalarýn ýsýnmasýndaki kritik rollü nedir?
Bana bir binalarda elektrik faturasý okuyan çalýþan arkadaþ su faturalarýný keserken bir ayý bilerek geçirip öyle okutuyolarmýþ çünkü bir ayý geçtikten sonra okutursan katlamalý tarife yazýyormuþ boþuna aklamaya çalýþmayýn yandaþlar Ýski çökmüþ insanlarý her türlü dalavereyle soyuyolar gitsen hakkýn arasan nolur çokta þeyindeydi sonuç yönetici dürüst olmayýnca peygamber olsa biþey olmaz
19 Mayýs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramýmýz kutlu olsun;
baþta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm þehitlerimizi saygý ve minnetle anýyorum.
Sayýn Güneysu biz fakir adamýz varlýðýn gözünü seveyim Allah'ým daha çok versin inþallah
Inþaat iþi, barýndýrdýðý kâr ve rant nedeniyle baþlý baþýna bir Indra Gandhi iþi yani bir adam inþaat sever ve ayni zamanda inþaat yapar ise bu adam belediye de iþ görmeyi bilecek ,milleti ikna edecek , konuþtuðu laflarý çabuk unutabilecek, hýzlý dönebilecek adam olmasý lazým bu nedenle inþaat iþi yapmýþ eeee birden iþleri hep yolunda gitmiþ bak sen , sonra da zengin ve güç sahibi olmuþ .
Tabii bu kural illa müteahhit olanlar için deðil bütün çevresi müteahhit dolu olanlar içinde geçerli :kahkah:
Mühim not : böyle olmayan þahýslarý kesinlikle tenzih ederim , :) ...