Donald J. Trump
@realDonaldTrump
WE HAVE JUST BEGUN TO FIGHT!!!
Trump da trolluyor valla çivisi çıktı hahahahha
Printable View
Donald J. Trump
@realDonaldTrump
WE HAVE JUST BEGUN TO FIGHT!!!
Trump da trolluyor valla çivisi çıktı hahahahha
James Rickards...,
Trumph'ı sevmeyen hatta Bidene destek vermiş biri.
Çöküşe Giden Yol isimli kitabıda var,tercüme edilmiş.. (Ramazan Kurtoğlu kendisini çok sever..)
Dürüst biri..
Der ki,
ABD seçimlerinde sahtekarlık/dolandırıcılık %5 ila 10 arasında..
2020 seçimlerinde yaşanmış gibi görünen şey, Amerika Birleşik Devletleri'nde daha önce hiç görülmemiş ölçekte bir sahtekarlıktır.
Maalesef,TRUMP'ı sevmesekte...Haklı olabilir..!!
Atı alan Üsküdar i geçmiş Trump reyiz.
Ayvagobek olsa Trump gitmiyor felan anlatırdı heyecanlı ahhahahaa
BIDEN'ın sahtekarlık yaptığı oldukça dillendiriliyor...
Bu açığa çıkarsa ne olur acaba???
http://www.silverbearcafe.com/private/12.20/fraud.html
ikisi de palavracının tekidir, hatta jim geçmişte bir kaç kere dolar için
tarih vererek (d-day) çöküs günü ilan etmiştir, tabii hepsi palavra çıkmıştır
http://www.kenn.com/the_blog/?p=9385
Bu seçimde kesinlikle pislik var.
Biden hadi neyse, yardımcısı kadın bildiğin nefret edilen bir profil, ABD yi bilen / orada yaşayan hiç kimse demokratları bu adaylarla şans tanımazken tarihin en yüksek oyunu posta vasıtasıyla alıp, giden tüm eyaletlerin getirmeleri vs...
Ama bence olay bitti Trump geri gelemez gelirse bile bu hileyi yapan Trump i da öldürür atar, kureselcilerin dünyayı yönetmenleri gerekiyor bunun için her şeyi yapacakları açık. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BIDEN yardımcısı, Camela'nın kocası
YAHUDİ DERNEKLERİNİN yönetiminde olan biri...
Ünlü yahudilerden Av..Douglas Emhoff
Museviler boşluk bırakmıyorlar..
Biden'ın seçilmesi için her yol mübahtır..denenmiştir..
İşin içinde YAHUDİ olunca.....sahtekarlık/dolandırıcılık/yalancılık normaldir..
TRUMP reis haklı...
Ama kazanması zor..(Bu saatten sonra. Küresel güçleri devirmesi imkansız.Karar verilmiş bi defa)
JUST kelimesini kullanmış Trump görünüşe göre bazı şeyleri birilerine yapacağına söz vermiş veya ikna etmiş gibi duruyor. Yada ben öyle algıladım. Bu adam geri dönecek bence.
Uzay 1999, Uzay Yolu, Galaktika, Star Wars vs bir sürü film dizi var. Oralarda hep dünya tek elden bir şekilde yönetiliyor, gezegenlerarası federasyon, konfederasyon kavramları ile tabii ki düşman galaksiler vs geçiyor.
Bu işe (globalleşme) engel olanları düşman sayan bir anlayış var, Holywood ve Medya, yeni dönemde ise bilişim bu işin merkezi, bankacılık ve finans işin görünen yüzü. Çin'i engelliyorlar bilişim ve uzay işlerinde. ABD Uzay Kuvvetleri kurdu, uzayda uydu düşürme gibi olaylar da yakında olabilir.
Dün acaba uzaya roket fırlatma mancınık tüp ile veya derin bir kuyudan yakıt hortumları dışarıdan bağlanarak atılabilir mi diye baktım birileri başlamış 30 milyon dolar toplamış. Bazı sorunları giderirlerse mantıklı gibi. Ses hızından 5 kat fazla ilk hıza ulaşabiliyormuş ilk hava hızında, onu da daha sağlam materyal vs ile aşabiliriz demişler.
İstanbullu hanım CHP lide sevilmeyen bir tip. Ama çok çalışkan biriydi. Çalıştı başardı. Bıden yardımcısı da çalışkan biriydi. Sonuçta güzelim dünyada kimse kendi hatasından kaybetmemiştir. Hep Bi sahtekarlık la yenilmiştir. Hatasında ısrar edenlerin akıbetini de gördük.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BIDEN gibi özürlü biri nasıl olurda seçilir diyenler olmuştur..
Torunun ismini hatırlamayan biri ABD Başkanı nasıl olabilir?
Olabilir.. Önünde arkanda YAHUDİ DERNEKLERİ olunca olur..
Biden kenara çekilip,kontrolu Camela HARRIS alacak..Plan bu..
Şu yahudileri takdir etmemek mümkün değil..
İstediğini seçtirir..Seçim sonuçlarıda önemsizmiş.. %5-10 arası oynadın mı..TAMAM..!
Anlamadığım.TRUMP efendide Yahudi taraftarıydı.. Neden kazık attılar acaba?? Kavga ne??
10.000 hedefi var.. yaşamım boyunca görüp/göremeyeciğimi bilmiyorum..
BITCOIN denen ekranda yanıp sönen digite insanlar 15.000 usd verince..
Neden olmasın??
Neyse konumuz..BIDEN..
Yani..
Musevilerin tercihi...
Sokaktaki köpeği alıp,ABD'ye Başkan yapar bu yahudiler..Öylesine güçleri var..İnanırım
merhabalar,pazartesi açılış güçlü olacak,sebeb olarak marjın call kelimesi yeterli,bankalar hala 7 yıl öncesi fiyatında degil hemde tl olarak degil,arada yazdık 5 tl ye akbankmı olur dedik,yeni maliye bakanı 3-4 gün önve mecliste açıkladı bankalarımız güçlü ve saglıklı dedi,rakamlarla açıkladı ayırdıkları karşılık oranı %15 dedi bu oran avrupada bile %6 dedi 1 aydır yabancı girişi var dolar 8.4 dan 7.8 geri geldi ama burada short short yazanlara üzülmem,neticede birisi kaybedecekki birisi kazansın bir mal ucuzsa alır beklersin short açarsan o mala duruma katlanırsın,viop teminat yönetimidir kazananlar parasını hak etti afiyetle yesinler.
adam 5 yıl içinde 15.000 doları görürüz diyor, bütün inançlıları altın almaya davet ediyorum fazla değil 5 yıl dayanacaksınız..!!
https://www.kitco.com/news/2020-07-3...forecasts.html
Aynen öyle de onu tüm bankalar dipte iken yapacan şefim.. O da nasıl olur aylık grafik.. Bakarsın dipte.. Olay bitti.. Burda kimse aylık grafige bakmaz.. Özellikle dolar bazlı baksınlar.. En kötü haftalık TL bazlı.. Olay bitti.. Şimdi ne. Denebilir.. Yan hisseler kadar gitse xbank gene yeter.. O günler de gelir.. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gene fanatikler başlamış.. Varsayımlara..
Kardeşim pazartesi gaplı boğa ya da yatay artı ya da yatay eksi.gaplı eksi.. . Asıl sen ana trend yönünün pazartesi değişeceğini mi düşünüyorsun..!!! Pazartesi her şey bitecek alayına short mu diyorsun.. Bunu yapabilmen iin 2 ay sonrasına değil her tepe ve zirve de kademeli uzak vade short açarsın olur biter.. Yapabilen var mı sanmıyorum..
Ne diye bilirim ki..
Covid düşüşü gibi bir düşüş bekliyorsan üstünde sen duramazsın..
Bu ülkenin zaten çıkmazı belli..
Burda gerçekten short bakanlar covid dibi 84 bin altını bu konuştukları ile görebileceğini düşünebiliyor mu..o kadar yabancı çıktı etti eyledi dolar eridi vs derken bir de covid alayına satış sonrası siyasi gerginlik... Eeee.. Sonuç..
Kardeşim herşeyin bir ederi var ya.. TL düşerken bile gelişmekte olan ülkeleri sarstı bizden sonra.. Vs vs.. Hala Pala ya yem olmaya devam..
Bu arada İran dan korkuyorsan ülken adına. Ciddi diyorum siyasi takiplerden uzak dur.
Tarihi boyunca hiç bu kadar gebe olmamıştı İran..
Kocası kim belli değil..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17 Mayıs 2013 (Yedi buçuk sene den bile önce) USDTRY en yüksek 1.8469 Garan en yüksek 10.08
11 Aralık 2020 (Son işlem günü) USDTRY en yüksek 8.0297 Garan en yüksek 9.60
2.11.2010 (10 Yıldan bile fazla önce) Garan dolar bazlı yüksek 5.61 ,dün en yüksek 1.22
TL bazlı en yükseği 12.62 (6 Şubat 2020) USDTRY o gün en yüksek 5.9892
Piyasanın en major hissesi GARAN ... hem dolar bazlı hem TL bazlı durum bu..
Hisselerden ari endekse bakarsak ,hadi bu defa da diplerden gidelim..2009 XU100 dibi 125.50 ,2020 dibi 125.78 ..11 yıl aynı..
Hani piyasa hep Long'tu!? :notr:
HALKB 'ı değerli forum arkadaşım Sayın Mehmet Sevki yeterince incelediği için yazmaya gerek bile duymadım.:rules:
Haa bundan sonra ne olur bilemem kimse de bilemez ama ortalama son 10 yıldır hadise bu ..
Küçük hisselerde arada bir kazanan tabii ki olur ,önemli olan zamanlama,iyi günlerde harcasınlar İNŞALLAH :) Ve fakat tahtası kapananlar da unutulmasın.
İşte bu yüzden vob topiğinde vob işlemi olmayan kimse gelipte akıl vermesin ,vadesi en fazla 2 ay olan kaldıraçlı bir piyasada gerçek para ile işlem yapanlara çok büyük bir haksızlık ve ayıptır bu ..defalarca uyardım
Muhtemelen burası diğer topiklere göre daha kalabalık diye tribüne mi oynuyorlar ne !?
Real time online pozisyon yazanları görüyoruz ve takdir ediyoruz,burası ona göre bir topik :)
He yaaa...
17 Aralık "Sıfırlayın" kasetleri de Reisi devirecekti.
FED faizi rokete bağlayacaktı.
Trump Rahip için şeytan çıkarma ayini yapcaktı.
Sermaye kontrolları gelecekti.
Coronavirüste işler-hayat dururken zenginler parayı 2-3ye katladı.
Çünkü sistem kumarhaneyle aynı. Kasa hep kazanır.
Vergiler ödenir tıpış tıpış. Faizler, krediler, sözleşmeler, taksitler...
Karın tokluğundan aşağısına-güvencesiz-yarınsız çalışılır eve ekmek götürmek için...
Sorsan "ama başka ne yapabilirz ki? iş-hayat ekmek mevzusu"
Birileri de göbeğini kaşıyan adam kıvamında "kriz var" der
Sizler bilir misiniz 30 sene evvel yurtdışına iş görüşmesi için PTTden 20 dakika kontürlü aramaya 100 dolar karşılığı para vermeyi?
İhale için 4 sayfa telekse 100 dolar vermeyi?
O zaman iletişim piyasasının kralları ITT, Bell, Panasonic "bluechip" di. Şimdiki Google, APple, Amazon karşılığı
Alman marketlerinin kataloglarından gurbetçi akrabalara oyuncak-elektronik-spor eşyası sipariş verirdik. Unuttum gittiler bile isimlerini.
Hatırlayanınız var mı?
Devran döner, değişir.
Şimdi kral olan bir bakarsın yarın yüzüne bakılmaz.
Paranın, piyasaların, finansın tanrıları, kralları da, gözdeleri de , kulları da değişir.
Hem de bir göz kırpması kadar sürede...
O zaman milyarlar kollarını açarak yeni tanrılarına, krallarına, gözdelerine koşturur sesten sağır, hayalden kör...
6-7 saatte 16 gönderi yapmışsınız. Hayli poz taşıyor olmalısınız. Sizin hararetli yazılarınıza bakıp artı gap gelir gibi lafını ben yazdım. Fakat burası viop topiği gün içi değil 15 dakika içinde bile reverse olan birçok adam var. İlave olarak sn. mert45'in #4987 nolu mesajını da okuyun lütfen.
borsaların doğası longtur8enflasyon-büyüme-otoritelerin düşünce önlem alması).yani endekslerin uzun vadeli dipleri-zirveleri her zaman yükselir.açın 20 yıllık grafiği..3- 5 yılda bir zirve tazelenir.
hisse bazlı bakarsak durum her hissede aynı olmaz : öyle hisseler var ki: eregfli,forto,bım her sene zirve tazeler.
oysa ki kasıt. endekstir.yani ekonominin ortalaması.
dolar bazında bile dipler artar.2001 de 0.45 cent iken şimdi devulasyonda 1.3 cent olduk.
yılda 2-3 kere 15-20.000 puana shortlayan olarak zaten düzeltmeler her zaman olur.
5 cent bile uzun vade mutlaka geçilecektir..ama bu ne zaman olur?
bu işin ekonomik durumu..
voba gelince shortta trentte(yılda 2 kere) kral gibi para var..ama sistem testlerinde long sistem short sistemden genelde 2 kat daha kazançlıdır.
(X)vob pozisyon flat ama buralardan sistem sat desin en başta ben shortlarım.olası düşüşün olası trent düşüşü olabileceği kanısına binaen.ağustostan beri hiç short açmadım.
3-5 kontratla oynayanda akıl vermesin.bir günde 400-500 kontrat işlem yapılan fotoyu defalarca buraya yapıştırdım.
ne denileni iyi anlamak lazım.aradaki farkı analitik olarak görmek lazım.
bence 4 aydır bu forumda shortu itici gösteren herkese teşekkür etmek lazım..ideolojik saiklerle temenni-fikirleri harmanlayıp short algısı yapanlar artık yok...bundan sonrası için dediğim gibi düşünürüm.(X) de yazar.
Forumda bu duruma kimse değinmemiş; sırf bana mı öyle geldi ?
Piyasa güçlü amenna ama bu Cuma seansı kadar tuhaf bir seans son zamanlarda hatırlamıyorum.Viop'un gücü ile spotun gücü ayrı tellerden çaldı.
Cuma yükselişi içime hiç mi hiç sinmedi.Daha çok viop tarafında bir kıstırma gibi geldi bana.
daha çok vaka ve ölüm daha yüksek borsa demektir, nedeni teşvik..vaka ve ölü sayısı devam ettikçe borsada satışlar gelsede çok fazla düşmeyecek gibi..vaka ve ölümlerden beslenen borsalar var karşımızda..
XU100 ,TL bazlı ..
2018 dip 846.55 ,tepe 1215.32
2019 dip 835.35 ,tepe 1153.12
2020(henüz sene bitmedi) dip 819.36 tepe 1371.00(daha 2 ay önce bile yılın ilk ayında gördüğü 1245.37 altındaydı)
Yani 3 yıldaki hadise bir bütün olarak sadece son 2 ayda longerlerin lehine..
Dolar bazlısını da yazayım mı? :one: :he:
Emekli dayı derken???
İşlerden fırsat bulup zar zor poz açıp kapıyorum birde burada millete laf yetiştirmek peh...
Anlık poz yazmak, ekstra atmak sana , bana yada okuyanlara ne kazandırır ne kaybettirir???
Beklenti yazarsın, grafik atarsın yada yorum yaparsın, hepsi bu.
Sidik yaristirma yeri değil burası.
Trump in Suriye ye füze attığı gün 65 bin TL bıraktım masada , gazoz kapağı değil bu...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burada önemli olan analizlerin temel kriterle uyumlu olmasıdır.senin görmediğini gören,başka açıdan baktıran düşünceler,grafikler çok önemlidir..
derler ya: konuya vakıf olan herkesi dinle ama tek başına karar ver...
Hee ya :rules: sevgili cauti :one:
:)))))
durun! belgelerle geldim. piyasa longdur diyenlere gelsin :)
iki senede 40 puan artış
geçmişte de keza öyle.
Ek 26472
PİYASA yükseliyorsa Long haklı düşüyorsa Şort haklı ..vob gibi bir piyasada daha dün sabah 2000 point düşen sonra 5000 bin yükselen bir piyasada yani kabaca 7000 point ki kaldıraça vursan 70000 point yapar ..daha neyi konuşuyoruz .
şaka bi yana şimdi fark ettim. ok işaretlerine dikkat. benzer hareket olursa yukarıda 355 puan var.
Ek 26473