Sayfa 624/996 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,985 - 4,992 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. Gene fanatikler başlamış.. Varsayımlara..
    Kardeşim pazartesi gaplı boğa ya da yatay artı ya da yatay eksi.gaplı eksi.. . Asıl sen ana trend yönünün pazartesi değişeceğini mi düşünüyorsun..!!! Pazartesi her şey bitecek alayına short mu diyorsun.. Bunu yapabilmen iin 2 ay sonrasına değil her tepe ve zirve de kademeli uzak vade short açarsın olur biter.. Yapabilen var mı sanmıyorum..
    Ne diye bilirim ki..
    Covid düşüşü gibi bir düşüş bekliyorsan üstünde sen duramazsın..
    Bu ülkenin zaten çıkmazı belli..
    Burda gerçekten short bakanlar covid dibi 84 bin altını bu konuştukları ile görebileceğini düşünebiliyor mu..o kadar yabancı çıktı etti eyledi dolar eridi vs derken bir de covid alayına satış sonrası siyasi gerginlik... Eeee.. Sonuç..
    Kardeşim herşeyin bir ederi var ya.. TL düşerken bile gelişmekte olan ülkeleri sarstı bizden sonra.. Vs vs.. Hala Pala ya yem olmaya devam..
    Bu arada İran dan korkuyorsan ülken adına. Ciddi diyorum siyasi takiplerden uzak dur.
    Tarihi boyunca hiç bu kadar gebe olmamıştı İran..
    Kocası kim belli değil..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 17 Mayıs 2013 (Yedi buçuk sene den bile önce) USDTRY en yüksek 1.8469 Garan en yüksek 10.08

11 Aralık 2020 (Son işlem günü) USDTRY en yüksek 8.0297 Garan en yüksek 9.60

2.11.2010 (10 Yıldan bile fazla önce) Garan dolar bazlı yüksek 5.61 ,dün en yüksek 1.22

TL bazlı en yükseği 12.62 (6 Şubat 2020) USDTRY o gün en yüksek 5.9892

Piyasanın en major hissesi GARAN ... hem dolar bazlı hem TL bazlı durum bu..

Hisselerden ari endekse bakarsak ,hadi bu defa da diplerden gidelim..2009 XU100 dibi 125.50 ,2020 dibi 125.78 ..11 yıl aynı..

Hani piyasa hep Long'tu!?

HALKB 'ı değerli forum arkadaşım Sayın Mehmet Sevki yeterince incelediği için yazmaya gerek bile duymadım.

Haa bundan sonra ne olur bilemem kimse de bilemez ama ortalama son 10 yıldır hadise bu ..

Küçük hisselerde arada bir kazanan tabii ki olur ,önemli olan zamanlama,iyi günlerde harcasınlar İNŞALLAH Ve fakat tahtası kapananlar da unutulmasın.
    Hayat hoş gerisi boş

3. İşte bu yüzden vob topiğinde vob işlemi olmayan kimse gelipte akıl vermesin ,vadesi en fazla 2 ay olan kaldıraçlı bir piyasada gerçek para ile işlem yapanlara çok büyük bir haksızlık ve ayıptır bu ..defalarca uyardım

Muhtemelen burası diğer topiklere göre daha kalabalık diye tribüne mi oynuyorlar ne !?

Real time online pozisyon yazanları görüyoruz ve takdir ediyoruz,burası ona göre bir topik
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by İnternational Yazıyı Oku
    Son 5-10 sayfayı okudum pek bir iştahlı arkadaşlar var, Pazartesi ciddi bir artı gap geliyor gibi.
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Pazartesi artı gap için tüm şartlar mevcut. MB rezervleri eksi 48 milyar dolar, ABD yaptırımları kapıda, AB ise Mart’ı bekleyecek, İran ile papaz olduk, ülkede kuraklık tehlikesi, korona virüsü, cari açık, bütçe açığı falan filan.
    Artı gap okeydir . Sıkıntı yok bence de.
    He yaaa...
    17 Aralık "Sıfırlayın" kasetleri de Reisi devirecekti.
    FED faizi rokete bağlayacaktı.
    Trump Rahip için şeytan çıkarma ayini yapcaktı.
    Sermaye kontrolları gelecekti.

Coronavirüste işler-hayat dururken zenginler parayı 2-3ye katladı.
    Çünkü sistem kumarhaneyle aynı. Kasa hep kazanır.
    Vergiler ödenir tıpış tıpış. Faizler, krediler, sözleşmeler, taksitler...
    Karın tokluğundan aşağısına-güvencesiz-yarınsız çalışılır eve ekmek götürmek için...
    Sorsan "ama başka ne yapabilirz ki? iş-hayat ekmek mevzusu"

Birileri de göbeğini kaşıyan adam kıvamında "kriz var" der

Sizler bilir misiniz 30 sene evvel yurtdışına iş görüşmesi için PTTden 20 dakika kontürlü aramaya 100 dolar karşılığı para vermeyi?
    İhale için 4 sayfa telekse 100 dolar vermeyi?
    O zaman iletişim piyasasının kralları ITT, Bell, Panasonic "bluechip" di. Şimdiki Google, APple, Amazon karşılığı
    Alman marketlerinin kataloglarından gurbetçi akrabalara oyuncak-elektronik-spor eşyası sipariş verirdik. Unuttum gittiler bile isimlerini.
    Hatırlayanınız var mı?

Devran döner, değişir.
    Şimdi kral olan bir bakarsın yarın yüzüne bakılmaz.
    Paranın, piyasaların, finansın tanrıları, kralları da, gözdeleri de , kulları da değişir.
    Hem de bir göz kırpması kadar sürede...

O zaman milyarlar kollarını açarak yeni tanrılarına, krallarına, gözdelerine koşturur sesten sağır, hayalden kör...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Gene fanatikler başlamış.. Varsayımlara..
    Kardeşim pazartesi gaplı boğa ya da yatay artı ya da yatay eksi.gaplı eksi.. . Asıl sen ana trend yönünün pazartesi değişeceğini mi düşünüyorsun..!!! Pazartesi her şey bitecek alayına short mu diyorsun.. Bunu yapabilmen iin 2 ay sonrasına değil her tepe ve zirve de kademeli uzak vade short açarsın olur biter.. Yapabilen var mı sanmıyorum..
    Ne diye bilirim ki..
    Covid düşüşü gibi bir düşüş bekliyorsan üstünde sen duramazsın..
    Bu ülkenin zaten çıkmazı belli..
    Burda gerçekten short bakanlar covid dibi 84 bin altını bu konuştukları ile görebileceğini düşünebiliyor mu..o kadar yabancı çıktı etti eyledi dolar eridi vs derken bir de covid alayına satış sonrası siyasi gerginlik... Eeee.. Sonuç..
    Kardeşim herşeyin bir ederi var ya.. TL düşerken bile gelişmekte olan ülkeleri sarstı bizden sonra.. Vs vs.. Hala Pala ya yem olmaya devam..
    Bu arada İran dan korkuyorsan ülken adına. Ciddi diyorum siyasi takiplerden uzak dur.
    Tarihi boyunca hiç bu kadar gebe olmamıştı İran..
    Kocası kim belli değil..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    6-7 saatte 16 gönderi yapmışsınız. Hayli poz taşıyor olmalısınız. Sizin hararetli yazılarınıza bakıp artı gap gelir gibi lafını ben yazdım. Fakat burası viop topiği gün içi değil 15 dakika içinde bile reverse olan birçok adam var. İlave olarak sn. mert45'in #4987 nolu mesajını da okuyun lütfen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    borsaların doğası longtur8enflasyon-büyüme-otoritelerin düşünce önlem alması).yani endekslerin uzun vadeli dipleri-zirveleri her zaman yükselir.açın 20 yıllık grafiği..3- 5 yılda bir zirve tazelenir.

hisse bazlı bakarsak durum her hissede aynı olmaz : öyle hisseler var ki: eregfli,forto,bım her sene zirve tazeler.

oysa ki kasıt. endekstir.yani ekonominin ortalaması.

dolar bazında bile dipler artar.2001 de 0.45 cent iken şimdi devulasyonda 1.3 cent olduk.

yılda 2-3 kere 15-20.000 puana shortlayan olarak zaten düzeltmeler her zaman olur.

5 cent bile uzun vade mutlaka geçilecektir..ama bu ne zaman olur?

bu işin ekonomik durumu..

voba gelince shortta trentte(yılda 2 kere) kral gibi para var..ama sistem testlerinde long sistem short sistemden genelde 2 kat daha kazançlıdır.

(X)vob pozisyon flat ama buralardan sistem sat desin en başta ben shortlarım.olası düşüşün olası trent düşüşü olabileceği kanısına binaen.ağustostan beri hiç short açmadım.

3-5 kontratla oynayanda akıl vermesin.bir günde 400-500 kontrat işlem yapılan fotoyu defalarca buraya yapıştırdım.

ne denileni iyi anlamak lazım.aradaki farkı analitik olarak görmek lazım.

bence 4 aydır bu forumda shortu itici gösteren herkese teşekkür etmek lazım..ideolojik saiklerle temenni-fikirleri harmanlayıp short algısı yapanlar artık yok...bundan sonrası için dediğim gibi düşünürüm.(X) de yazar.

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    İşte bu yüzden vob topiğinde vob işlemi olmayan kimse gelipte akıl vermesin ,vadesi en fazla 2 ay olan kaldıraçlı bir piyasada gerçek para ile işlem yapanlara çok büyük bir haksızlık ve ayıptır bu ..defalarca uyardım

Muhtemelen burası diğer topiklere göre daha kalabalık diye tribüne mi oynuyorlar ne !?

Real time online pozisyon yazanları görüyoruz ve takdir ediyoruz,burası ona göre bir topik
    Aynen öyle, hafta bitmiş emekli dayılar asıp kesiyor öyle çıkar böyle düşer. Gel dayı er meydanına anlık yaz ekstre istemez dinleyelim takdir edelim değilse osur osur ipe diz çıkması için de düşmesi için de 10 tane sebep yazarım eee ne olacak...

Forumda bu duruma kimse değinmemiş; sırf bana mı öyle geldi ?
    Piyasa güçlü amenna ama bu Cuma seansı kadar tuhaf bir seans son zamanlarda hatırlamıyorum.Viop'un gücü ile spotun gücü ayrı tellerden çaldı.
    Cuma yükselişi içime hiç mi hiç sinmedi.Daha çok viop tarafında bir kıstırma gibi geldi bana.

Sayfa 624/996 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •