Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
19 mayýs milli bayramýmýzda bu güzel ülkeyi bize yurt olarak býrakan onurlu ve cesur atalarýmýzý saygýyla anýyoruz ve ayrýca bizi arap olmaktan kurtaran büyük babamýz ATATÜRK ü içten bir saygý ve sevgiyle anýyoruz. gençlerimizin cumhuriyetimize sahip çýkmalarýný ve hainlerin araplaþtýrma projesine izin vermemelerini istiyoruz
Su 250
Doðalgaz 471
Elektrik 475
Son faturalar bu þekilde gelmiþ 4 kiþilik ailelere bizim orada .
Elektrik , eski tarifeye göre %100 zamlý geldi ..
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Elektrik 515
Su. 565
Doðal gaz 1071
Suya yüzde 10 zam geldi gelecek faturada diye biliyorum..
Su, iki ay önce acayip bir kireç oraný ile geliyordu resimleri ile þikayet ettim ÝBB den aradýlar durumu yetkili birimlere aktardýlar sorun çözüldü tekrar aradýlar teþekkür ettim kendilerine .
Burada bazý eski görevlilerin iþi savsaklama veya sabote etme türünden hareketleri olabilir ÝBB yönetimi hizmeti kontrol etmeli ve kesintisiz saðlamalý , eski yönetim zamanýnda iþe giren ve uzun yýllardýr çalýþan görevliler maalesef farklý davranabilir , öyledir demiyorum ama zýrt pýrt bozulmayan bir þey bozuluyorsa bundan þüphelenirim.
Zira bir emir aldiklarindan da deðil kendi inisiyatifleriyle pislik yapacak çok eleman var her yerde .
ÝBB kadrolarý uzun yýllardýr ayný.
Ayrýca tabii gelir gider açýsýndan da þeffaf olup her ay gelir ve giderleri açiklasinlar Bu ülkede babamýn oðlu olsa bu þekilde olmalý .
Fatsa olaylarý ile ilgili bir video izlemiþtim , 5 yýlda yapýlacak altyapý ,1 ayda halkýn imecesi ile tamamlanmis ve ilçe sivrisinek bataklýk lagimdan kurtulmuþ .Zamanýnda. Ne ilginç bir durum .( Tabii suça teþvik olmasýn hain Fatsalilar müteahh-it lere yol acmayarak büyük suç iþlemiþlerdir )
Bu olabiliri göstermesi açýsýndan önemli.Aslinda sistem olsa , Imaminogluþu gelmiþ , müftünün kýzý gelmiþ veya papazýn ki gelmiþ fark etmez .Ben siyasi olsam bunun üzerine siyaset yaparým .( Büyük ihtimalle de millet hadi lan ordan biz iþ yapilmasini mý istiyuk derdi)
bir apartmanýn yönetirken, komþularýný dikmeye çalýþan bir halk zihniyeti kendi iradesiyle bunu benimser mi biraz zor.Hatta çok zor.Yani halk kimse yönetici odur .
Yer Ýmleri