sayın bankers degişen birsey yok o grup ta aynı form dan farksız ordan ayrılma nedenim de bu tarıh verme meselesi tarıh verende aynı kişi yapma etme dedikce insanları yanlıs yonlendırme yapıyor tabi orda da avukatları var ben haksızlıga tahammulüm yok dürüst ol az kazan ama bazılarında bu yok malesef
Yav he he senin ne karekterde oldugunu öğrendik yalan yazıp vebal almaya devam et 4 senedir hep aynı şeyi yapıp usanmadım
Kimsenşn sözüne inanmayın özellikle de şarlatan in sozune
İşbank ve hükümet harici kimsenin bir bilgisi yok bunu ilk baştan beri yazıyorum şimdi ise acılan davalar dan gelen haberler önemli
Bunun harici tarih veren kişiler, şartlatanın ta kendisidir
Marslı hocam bir bildiğiniz varsa söyleyin yoksa insanların sinirleri bozuk zaten hakli olarak sitem ediyorlar sadece 3 yila yakindir ben sizi taniyorum zaman az kaldı diye diye ve her seferinde arkasi boş çıka çıka güvenilirlik seviyenizi azalttiniz. Neye dayanarak az kaldı diyorsunuz ben sizin bire bir görüştüğünüz insanlari bile tanıyorum varmı elinizde net bir bilgi varda burdan paylaşmıyorum diyorsanız özelden yazın tamam arkadaşlar marslı bos sallamiyormuş diyeyim bilgiyi vermeden. Hadi bekliyorum mesajinızı.
Yer İmleri