Sayfa 623/996 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: Viop - XXVIII

İstanbullu hanım CHP lide sevilmeyen bir tip. Ama çok çalışkan biriydi. Çalıştı başardı. Bıden yardımcısı da çalışkan biriydi. Sonuçta güzelim dünyada kimse kendi hatasından kaybetmemiştir. Hep Bi sahtekarlık la yenilmiştir. Hatasında ısrar edenlerin akıbetini de gördük.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

BIDEN gibi özürlü biri nasıl olurda seçilir diyenler olmuştur..
    Torunun ismini hatırlamayan biri ABD Başkanı nasıl olabilir?

Olabilir.. Önünde arkanda YAHUDİ DERNEKLERİ olunca olur..

Biden kenara çekilip,kontrolu Camela HARRIS alacak..Plan bu..

Şu yahudileri takdir etmemek mümkün değil..

İstediğini seçtirir..Seçim sonuçlarıda önemsizmiş.. %5-10 arası oynadın mı..TAMAM..!

Anlamadığım.TRUMP efendide Yahudi taraftarıydı.. Neden kazık attılar acaba?? Kavga ne??

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    James Rickards'ın kitabını okudum..
    Her sayfası ayrı güzeldi..
    ALTIN konusunda yıllar önce söyledikleri doğru çıktı...! ciddiye alınır.. Ayrıca
    the road to ruin'i okuyun adamın neler saçmaladığını görürsünüz, tipik doom and gloom hikayeleri..!!
    ayrıca altın konusunda ne tahmin ediyordu bir inceleyin, siz yaşamınız boyunca o fiyatları görür müsünüz bir düşünün..?

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    the road to ruin'i okuyun adamın neler saçmaladığını görürsünüz, tipik doom and gloom hikayeleri..!!
    ayrıca altın konusunda ne tahmin ediyordu bir inceleyin, siz yaşamınız boyunca o fiyatları görür müsünüz bir düşünün..?
    10.000 hedefi var.. yaşamım boyunca görüp/göremeyeciğimi bilmiyorum..
    BITCOIN denen ekranda yanıp sönen digite insanlar 15.000 usd verince..
    Neden olmasın??

Neyse konumuz..BIDEN..

Yani..
    Musevilerin tercihi...

Sokaktaki köpeği alıp,ABD'ye Başkan yapar bu yahudiler..Öylesine güçleri var..İnanırım

merhabalar,pazartesi açılış güçlü olacak,sebeb olarak marjın call kelimesi yeterli,bankalar hala 7 yıl öncesi fiyatında degil hemde tl olarak degil,arada yazdık 5 tl ye akbankmı olur dedik,yeni maliye bakanı 3-4 gün önve mecliste açıkladı bankalarımız güçlü ve saglıklı dedi,rakamlarla açıkladı ayırdıkları karşılık oranı %15 dedi bu oran avrupada bile %6 dedi 1 aydır yabancı girişi var dolar 8.4 dan 7.8 geri geldi ama burada short short yazanlara üzülmem,neticede birisi kaybedecekki birisi kazansın bir mal ucuzsa alır beklersin short açarsan o mala duruma katlanırsın,viop teminat yönetimidir kazananlar parasını hak etti afiyetle yesinler.

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    10.000 hedefi var.. yaşamım boyunca görüp/göremeyeciğimi bilmiyorum..
    BITCOIN denen ekranda yanıp sönen digite insanlar 15.000 usd verince..
    Neden olmasın??

Neyse konumuz..BIDEN..

Yani..
    Musevilerin tercihi...

Sokaktaki köpeği alıp,ABD'ye Başkan yapar bu yahudiler..Öylesine güçleri var..İnanırım

adam 5 yıl içinde 15.000 doları görürüz diyor, bütün inançlıları altın almaya davet ediyorum fazla değil 5 yıl dayanacaksınız..!!

https://www.kitco.com/news/2020-07-3...forecasts.html

7. Aynen öyle de onu tüm bankalar dipte iken yapacan şefim.. O da nasıl olur aylık grafik.. Bakarsın dipte.. Olay bitti.. Burda kimse aylık grafige bakmaz.. Özellikle dolar bazlı baksınlar.. En kötü haftalık TL bazlı.. Olay bitti.. Şimdi ne. Denebilir.. Yan hisseler kadar gitse xbank gene yeter.. O günler de gelir..
     Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    hocam yorumlarınızı okudumda şunu anladım örnek vereyim stop hisse tarafında garantiyi 9.50 alıp bir kac sene malın üstünde yatmak gibi anladım yazılarınızdan ytd
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    adam 5 yıl içinde 15.000 doları görürüz diyor, bütün inançlıları altın almaya davet ediyorum fazla değil 5 yıl dayanacaksınız..!!

https://www.kitco.com/news/2020-07-3...forecasts.html
    Arkadaşım..
    BITCON içinde 5 yıl içinde 250.000 USD diyen var..
    Cüzdanlarda,sitelerde toplanan coinlerin sıfırlanacağını söyleyende var..
    Sende bi kitap yaz..Altın 500 USD olacak de.. Olabilir belki?

Dediğim gibi,konu ALTIN değil,GÜMÜŞ değil..

BIDEN..OK??

Sayfa 623/996 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •