Sağolsunlar rahat alayım diye kırmızı düğmeye bastılar
35xx ortalama %25 long. düşerse aşağıdan ek, dönüş teyit olursa yukarıdan ek. piyasa volatil. şartlı emir stoplarını ekstra geniş tuttum.
Hadi bakalım...
Sağolsunlar rahat alayım diye kırmızı düğmeye bastılar
35xx ortalama %25 long. düşerse aşağıdan ek, dönüş teyit olursa yukarıdan ek. piyasa volatil. şartlı emir stoplarını ekstra geniş tuttum.
Hadi bakalım...
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.
35xx ortalamayla açtığım uzunları kapatıp kapanışa doğru FLAT oldum.
Birkaç gün önce ek alım fırsatı oluşmuştu %50 olabilirdim ama trading platformun azizliğine uğrayıp kaçırdık fırsatı...
Sağlıklı yükselişin devamı için kısa/orta vadede tekrar hafif bir düzeltme gerekiyor. 37xx 'lerden başlayarak tekrar alıcı olabilirim.
FLAT olmak çok sıkıcı. İkinci bir hesap açıp gün içi trade edebilmek için az komisyonlu masraflı bir aracı kurum arıyorum... Yok mu tavsiyesi olan?... İtibar puanı esirgenmez![]()
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Tamamen sizinle aynı fikirdeyim. Ana hesabımdan seyrek işlem yapıyorum. Forum gönderilerimden de anlaşılıyordur.
Hisse alım satımıyla da iştigal etmediğim için beklemek sıkıcı oluyor.
Gözden çıkarabileceğim bir miktarla işlem yapmayı düşünüyorum. Mazot olmaya razıyım yani![]()
Yer İmleri