Sayfa 118/632 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 5051 madde; 937 - 944 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Temel analizin yanında sentimenti de incelemek lazım diye düşünüyorum.

İnternet alemini de genelde bu gözle izlemeye çalışırım.

Forum slogancılar, twitter'da heybeci, koç yeğenmciler arttığından beri fiyat tökezliyor ve tökezleyecek.

Ben bu hikayeyi zamanında eregl'de gördüğüm için fordu biraz uzaktan ve dışardan izliyorum.

Follow the düztabans, act opposite.

Nasip.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,113
     Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Üstteki yazı 2 ağustos . froto kapanış 949. Son alımlarını yapmış ortalama 981!!
    11 ağustos froto son fiyat 869 maliyet birden bire 5 günde 100 tl düşmüş. 980 den 890 a düşürebilmek için ilk aldığın miktarın kaç katını almak lazım ? Matematik bilen bir arkadaş hesabı yapsın lütfen. Hemde son!!! alımlar yapılmış durumda iken . Bu arkadaş 1100 lerde biz satarken 1400 hedefi ile hisse almaya başlamış idi bu arada. Yani aslında maliyetlenme 1100 lerde başladı.
    Yarın öbür gün hisse 750 olsa son!! alımlarla maliyet 752 olacak herhalde.

Patrik eregl 2.5 dolardan çakıldı mı!!! ??? Allah aşkına ?? Çakılmamış sana öyle gelmiştir. Şurada kimlerle muhattap oluyoruz kimler ne bilgilerle ile yazıyor yargı dağıtıyor ahkam kesiyor. Yatırımcı adam gerekirse 2 sene yüzde 50 ekside beklermiş. Tesbit gibi tesbit. Bunu çerçeveletip duvara asmak falan lazım. ee hocam fırsat maliyeti de içinde mi ? İçinde içinde hepsi içinde.
    Anlama özürlümüsün bilmiyorum..Sürekli nakit girişim var ve geçenlerde de para beklediğimi belirtmiştim.
    Birde çok açık çarpıtıyorsun...Zaten ereğlide de senin ne olduğunu anladılar.. Burda defalarda kademeli aldığımı ve nakit girişi olduğunu da belirttim.. Ben acemi yatırımcı değilim..bir hisse düşüş trendindeyse ve güvendiğim bir şirketse kademeli alımlara devam ederim... 30 ila 45 günde bir nakit girişim var...cds ler 900 lerdeysen aldığım eurobondlardan...Ama senin aklında bilginde bunu anlayamaz.. Diğer nakit girişimde maaşlı çalışan olmamdan kaynaklanıyor.. 71 bin tl maaşın yarısıda hisseye gider bende... Ama asıl yüklü girişler eurobondlardan kaynakalnıyor.. Ha eurobond tavsiye etmiyorum çünkü cds ler şuan da 300 ün altına indi.. 900 den 300 e düşerken ettiğim karıda karşında olsam anlına yapıştırıdım..

Üstelik 7 hissedeyim tek hissem froto da değil.. en büyük ikinci yatırımım frotoda.. Ama sen anlayamassın çünkü senin anlamak gibi bir derdin yok.. Zaten dediğim gibi ereğlide seni rezil, kepaze ettiler... Senin için üzülmüştüm ama haketmişsin....

Genelde senin gibi işi gücü olmayan boş adamlar burda birşeylere salça olma derdindelerdir... Siz konuşursunuz biz kazanırız..

hisse 1200-1400 arasına geldiğinde hepiniz sıvışırsınız burda..Hepinizle kastım sizin gibi tipler..
    Son düzenleme : human01; 11-08-2024 saat: 18:22.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,113
    %50 zarar meselesine gelince, brisada bekledik biz...Senin gibi biri vardı, gece gündüz duduya salalrdı.. Boş boş yazardı... Benim alımlarım yine kademeli oldu... Tam 1,5 yıl %32 zararda bekledim.... sonra 133 tlden sattım...sonrası daha da gitti... Ev almasaydım satmazdım...

Ama dedi gibi METYANUS sen anlayamassın.Kapasiten olduğunu sanmıyorum...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,113
    Neyse burayı beş para etmeyecek muhabbetler için meşkul etmeye gerek yok... Hele bir gideyim biraz denize gireyim ..sonra da bara gideyim.. Metyanus boş boş yazsın..

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Son alimlarida yaptim....[emoji3][emoji3][emoji3]..artık ekran kapatıyorum.. size kolay gelsin...son alimlarin ortalaması 981 tl..

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Benim maliyetim 897 Harbi...l bu ya... (son aldıklarım)

5 yıllık ortala maliyetimde 12 tl.....
     Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Anlama özürlümüsün bilmiyorum..Sürekli nakit girişim var ve geçenlerde de para beklediğimi belirtmiştim. Hem öyle sen herşeyinin üstüne donunu bile satsan eline geçmeyecek bir para.....
    Birde çok açık çarpıtıyorsun...Zaten ereğlide de senin ne olduğunu anladılar.. Burda defalarda kademeli aldığımı ve nakit girişi olduğunu da belirttim.. Ben acemi yatırımcı değilim..bir hisse düşüş trendindeyse ve güvendiğim bir şirketse kademeli alımlara devam ederim... 30 ila 45 günde bir nakit girişim var...cds ler 900 lerdeysen aldığım eurobondlardan...Ama senin aklında bilginde bunu anlayamaz.. Diğer nakit girişimde maaşlı çalışan olmamdan kaynaklanıyor.. 71 bin tl maaşın yarısıda hisseye gider bende... Ama asıl yüklü girişler eurobondlardan kaynakalnıyor.. Ha eurobond tavsiye etmiyorum çünkü cds ler şuan da 300 ün altına indi.. 900 den 300 e düşerken ettiğim karıda karşında olsam anlına yapıştırıdım..

Üstelik 7 hissedeyim tek hissem froto da değil.. en büyük ikinci yatırımım frotoda.. Ama sen anlayamassın çünkü senin anlamak gibi bir derdin yok.. Zaten dediğim gibi ereğlide seni rezil, kepaze ettiler... Senin için üzülmüştüm ama haketmişsin....

Genelde seni işi gücü olmayan boş adamlar burda birşeylere salça olma derdindelerdir... Siz konuşursunuz biz kazanırız..

hisse 1200-1400 arasına geldiğinde hepiniz sıvışırsınız burda..Hepinizle kastım sizin gibi tipler..
    Aynı zamanda 2008 krizi sırasında New York upper west side den aldığın 3 tane daire nin kira gelirlerini de ekliyorsun değil mi?
    Haklısın eregl 2.5 dolardan benim gibi kötümserleri arkasından baktırarak çakılarak!! 5 dolara yükseldi bende çok fena rezil oldum.

Şu son yazışmalarımızı mesleğinde ciddi bir psikoloğa göstersem seni ilaç tedavisine sokar. O kadar diyim. Hatta insan içine çıkmana bile müsade etmez yatış yazar. Hayalcilik var. Hakaret var. ego desen antartika kadar. Cehalet desen paçadan akıyor. Ahkam kesme yargı dağıtma desen en kralından o biçim anadın mı.
    Memleketin geldiği son noktanın özeti şeklindesin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,113
    Aynı zamanda 2008 krizi sırasında New York upper west side den aldığın 3 tane daire nin kira gelirlerini de ekliyorsun değil mi?
    Haklısın eregl 2.5 dolardan benim gibi kötümserleri arkasından baktırarak çakılarak!! 5 dolara yükseldi bende çok fena rezil oldum.

Şu son yazışmalarımızı mesleğinde ciddi bir psikoloğa göstersem seni ilaç tedavisine sokar. O kadar diyim. Hatta insan içine çıkmana bile müsade etmez yatış yazar. Hayalcilik var. Hakaret var. ego desen antartika kadar. Cehalet desen paçadan akıyor. Ahkam kesme yargı dağıtma desen en kralından o biçim anadın mı.
    Bak yazmayacaktım ama şu kadarını söyleyeyim, sen en ufak bir şeyde ......... seviyorsun... Değmez sana yazmaya...
    Ha sana diyeyim, geçen senede ALB den ciddi kar elde ettim ve sattım.. şu anda da tekrar izlemedeyim..

Dediğim gibi sen ........i seven bir adamsın... Lafı uzatmak sana değer vermek olur.. Anca boş boş yazarsın..

İnsanlar Ereğlide arkadan gülüyorlar.. Dalga geçiyorlar... kendini bu kadar küçültme bence.. Sağlıcakla kal... Engeleyeyimde görmeyeyim..

7. Borsacı bazı arkadaşlar tanıdım yıllar içinde . İş yerinde emekliliğini bekleyen bir abi mesela. 2018 de de 2 milyon civarı parası vardı borsada hala 2 milyon. 2 yi 4 bile yapamamış dolar 3 iken 30 oldu.Ama nasıl akıl veriyor sağa sola , neler neler . Bir duysanız borsa bu adamdan sorulur falan sanırsınız. Tavandan verdim , alandan kazansın , kademeli alım , buralardan topla , emeklilik , temettü yatırımcılığı , yükselen üçgen , alçalan takoz , parabolik yükseliş , favök , yatırım verimliliği o hoo aklına ne gelirse. Bilen biliyor. İlk başlarda ziya ziyaaa derdik son zamanlarda daha da gaz veriyoruz bu daha da çoşuyor. Geçmişden namlı spekülatör isimlerden bahsedip kafalarına nasıl mal yıktığını falan anlatıyor. O verdikçe bu almış falan sonra telefon açmışlar abi yapma etme falan Tam bir kıyıcı.

8. FROTO - Ford Otosan

Ağzına sağlık ama bunlarda laf bitmez,yüzüne yüzüne vursan armamız tertemiz yazmaya devam ediyorlar edeceklerde…İşleri bu,boş tenekeden çok ses çıkar..Herbokolog dr bunlar..ülke bunlarla doldu taştı sende demişsin..forumlarında kalitesinin içine ettiler,çekirge sürüsü gibi her yeri ele geçirdiler..millette elimi eteğini çekti haliyle..kim bu kara cehaletle uğraşır ki..Yeni Türkiye bu artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

Sayfa 118/632 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •