Sayfa 609/612 İlkİlk ... 109509559599607608609610611 ... SonSon
Arama sonucu : 4891 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,065
     Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Sayın Güneysu evet hükümetin birçok şeyi yanlış olabilir ama gerçekleride görmek lazım benim eve 300 TL elektrik 250 TL doğalgaz 600 TL su faturasıgeldi şurda birkaç sene evvel yani Ekrem İmamoğlu dan evvel su elektrik doğalgaz faturasının yarısından daha az gelirdi doğal gazı üç yıl bedava versin derken suyun astronomik artışınıda görüp yazmak daha doğru olur ha bu arada geçtiğimiz belediye seçimlerinde ful Ekrem İmamoğlu da oy vermiş biriyim ama birdahaki seçimde malesef oy yok ben halkım zannetmesinlerki belediyenin veya hükümetin yaptıklarını takip etmiyorum çok sıkı takip ediyorum ve hangisi olursa olsun halkın menfaatini gözetmeyen yönetime seçimlerde kırmızı kartı veririm hiçbiri babamın oğlu değil
    bedava yaşıyorsun, torpillisin galiba

su 850
    elektrik 1120
    doğalgaz 3200
    geldi
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

2. 19 mayıs milli bayramımızda bu güzel ülkeyi bize yurt olarak bırakan onurlu ve cesur atalarımızı saygıyla anıyoruz ve ayrıca bizi arap olmaktan kurtaran büyük babamız ATATÜRK ü içten bir saygı ve sevgiyle anıyoruz. gençlerimizin cumhuriyetimize sahip çıkmalarını ve hainlerin araplaştırma projesine izin vermemelerini istiyoruz

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,554
     Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    19 mayıs milli bayramımızda bu güzel ülkeyi bize yurt olarak bırakan onurlu ve cesur atalarımızı saygıyla anıyoruz ve ayrıca bizi arap olmaktan kurtaran büyük babamız ATATÜRK ü içten bir saygı ve sevgiyle anıyoruz. gençlerimizin cumhuriyetimize sahip çıkmalarını ve hainlerin araplaştırma projesine izin vermemelerini istiyoruz
    25 şubat 2025 adese 1.99

4. Su 250
    Doğalgaz 471
    Elektrik 475

Son faturalar bu şekilde gelmiş 4 kişilik ailelere bizim orada .

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Su 250
    Doğalgaz 471
    Elektrik 475

Son faturalar bu şekilde gelmiş 4 kişilik ailelere bizim orada .
    Şu 450 Doğalgaz 900 Elektrik 400
    19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı kutlarım.

6. Elektrik , eski tarifeye göre %100 zamlı geldi ..
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Elektrik 515
    Su. 565
    Doğal gaz 1071

Suya yüzde 10 zam geldi gelecek faturada diye biliyorum..

Su, iki ay önce acayip bir kireç oranı ile geliyordu resimleri ile şikayet ettim İBB den aradılar durumu yetkili birimlere aktardılar sorun çözüldü tekrar aradılar teşekkür ettim kendilerine .

Burada bazı eski görevlilerin işi savsaklama veya sabote etme türünden hareketleri olabilir İBB yönetimi hizmeti kontrol etmeli ve kesintisiz sağlamalı , eski yönetim zamanında işe giren ve uzun yıllardır çalışan görevliler maalesef farklı davranabilir , öyledir demiyorum ama zırt pırt bozulmayan bir şey bozuluyorsa bundan şüphelenirim.

Zira bir emir aldiklarindan da değil kendi inisiyatifleriyle pislik yapacak çok eleman var her yerde .

İBB kadroları uzun yıllardır aynı.

Ayrıca tabii gelir gider açısından da şeffaf olup her ay gelir ve giderleri açiklasinlar Bu ülkede babamın oğlu olsa bu şekilde olmalı .

Fatsa olayları ile ilgili bir video izlemiştim , 5 yılda yapılacak altyapı ,1 ayda halkın imecesi ile tamamlanmis ve ilçe sivrisinek bataklık lagimdan kurtulmuş .Zamanında. Ne ilginç bir durum .( Tabii suça teşvik olmasın hain Fatsalilar müteahh-it lere yol acmayarak büyük suç işlemişlerdir )

Bu olabiliri göstermesi açısından önemli.Aslinda sistem olsa , Imaminogluşu gelmiş , müftünün kızı gelmiş veya papazın ki gelmiş fark etmez .Ben siyasi olsam bunun üzerine siyaset yaparım .( Büyük ihtimalle de millet hadi lan ordan biz iş yapilmasini mı istiyuk derdi )

bir apartmanın yönetirken, komşularını dikmeye çalışan bir halk zihniyeti kendi iradesiyle bunu benimser mi biraz zor.Hatta çok zor.Yani halk kimse yönetici odur .

Sayfa 609/612 İlkİlk ... 109509559599607608609610611 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •