Öyle deme
denizin altından tren geçiren adam bile çözemedi. 30 yıldır kimse çözemedi ama yolun sonu geldi artık
Printable View
Öyle deme
denizin altından tren geçiren adam bile çözemedi. 30 yıldır kimse çözemedi ama yolun sonu geldi artık
370 dekıni gunlerce almayıp 400 dekıni alan agam vardır bir bıldıgın
Ytd.
Öncelikle Marslı değil efendim!.. Sayın Marslı burada bir düzeltme yapalım.Kimin elinde ne var ne kadar var bizi ilgilendirmez.Bir büyüğün dediği gibi;İşin sonunda eline varmı yok mu.....NOkTA
burda saygı istiyorsan söylediginin arkasında duracaksın marslı nın söyledigi 4 yılda hıc bır dedigi cıkmadı hatta ılk yukselıste 60 bın lerde ıskur dolar zırvesıni gördü pahalı dıyende kendisydi. o zırveyse bu ne . savundugu atr kaclarda kaldı. gecmişe dönük dolar grafıgı ne bakarak gelecek analizi yapılmaz. biz kimin burda ne maksatlla yazdıgını biliyoruz herkes işine baksın
kımsenin avukatlıgını yapma . ılk bastan beri burdayız kımın ne yazdıgını biliyoruz . tarıh verme dedıkce tarıh verdı kime saygı gösterilicek senden ögrenecek degiliz kimse ye de mınnet etmıyoruz kendı aklını kullanmayı dene
marslı’nın grafik bakarak yorumda bulunduğunu düşünmüyorum. Zaten bu hissede grafik de çalışmaz zirve de olmaz. Fiyatlara bakarak yorum yapmak zaten anlamsız. Atr şöyle olmuş kurucu böyle olmuş diye yorumluyorsanız zaten doğru hissede değilsiniz demektir. Satıcı olmazsa fiyat oluşmayan isa için fiyat nerede kaldı demek zaten mantıksız. Marslı’nın, elinizden mal kapmasınlar diye iyi niyetli olarak belirttiği şeyleri farklı maksatlara yormak haksızlık olur.
Marslı 4 nın yılda yaptığı tek sey form da milleti az kaldı su tarih diyerek kendisinin hısse satması Altan almasıyla gecti bu iyi niyet degıl ne oldugunu yazmıyorum artık sayın bankers anlamışsınızdır
Grafik i incelerseniz marslı dan daha faydalı oldugunu göreceksiniz
Efe Kuzey beyefendiye katılıyorum...........
Hisselerim mkk dan blokeli.hakkimda asılsız ithamlarda bulunuluyor.ben tahta da hareket
yapsam alt üst ederim.kimsenin geleceğiyle oynayip ah alacak değilim.
Kimseyi suçlamanın ya da kendi aramızda didişmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum.
Bence kimin ne hisse tasidigi kactan alip sattigi kimseyi ilgilendirmez . Forumun asil amaci bilgi paylasimi . Dogruluk kalinrasyonu kisinin karakteri ile alakali .. Bazi duyumlar alirsiniz olmaz bazen olur .. Kimseyi yargilamadan kendi dusuncelerinizi ve beklentileronizi goruslerinizi yazabilirsiniz . Kaldiki birsey yazarsiniz 15 dk sonra fikrinizi degistirirsiniz .. Hersey mumkun
Bu bence akbankin kurucu geri toplamasindan ve ya garanti den cok daha zor ve cetin bir surec . Hissesi olanlar sansli . Bu foruma dahil olupta hissede olmayanlar bu is gerceklesirse ne kadar buyuk bir baligin kacacagino bilecek kadar olayin farkinda .. Birileri cumhuriyet tarihinin en buyuk olayina imza atacak hissesi olmayip olayi bilenlerde bir daha hicbir sekilde hayatlari boyunca onlerine gelmeyecek olan bir firsati kaciracaklar .. 200 -300 bin liranin cazibesine katilan maalesef kaybenden olacak
Esprisine söylemiştim. Benim biraz daha düşük maliyetim, ben de oldukça eskiyim. Demek istediğim özetle şu, yapılan paylaşımlar hissesi olan bildiğimiz kişilerden geliyorsa altında kötü niyet aramayalım.
Whatsapp grubumuz var, çok detay bilgileri orada paylaşıyoruz.
Hisse alınır satılır malıyet te yuksek olabılır 1 sefer tarih verdin olmadı tamam kabulüm ama sen bunu israrla tarıh vermeye devam edersen burda kötü niyet vardır. Ondan Baska tarih veren yok 4 senedir ne amacla yazıyorsun burda kazanc varsa elbet biryerden cıkar kimsenin yanına kalmaz
sayın bankers degişen birsey yok o grup ta aynı form dan farksız ordan ayrılma nedenim de bu tarıh verme meselesi tarıh verende aynı kişi yapma etme dedikce insanları yanlıs yonlendırme yapıyor tabi orda da avukatları var ben haksızlıga tahammulüm yok dürüst ol az kazan ama bazılarında bu yok malesef
Vatsap grubunda iyiniyetlii dürüst kişiler de var. Bilerek veya bilmeden savunanlarda var. O da bunlardan cesaret alarak yaptığından vazgecmiyor
Yav he he senin ne karekterde oldugunu öğrendik yalan yazıp vebal almaya devam et 4 senedir hep aynı şeyi yapıp usanmadım
Kimsenşn sözüne inanmayın özellikle de şarlatan in sozune
İşbank ve hükümet harici kimsenin bir bilgisi yok bunu ilk baştan beri yazıyorum şimdi ise acılan davalar dan gelen haberler önemli
Bunun harici tarih veren kişiler, şartlatanın ta kendisidir
Ben şarlatanlaın aynı grupta bulundum o gruptan bahedıyorum başka grup ta varsa orda sen varsan o grupta aynıdır insan ölmeden huyu degişmez
Bu form datarih verenler yüzünden 500 lerde hisse alan elinde hissesi olup satmak isteyenleri beklenti varmis gıbı tarihlerle satmasını engelleyip büyük zararlar yapmasını saglayan kendisine kazanc saglayan kişiler e tek diyeceğim
Allah yarına burakır ama asla yapanın yanına bırakmaz bir musibet verir ömür boyu cekersin
Borsa gündemde
işatr,işbtr,işkur 1 ekimden itibaren alt pazarda işlem görecekd diye yeni bilgi var
yeni liste yapılmış
Kullandığın şarlatan kelimesi edep sınırlarını aşmış.kotu söz sahibine yakışır.
Sana boş konuşuyorsun diyorum bunu anliyacak kapatise noksanisin.sana göre bahsettiğim gruptakileri de şarlatan yerine koymuşsun.
İyi de o grubu ben oluşturdum.ve o gruptakiler senin medet beklediğin açılmış ve açılacak davaların sahibi olan kişiler.bu konunun çözüme ulaşması için hukuksal alanda emek ve para sarfedenler.pekiiiii sen burda yazmak ve ona buna laf carpmaktan başka ne yapıyorsun.
Hakkım da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayi seven ne kadar çok kişi var....
Zaten alt pazarda değilmiyiz yanlışmı biliyorum. Yerin dibinemi sokacaklar daha :)
Borsa,para farklı bir durum adam babasını tanımaz satar ama bu hisselede durum farklı kader birliği var onur meselesi var.Kim ki birilerini satmaya sırtından para kazanma ya çalışıyorsa yedi ceddini doğmuş ve ölecek olanı .......Amin diyin.Emeğe Onur'a saygı lütfen..