Ozaman ilgili parite ile senkron olunurdu..
ülkede en gizli şeyler sayıştayın bile bulamadıkları.
Printable View
Yarın EUR/TRY forward kurlarını Bloomberg terminali olan bir kontrol etsin. Forex sitesindeki aşağıdaki bilgiler garip geldi.
https://i.hizliresim.com/3busjat.jpg
aracı mamasıyla spot ekranımda 7500 point. +27.375 yıllık **usd 5000 point
Sigara ve alkol ürünleri hemen her yerde aynı fiyattan satılıyor. Coca cola az bir şey oynuyor. Onun dışında bir çok ürünün fiyatı marketten markete çok oynuyor.
Görüntü her yerde herkese, her keseye farklı faiz oranı var. Orta direk vatandaşın çok fazla imkanı yok ne verirler ise onu alıyor.
Robotu vs olan az bir şey kendini kurtarıyor gibi ama Londra gibi değil.
aslında armatör olmayacaktım da şans işte. Bu İzmir'den çıkma ukala Onassis bizim milletimiz hakkında ileri geri konuşunca , rekabette ilim vardır diye girdik.
bak buraya forumun başına ne koymuşlar. kırmızı renkli ilk cümlede ne yazıyor ?
[IMG]https://resmim.net/cdn/2022/09/30/7o7RT.png[/IMG]
sen geçerken sahilden sessizce
gemiler kalkar yüreğimden gizlice
martı sesleri falan
la asit orhan kafa adamdın ha , RIP
235...240 arasına indirecek pala..
Dün çizgiyi çekti..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mesela ben armatör olsam " ne iş yapıyorsun?"deseler, gemim var onu çalıştırıyorum derim. Armatör um demek garip geliyor. Siz ne diyorsunuz?
Günaydın cemaat bu arada..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.odatv4.com/ekonomi/kimse...anslate-252184
Anlayanlar anlamayanlara anlatsın
bakın bakın ne diyeceğim bakın bakın ne diyeceğim 'Neo klasik ekonomi düşüncesinden, epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşım, günümüzde giderek ön plana çıkan; davranışsal ekonomi ve nöroekonomiyle daha fazla önem kazanmaktadır.' argümanından yola çıkarak o gün bu gün mü black friday bu gün mü :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Günaydın arkadaşlar para sayma makinası kimlerde var😁
Cümlenin içinde nörö diyor demek ki beyin var işin içinde.. beynini kullan falan dedi herhaldeRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
*BIST: BIST 50 Endeksinde yer alan paylarda 14/09/2022 ile 29/09/2022 tarihleri arasında uygulanan açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının 30/09/2022 tarihli seansta da uygulanmasına karar verilmiştir
Hiçbir sey olmamış gibi yapınca hiçbir şey olmamış mi oluyor?
Pandemiden sonraki 100 grafiğini inceledim. Zaten pandemi ile beraber yabancı takasları düşmüştü biliyorsunuz. Dünkü gibi uzun fitillerde genelde dip görülmüş oluyor. En azından günlük kapanışlar bunun altında olmuyor. Pala mal topluyor nasıl olsa yabancı yok gibi. Sonuç olarak kapanışlarda 3046 altı beklemiyorum saçma sapan bir haber olmazsa. Bu benim incelememdir kimseyi bağlamasın.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Koç abey yokmu buralarda parayı çok kazNınca terketti burayı bende kaybedince terketmişim
Yatırımcı duygusuz olacak. Mesala bir hisseye girdin mi 10 sene bakmayacak. Bizde 2 dakka sonrasına kimse dayanamaz.
Daha önce paylaşmıştım.
https://psikolojistanbul.com/2013/04...hmallow-testi/
gerçekten de bazı harcama kalemleri artık rasyonaliteden kopuk nöro möro oluyor.
son dönemde bir robot süpürge meselesi var. misal bana da aldırdı hanım. yav bakıyom bi halta yaramadığını düşünüyorum ama buna bu pareyi vermek zorundaydım anasını keseyim.
ya da bir önceki ile birebir aynı telefona kuyruk oluyor millet falan filan yeni nesili çok etkiliyor bu işler.
ben emirleri geceden yazdım çıkıyorum...
izlemicem akşam 17-18 halı saha maçına kadar...
Öyle de olmuyor asansör gibi çıkarsın inersin.. misal halkbank i aldın 10 sene bakmadın karı bosar seni[emoji16][emoji16][emoji16]
ben temettucuyum dersen başka[emoji16][emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün beklentim güzel bir yeşillikli gün olması yönünde emme asıl hedef aşaya daha yolumuz var düşüncesindeyim dönüş rakamım 2.778.13 tamamen kendi düşüncemdir ustalar daha iyi bilir y.t.d
Kanımca; sp500 de buralarda 2 li dip oluşabilir ve buradan en azından %5 yükselebilir.
Dünkü bıst100 mumu güzel bir mum...dipten toparlaması..
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-670337
aylık olarak açıklanan bankacılık toplam sektör bilançosu ağustos sonu itibariyle açıklandı, kar artış temposu ivme kazanmış
2.çeyrekte sektörün aylık net karı 32-34 milyar ortalamada gerçekleşmişti, temmuz ayı 37.8, ağustos ayı 44.3 olarak tecelli etti.. 3.çeyrek bilançoları yeni bir destan yazacak banka hisseleri, < 1 f/k ile muhatap olucaz.. bugün banka almak için son gün
Evet, mecburen aldık biz de. Başıma geleceği bildiğim için, hatunun beğendiği markanın en son modelini aldık(yoksa bu eski model, yenisi daha iyiydi vs lafları dinlerdik). Bence kalabalık aileler için en gereksiz aletlerden biri.
Bir bulaşık makinesinin fayda-maliyeti düşünülünce, bu alet çöp bence de.
Hatun zaten süpürmesini beğenmedi, halı-kilim süpürme performansı zaten zayıf...paspas vs zaten tatmin etmez bizim hatunu...en güzel yanı çöp torbası vs uğraşmıyorsun, boşaltma vs işini kendi otomatik hallediyor.
Ama bekar, az eşyalı evler için ideal olabilir. Yoksa köşe bucağa giremiyor zaten, o zaman da tam manasıyla süpürmüş olmuyor.
Bir de hatun kısmı bu tip aletleri, bende var havası atmak için çok abartıyor, kimse aldım, bir .oka yaramıyor diyemiyor tabi..aldıysa, mükemmel, harika alet diye allatıyor...sonra almayanlar da almak için can atıyor tabi.
10 taban yedi ISGYO..
kurumlar satmaya devam..
İşbankasına yazıklar olsun...
prkme ve bera kardeşler costu malda olmasam dalarım o kdr Ytd
bu adam isgyo da degilmiydi eee satıp diğerlerini belki karşılıyor