4 milyar dusse dengelenir sanirim.
Printable View
Dudu efendi sessiz ise kesin meşguldür, ya alıyordur ya satıyordur.
psikiyatri koğuşu gayrisiz yoklama vermeye başladı, hayırkara vesile olur inşeallah...
Fortoto Fortoto
Döndürdün bizi deliye
İstersen sor beni Veli'ye
Diyecek ki Transitler yüklenecek
10.30 da gemiye
Suya attım bir taş
Çıkardı ses faaaş faş
Tahtacı hisseye bastıkça
Geliyor gözümüzden yaş
Klavuzu karga olanın burnu ... kurtulmazmış, bu tarz kendini "ekonomğğğğist" sanan fon yöneticilerinin alayının yaptıkları yorumların tamamı yönettikleri fonlar ve aldıkları posizyonlara göredir, başka bir şey söylemeye gerek var mı? Öyle çalımlı ekonomik analiz yapıyorlar ki sanırsın nobel ödüllü dünyanın bir numaralı ekonomisti haha, hepi topu kendi yönettiği fonlara ve aldığı psizyona göre getiriyi maksimize edecek şekilde yorumlar yaparlar zaman ve performans baskısı altında bu tarz ve türevleri ... fonlarının performansının baskısı altında yaparlar yorumlarını ve genelde söyledikleri ve yaptıkları birbirni tutmaz.. zira bilirler ki piyasalarda kazançlar kayıplar sayesindedir kendisni, takip edenlere kazandıracak yorum niye yapsın ki? O tarz bir yorum yapsa kendi yönettiği fon kaybeder... yani bu tarz ekonomiğğğst geçinen özünde fon yöneticileri yaptıkları yorumlarla ya fonları ve posizyonuna sürüsel bir destek ararlar ya da yine fonları ve posizyonalrına göre sürüyü terse yatırırlar o yüzden Evet belki kimse Buffet değil ama en azından bu tarz kişilerin söyledikelrini kaale alacak kadar da aptal değil-(dir umarım)
yani kendisi de ahmeti mehmeti ayşeyi düşündüğü için yapmıyor o yorumları herhalde burası net, demoklasın kılıcı gibi yönettiği fonların zaman performans baskısı tepesinde duruyor, ve bilinçli ky cının bu fonlar v fon yöneticilerine karşısında tek avantajı zaten bu zman performans baskısı altında olmaması ve sabrı...
atışmanızı zevkle takp ediyorum burların ahrekletlenmesi güzel lakin 2018 de 2 milyon tl yi bir maymuna verip bist 50 veya 100 den rastegle 15 hisse seçtrtip satın aldırsaydık bile bu dediğinin olması mümkün değil yani tamam kendi savlarını desteklmek için argumanalr üretmeye çalışıyorsun ama biraz gerçekci olsa iyi olur... taraf değilim lakin elinde en az 5 sene tuttuğun bir hisse yoksa human01 in yazdıkalrını anlamn biraz zor ford maliyeti 12 lira olan adam bu sene ilk temettü taksidi 20 kusur lira... maliyetinden yüksek temettü alıyor yani bunu yaşamadan anlayamazsın taraf değilim lakin uzun vade yatırım stratejisi sağlam olan birinin gerçekelri senin hayallerinin bile ötesinde ve gerçek bu yanlış anlama bunalrı taraf olduğum için yazmıyorum sadece neden human01 ,in yazdıkalrına ön yargılı yaklaştığını anlamanı sağlamak için yazıyorum