Sayfa 612/1001 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,889 - 4,896 arası.

Konu: Viop XLIV

https://www.odatv4.com/ekonomi/kimse...anslate-252184

Anlayanlar anlamayanlara anlatsın
    bir halt olacağı yok.

2. bakın bakın ne diyeceğim bakın bakın ne diyeceğim 'Neo klasik ekonomi düşüncesinden, epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşım, günümüzde giderek ön plana çıkan; davranışsal ekonomi ve nöroekonomiyle daha fazla önem kazanmaktadır.' argümanından yola çıkarak o gün bu gün mü black friday bu gün mü
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3. Günaydın arkadaşlar para sayma makinası kimlerde var😁

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    bakın bakın ne diyeceğim bakın bakın ne diyeceğim 'Neo klasik ekonomi düşüncesinden, epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşım, günümüzde giderek ön plana çıkan; davranışsal ekonomi ve nöroekonomiyle daha fazla önem kazanmaktadır.' argümanından yola çıkarak o gün bu gün mü black friday bu gün mü

[emoji23]

5. Cümlenin içinde nörö diyor demek ki beyin var işin içinde.. beynini kullan falan dedi herhalde
     Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    bakın bakın ne diyeceğim bakın bakın ne diyeceğim 'Neo klasik ekonomi düşüncesinden, epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşım, günümüzde giderek ön plana çıkan; davranışsal ekonomi ve nöroekonomiyle daha fazla önem kazanmaktadır.' argümanından yola çıkarak o gün bu gün mü black friday bu gün mü
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Diyor ki...Artık klasik ekonomi anlayışı bitti. Davranışsal ve nöroekomi var. Örneğin insanın Iphone ihtiyacı olmasa da biri kampanya yapmış diye 5 kişi sıraya girince bunlar aptal olamaz deyip 1000 kişi sıraya girip birbirini ezebiliyor diye anladım.

7.  Alıntı Originally Posted by deepfish Yazıyı Oku
    Sağolsunlar rahat alayım diye kırmızı düğmeye bastılar

35xx ortalama %25 long. düşerse aşağıdan ek, dönüş teyit olursa yukarıdan ek. piyasa volatil. şartlı emir stoplarını ekstra geniş tuttum.

Hadi bakalım...
    Günaydın ahali...

Gün içinde gevşeme ve alım fırsatı bekliyorum. 33xx 'den longlarımı %50 'ye çıkaracağım.

Yukarı giderse zaten long 'dayım, aşağı giderse alım fırsatı. Hayat bana güzel
    Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.

8. *BIST: BIST 50 Endeksinde yer alan paylarda 14/09/2022 ile 29/09/2022 tarihleri arasında uygulanan açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının 30/09/2022 tarihli seansta da uygulanmasına karar verilmiştir
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 612/1001 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •