Sayfa 86/643 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 5138 madde; 681 - 688 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by kribensis Yazıyı Oku
    Tebrikler bravo … evet aylardır diyorsunuz herkese rağmen ısrarla uyarıyorsunuz ama bu kadar düşmüşken 1.200 lerde satmamış biri neden buralardan satsın ? Kaldı ki benzer düşüşleri başka hisseler de yaşadı örneğin Tüpraş … tek neden satış adetleri değildir diye düşünüyorum
    froto için değil genel olarak yazıyorum, bu düşünce çok tehlikeli.
    bakın zamanında hektaşta 50den 30a düşünce de böyle yazılıyordu, bu fiyattan artık satılmaz diye diye yatırımcısı battı.

kendinize şunu soru sorun, ben bu şirketi bu fiyata alır mıyım? 1 sene %50 risksiz getiri varken en az %80 getimesi lazım, yani 1 sene sonra 1800 hatta 2bin tl olur mu?

2. FROTO - Ford Otosan

Alıntı Originally Posted by kribensis Yazıyı Oku
    Tebrikler bravo … evet aylardır diyorsunuz herkese raÄŸmen ısrarla uyarıyorsunuz ama bu kadar düşmüşken 1.200 lerde satmamış biri neden buralardan satsın ? Kaldı ki benzer düşüşleri baÅŸka hisseler de yaÅŸadı örneÄŸin TüpraÅŸ … tek neden satış adetleri deÄŸildir diye düşünüyorum
    Aman sn kribensis burada veya herhangi bir yerde al/sat/tut demek bizim haddimizde değil yetkimizde değil.Başkası ne yapıyor bilmem ama kendi adıma ben bu topa asla girmedim girmem benim yetkim yok ve ayrıca bu bir suçtur.Kendi adıma bugüne kadar hep sektörü ve gidişatını ele alarak Otosan özelinde satış rakamları ve marjların kurlar ile olan bağına dair içerikler ürettim.İnsanlar derslerine çalışsın bunu teşvik etmek amacındayım hep.Kimseye muhtaç olmasınlar,böyle yerlerde verilen tavsiyeler dediğim gibi hem suç hemde %90 ihtimalle ters köşe yapar.

Ben sürekli okur çalışır yeni şeyler öğrenmeye çalışırım,borsanın en sevdiğim taraflarından biri araştırmayı sevip okuyup çalışan insanı çok donanımlı bir insan yapması.Ülkenin en iyi sayılan üniversitelerinin birinden mezun olmama rağmen borsa vesilesiyle orada öğrendiklerimin mislini öğrendim ve donandım.İş bu çalışıp okuyup kimsenin lafıyla sözüyle hareket etmeden bilim ve ilim ışığında ilerlenebilinsin.Gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    froto için değil genel olarak yazıyorum, bu düşünce çok tehlikeli.
    bakın zamanında hektaşta 50den 30a düşünce de böyle yazılıyordu, bu fiyattan artık satılmaz diye diye yatırımcısı battı.

kendinize şunu soru sorun, ben bu şirketi bu fiyata alır mıyım? 1 sene %50 risksiz getiri varken en az %80 getimesi lazım, yani 1 sene sonra 1800 hatta 2bin tl olur mu?
    Deniz Yatırım olur diyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
    Son alimlarida yaptim....[emoji3][emoji3][emoji3]..artık ekran kapatıyorum.. size kolay gelsin...son alimlarin ortalaması 981 tl..

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Burada yapılan paylaşım yazılan bilgi yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

7. Kimsenin tadı tuzu yok bugün

otomotivci beyaz eşyacı esnaf zanaatkar inşaatçı dönerci herkes kıpkırmızı

8.  Alıntı Originally Posted by Acemi1i Yazıyı Oku
    ah selam tolga bey, yeni gördüm ben bunu. yeri ve sayfası diil!! ama fiyattan bağımsız olarak güzel gelecek vaadeden iyi bir şirket.

küçük bir şey whisper edeyim: Koç grubundan arçelik bu europower ın sun junior depolamalı bataryasını aldı tek kendisi satacak.

koç grubu şirketleri öyle herşeye bulaşmazlar. girmişse vardır bişeyi. bu dediklerim en az üç sene sonrası için tabi. belki beş bene olur. onu bekleyecek azim kararlılık ve sabır varsa....

froto ile erpwr de birlikte biriktirilebilir.... biri büyüme biri büyüme artı temettü..... 900 bin araç olacak

2026 sonu hedef 12 milyar dolarlık ihracat..... büyük iş....
    Selamlar hocam bilgiseliniz için teşekkür ederim
    Umarım herşey çok güzel olacak diyelim
    bol kazançlarınız olsun inşallah.

Sayfa 86/643 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •