Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8006 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sağolsunlar rahat alayım diye kırmızı düğmeye bastılar

35xx ortalama %25 long. düşerse aşağıdan ek, dönüş teyit olursa yukarıdan ek. piyasa volatil. şartlı emir stoplarını ekstra geniş tuttum.

Hadi bakalım...
    Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.

2.  Alıntı Originally Posted by deepfish Yazıyı Oku
    Sağolsunlar rahat alayım diye kırmızı düğmeye bastılar

35xx ortalama %25 long. düşerse aşağıdan ek, dönüş teyit olursa yukarıdan ek. piyasa volatil. şartlı emir stoplarını ekstra geniş tuttum.

Hadi bakalım...
    Günaydın ahali...

Gün içinde gevşeme ve alım fırsatı bekliyorum. 33xx 'den longlarımı %50 'ye çıkaracağım.

Yukarı giderse zaten long 'dayım, aşağı giderse alım fırsatı. Hayat bana güzel
    Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.

3.  Alıntı Originally Posted by deepfish Yazıyı Oku
    Sağolsunlar rahat alayım diye kırmızı düğmeye bastılar

Hadi bakalım...
    35xx ortalamayla açtığım uzunları kapatıp kapanışa doğru FLAT oldum.

Birkaç gün önce ek alım fırsatı oluşmuştu %50 olabilirdim ama trading platformun azizliğine uğrayıp kaçırdık fırsatı...

Sağlıklı yükselişin devamı için kısa/orta vadede tekrar hafif bir düzeltme gerekiyor. 37xx 'lerden başlayarak tekrar alıcı olabilirim.

FLAT olmak çok sıkıcı. İkinci bir hesap açıp gün içi trade edebilmek için az komisyonlu masraflı bir aracı kurum arıyorum... Yok mu tavsiyesi olan?... İtibar puanı esirgenmez

Alıntı Originally Posted by deepfish Yazıyı Oku

Birkaç gün önce ek alım fırsatı oluşmuştu %50 olabilirdim ama trading platformun azizliğine uğrayıp kaçırdık fırsatı...

Sağlıklı yükselişin devamı için kısa/orta vadede tekrar hafif bir düzeltme gerekiyor. 37xx 'lerden başlayarak tekrar alıcı olabilirim.

FLAT olmak çok sıkıcı. İkinci bir hesap açıp gün içi trade edebilmek için az komisyonlu masraflı bir aracı kurum arıyorum... Yok mu tavsiyesi olan?... İtibar puanı esirgenmez
    benim hisse komisyon oranım vob komisyon oranımdan epey bi düşükdür.
    vobda binde 1 gibi yüksek bir orandan çalışıyorum .
    ama ben özellikle istemiyorum ! mümkün mertebe az işlem yapınız (işiniz bu değilse)
    daha önce de dediğimiz gibi

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku

not:önlemi baştan alınız .
    .
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    benim hisse komisyon oranım vob komisyon oranımdan epey bi düşükdür.
    vobda binde 1 gibi yüksek bir orandan çalışıyorum .
    ama ben özellikle istemiyorum ! mümkün mertebe az işlem yapınız (işiniz bu değilse)
    daha önce de dediğimiz gibi
    Tamamen sizinle aynı fikirdeyim. Ana hesabımdan seyrek işlem yapıyorum. Forum gönderilerimden de anlaşılıyordur.

Hisse alım satımıyla da iştigal etmediğim için beklemek sıkıcı oluyor.

Gözden çıkarabileceğim bir miktarla işlem yapmayı düşünüyorum. Mazot olmaya razıyım yani

6.  Alıntı Originally Posted by deepfish Yazıyı Oku

Randevulaştığımız yerde bekliyorum Palacığım. Şov yapma. Aksiyon

Alıntı Originally Posted by deepfish Yazıyı Oku
    Randevulaştığımız yerde bekliyorum Palacığım. Şov yapma. Aksiyon
    almak için acele etme.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •