Originally Posted by
Mathias
Üstteki yazı 2 ağustos . froto kapanış 949. Son alımlarını yapmış ortalama 981!!
11 ağustos froto son fiyat 869 maliyet birden bire 5 günde 100 tl düşmüş. 980 den 890 a düşürebilmek için ilk aldığın miktarın kaç katını almak lazım ? Matematik bilen bir arkadaş hesabı yapsın lütfen. Hemde son!!! alımlar yapılmış durumda iken . Bu arkadaş 1100 lerde biz satarken 1400 hedefi ile hisse almaya başlamış idi bu arada. Yani aslında maliyetlenme 1100 lerde başladı.
Yarın öbür gün hisse 750 olsa son!! alımlarla maliyet 752 olacak herhalde.
Patrik eregl 2.5 dolardan çakıldı mı!!! ??? Allah aşkına ?? Çakılmamış sana öyle gelmiştir. Şurada kimlerle muhattap oluyoruz kimler ne bilgilerle ile yazıyor yargı dağıtıyor ahkam kesiyor. Yatırımcı adam gerekirse 2 sene yüzde 50 ekside beklermiş. Tesbit gibi tesbit. Bunu çerçeveletip duvara asmak falan lazım. ee hocam fırsat maliyeti de içinde mi ? İçinde içinde hepsi içinde.
Anlama özürlümüsün bilmiyorum..Sürekli nakit girişim var ve geçenlerde de para beklediğimi belirtmiştim.
Birde çok açık çarpıtıyorsun...Zaten ereğlide de senin ne olduğunu anladılar.. Burda defalarda kademeli aldığımı ve nakit girişi olduğunu da belirttim.. Ben acemi yatırımcı değilim..bir hisse düşüş trendindeyse ve güvendiğim bir şirketse kademeli alımlara devam ederim... 30 ila 45 günde bir nakit girişim var...cds ler 900 lerdeysen aldığım eurobondlardan...Ama senin aklında bilginde bunu anlayamaz.. Diğer nakit girişimde maaşlı çalışan olmamdan kaynaklanıyor.. 71 bin tl maaşın yarısıda hisseye gider bende... Ama asıl yüklü girişler eurobondlardan kaynakalnıyor.. Ha eurobond tavsiye etmiyorum çünkü cds ler şuan da 300 ün altına indi.. 900 den 300 e düşerken ettiğim karıda karşında olsam anlına yapıştırıdım..
Üstelik 7 hissedeyim tek hissem froto da değil.. en büyük ikinci yatırımım frotoda.. Ama sen anlayamassın çünkü senin anlamak gibi bir derdin yok.. Zaten dediğim gibi ereğlide seni rezil, kepaze ettiler... Senin için üzülmüştüm ama haketmişsin....
Genelde senin gibi işi gücü olmayan boş adamlar burda birşeylere salça olma derdindelerdir... Siz konuşursunuz biz kazanırız..
hisse 1200-1400 arasına geldiğinde hepiniz sıvışırsınız burda..Hepinizle kastım sizin gibi tipler..
Son düzenleme : human01; 11-08-2024 saat: 18:22.
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri