Sayfa 124/629 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 5029 madde; 985 - 992 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Sn “acemi”11 [emoji3]

Seviyeli karşıt görüş için teşekkürler.

Çok çok özetle ben bir karar aldım ve yatırımlarıma kökten yansımaları oldu bu kararın.

Dünyada yaşanan teknoloji devrimi neticesinde aşılan eşik sonucu insanoğlunun teknolojide en zor en kritik level ı atladığını müşahade ediyor ve sonucu olarak bundan 3-5-10…sene sonra eskiyecek ve eski dünyanın teknolojileri olarak kalacak ürün ve mal gruplarını üreten şirketlerin varoluşunda sıkıntı ve en basit pazar kaybı yaşama riski yüksek olanlarının hiç birine yatırım yapmıyorum, yatırımım olanların hepsinde de hızla exit yaptım geçtiğimiz aylarda.Ford da bunlardan bir tanesi.Bu benim öngörüm ve konfor alanımı,serin uykularımı riske atmak benim yapıma ters.Başkalarına değildir ona bir şey diyemem.

Bu durumun realize olma ihtimalini de açıkçası şu an %51 olarak görüyorum ve bu yüzde her geçen ay ve yıl artmaya namzet.Dünyada değişmeyen tek şey değişimin kendisi.

Bugün varolan pek çok sektörün ve haliyle şirketinde gelecekte varolmayacağını öngörüyorum.Bu geçiş süreci korkarım baya acılı olacak.Dediğim gibi bunlar benim şahsi öngörülerim.Dilerim sancılı olmaz.

En özetle böyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

2. Froto pahali.
    Dudu acele etme 500-600lerden ekleme yaparsin.

3. https://www.instagram.com/reel/C8tag...c4MTIwNjQ2YQ==

Fortoto, Mersodes, WoMAN, BCM, milyar dolar harcayıp fabriqué kuruyor ama bu Paki arkideşler Haydarabad Oto Sanayi sitesi C Blok no.12 de üstte peştemal, ağızda cugara, elde gazaltı kaynağı cızzzzt dızzzzt 4 saatte 45+2 koltuklu otobüs, midibüs, minibüs, kamyon falan üretiyorlar.

Bunlardan getir 15 tanesini Eskişehere günde 8 kamyon üretsinler hem de şimdikilerin 28 de 1 maliyetine.

4.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    Froto pahali.
    Ben de oraları bekliyorum finans abim. Saygıler sevgiler.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

5. Amerika Ford yani ana şirketin durumu felaket. 38 milyar dolara düştü. Türkiye ford hala 9 milyar dolar. Yani toplam ford içindeki payı 1/4 seviyesinde.
    Eskiden yani 2020 öncesinde bu oran 1/10 seviyesindeydi.

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yatırım tavsiyesi değildir.

6. Uzun vade desteği 500-600 de.

Güzel yer. Gelmezse de yolu açık olsun bolca var zaten.

Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    Froto pahali.
    Dediğin yere çeyrek kala benim bildiğim dudu çoktan topukkamış olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by enkahramanrıdvan Yazıyı Oku
    Dediğin yere çeyrek kala benim bildiğim dudu çoktan topukkamış olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    o da dogru, bi bakmissin ben sattim dostlar paylarimi, kalanlara selam olsun mesaji gelebilir

Sayfa 124/629 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •