Sayfa 606/609 ÝlkÝlk ... 106506556596604605606607608 ... SonSon
Arama sonucu : 4866 madde; 4,841 - 4,848 arasý.

Konu: DOLARDA YÜKSELÝÞ kaçýnýlMAZ xxv

DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

69. Eurovizyon sarki yarismasinda Azerbaycan, Israil e 12 tam puan vermis.

2.  Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    69. Eurovizyon sarki yarismasinda Azerbaycan, Israil e 12 tam puan vermis.
    Ýsrail ile Azerbaycan bugünlerde kanka.
    Ermenistan Savaþý'ndan beri.

3. Sayýn Güneysu evet hükümetin birçok þeyi yanlýþ olabilir ama gerçekleride görmek lazým benim eve 300 TL elektrik 250 TL doðalgaz 600 TL su faturasýgeldi þurda birkaç sene evvel yani Ekrem Ýmamoðlu dan evvel su elektrik doðalgaz faturasýnýn yarýsýndan daha az gelirdi doðal gazý üç yýl bedava versin derken suyun astronomik artýþýnýda görüp yazmak daha doðru olur ha bu arada geçtiðimiz belediye seçimlerinde ful Ekrem Ýmamoðlu da oy vermiþ biriyim ama birdahaki seçimde malesef oy yok ben halkým zannetmesinlerki belediyenin veya hükümetin yaptýklarýný takip etmiyorum çok sýký takip ediyorum ve hangisi olursa olsun halkýn menfaatini gözetmeyen yönetime seçimlerde kýrmýzý kartý veririm hiçbiri babamýn oðlu deðil

4.  Alýntý Originally Posted by Uður taylan Yazýyý Oku
    Sayýn Güneysu evet hükümetin birçok þeyi yanlýþ olabilir ama gerçekleride görmek lazým benim eve 300 TL elektrik 250 TL doðalgaz 600 TL su faturasýgeldi þurda birkaç sene evvel yani Ekrem Ýmamoðlu dan evvel su elektrik doðalgaz faturasýnýn yarýsýndan daha az gelirdi doðal gazý üç yýl bedava versin derken suyun astronomik artýþýnýda görüp yazmak daha doðru olur ha bu arada geçtiðimiz belediye seçimlerinde ful Ekrem Ýmamoðlu da oy vermiþ biriyim ama birdahaki seçimde malesef oy yok ben halkým zannetmesinlerki belediyenin veya hükümetin yaptýklarýný takip etmiyorum çok sýký takip ediyorum ve hangisi olursa olsun halkýn menfaatini gözetmeyen yönetime seçimlerde kýrmýzý kartý veririm hiçbiri babamýn oðlu deðil
    Su faturasý Ýstanbula has bir þey deðil. Konya da 4-5 kiþilik bir ailenin faturasý 1000 TL ye kadar yolu var. Bizim ki evde üç kiþiyiz biri gece den geceye gelir. Elektrik faturasýndan fazla geliyor. Bazen ikiye katlýyor. Haným su konusunda hassas su yaþattýðý yaptýðý halde böyle. Öyle günlük duþ alýrým diyen sanayide çalýþanlarýn 1000 TL den az deðil ve en az her ay %4-6 zan geliyor otomatik.

Alýntý Originally Posted by Uður taylan Yazýyý Oku
    Sayýn Güneysu evet hükümetin birçok þeyi yanlýþ olabilir ama gerçekleride görmek lazým benim eve 300 TL elektrik 250 TL doðalgaz 600 TL su faturasýgeldi þurda birkaç sene evvel yani Ekrem Ýmamoðlu dan evvel su elektrik doðalgaz faturasýnýn yarýsýndan daha az gelirdi doðal gazý üç yýl bedava versin derken suyun astronomik artýþýnýda görüp yazmak daha doðru olur ha bu arada geçtiðimiz belediye seçimlerinde ful Ekrem Ýmamoðlu da oy vermiþ biriyim ama birdahaki seçimde malesef oy yok ben halkým zannetmesinlerki belediyenin veya hükümetin yaptýklarýný takip etmiyorum çok sýký takip ediyorum ve hangisi olursa olsun halkýn menfaatini gözetmeyen yönetime seçimlerde kýrmýzý kartý veririm hiçbiri babamýn oðlu deðil
    Önü bir çok yoldan kesilmeye çalýþýlan bir belediyeden bahsediyoruz. Projelerine imza atýlmýyor veya yetkisi kýsýtlanýyor. Bakýn basit bir kent lokantalarý bile hükümetin gözüne nasýl da kýymýk gibi batýyor. Dediðiniz doðru olsa 4 çeþit yemeði 40 tl ye vermezlerdi. Bilmem anlatabildim mi? Olaylarý iyi görmek lazým.belediye iyi hizmet vermiyoru size dedirttirmek için her yol deneniyor ok.

6.  Alýntý Originally Posted by Uður taylan Yazýyý Oku
    Bazi insanlar secimlerde cebine fiyatlara bakar bazilari vatani dusunur.

7. Hükümet yirmi yýl dýþ güçler diye diye anamýzý aðlattý þimdide yirmi yýl imamoðlunumu dinleyelim bak halkým ben ucuz su verecem amma hükümet önümü kesiyor bende halka su zammýný yüklüyorum kusura bakmayýn faslýnýmý dinleyelim Tayyip Erdoðan ne diyor Ýstanbul'u alan Türkiye'yi alýr yav Ýstanbul'u almýþsýn kafayý kullan sivrilme halka önce hizmet et daha kýrkýn çýkmadan sivrilirsen önünde hizmetinde keserler metrobüs otobüslerde durmadan kaza yangýn çýkýyor abicim Allah için akp zamanýnda hiç rastlamadým desem yalan olmaz abicim biraz dikkat edin iþinize biraz eðilin kötü resim vermeyin kusura bakmayýn kimse halký kandýramaz halka dürüst samimi candan özverili hizmet edersen kimse cumhurbaþkanlýðýna ulaþmada önüne engel olamaz

Sayfa 606/609 ÝlkÝlk ... 106506556596604605606607608 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •