makyajlı kasa enflasyon bugündü sanırım...
bakalım ne kadar makyaj yaptılar... :)
Printable View
makyajlı kasa enflasyon bugündü sanırım...
bakalım ne kadar makyaj yaptılar... :)
TÜKETİCİ FİYAT ENDEKSİ (TÜFE) YILLIK %19,58, AYLIK %1,25 ARTTI- TÜİK
4.10.2021 10:01:55 YURT İÇİ ÜRETİCİ FİYAT ENDEKSİ, EYLÜL'DE YILLIK % 43,96 ARTTI(ÖNCEKİ AY: +45.52 %)- TÜİK
yerseniz buyurun...
Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık %19,58, aylık %1,25 arttı
Yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE) yıllık %43,96, aylık %1,55 arttı
Bıhtıh ya..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
enflasyon verisi xbank'ın çok hoşuna gitti !!!
Thy görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merkezin -bundan sonra buna bakarım dediği çekirdek enflasyon hem beklentiye hem geçen aya göre hayli yüksek geldi, yüzde 16.98.. yani bu ay 1 puan daha indirse tam çekirdek rakamın sınırına ulaşmış olacak.. bi cenabetlik var bu yeni herfite
TÜİK'in enflasyon rakamlarına inanmayanlar, aynı elin ilan ettiği korona vaka, vefat rakamlarına imanı tam. Güzel bir çelişki. Yine aynı TÜİK neredeyse 2021 yılının bitmesine 3 ay kalmasına rağmen 2020 vefat ve sebeplerini ilan etmiyor, ki bu saatten sonra ilan etse bile hiçbir inandırıcılığı yok benim nazarımda.
eskıden viobda makas diye bişey vardı nerde acaba??
ve BIST100 cuma günü DOWUN dipten yaptığı +800 puanlık yükselişi yedi...:)
afiyet olsun ayularıma.eee kış uykusu öncesi besin stoklamak lazım.
tam öyle diyemeyiz, 2010 yılına kadar falan fed dahil bütün merkez bankaları gibi tcmb de çekirdek enflasyonu kriter olarak izlerdi.. herkes sıfır faize indikten sonra manşet enflasyona bakmaya başladılar, çünkü bütün amaçları enflasyonu 1-2 puan yükseltmekti..
Borsa düşmez ..düşemez..
Düşer gibi yapar anında gerisin geri zıplar..
istanbul belediyesi açıklıyor vefat rakamlarını, ne kadar güvenilir bilemem ama 2021 yaz aylarında dikkat çekici bi artış var, aşı yobazlarının bi açıklaması vardır muhakkak, kendi adamlarının rakamı
https://i.hizliresim.com/ncrlu0e.png
Bu badem spor olmasa bu borsa şuanda 125 lerde idi.
kontrol her yerde .
Bu kafayla devam, bu işten menfaat sağlayan devlet, şirket, kurum ve kişiler kıyamete dek salgını bitirmezler. Uğur Şahin'de bunu ifade ediyor. Bundan sonra aşı, ilaç sektorünün eline düştünüz, iliğinize kemiğinize kadar sömüreceğiz demiş. Gerçek bilim adamları geçmişte vardı, aşısının, ilacının formülünü insanlıkla bedelsiz paylaşırdı. Şimdikilerin tek amacı sağlık üstünden milyar dolarlar kazanmak. Yakaladım bırakmam, aşı stokları bitmeye başladı mutasyon var yeniden hepinizi öpeceğim diyor. Bir de bu aşıların Türkiye'ye gelmesi var ki o da ayrı hikaye. Fransa aşıları pahallı bulup almayınca Türkiye'ye kakaladılar. Bizimkiler de ab-ı hayat verilmiş gibi aşı statüsü olmayan şeyleri millete yapmaya başladılar. Biraz sorgulayanlar Soner Yalçın'ın Türkiye'de kuş gribindeki rolüyle de bilinen aşının uçana kaçana yapılmasını savunan Mehmet Ceyhan ile ilgili yazılarından başlayabilirler. Türkiye'de bilim adamı denilen aşı, ilaç tüccarlarından biri, TV'ye çıkıp Aşı anne sütünden bile çok koruyor diyebildi. Diğeri de bebeklere 'yanlışlıkla' kovid aşısı yapıldığını ve hiçbir yan etkiye sebep olmadığını ve bunun uluslararası bilimsel bir dergide yayınlanacağını bildirdi. Resmen insanların kobay olarak kullanıldığını ağzından kaçırdı. Ve bu kişi kim biliyor musunuz, Pfizer Bilimsel Araştırma Yarışması Bilimsel Kurulunda üye olan bir hekim, Mehmet Ceyhan ile birlikte. Bu ilaç ve aşı mümessillerine canınızı, sevdiklerinizi teslim edip etmemek sizin tercihiniz ama lütfen teslim etmek istemeyenleri ahmaklıkla, komplo teorileri üretmekle itham etmeyin.
senin yazdığın her satır tıbbiye düşmanlığı. resmen hastanelerin para kazanmak için insanoğluna kurulmuş tuzak olduğunu iddia ediyorsun. eğer bu kadar bilimden uzak rezil bir fikri savunuyorsan onurunu kurtaracak tek şey bir daha hasta olunca hastaneye gitmemektir. aksi taktirde kaypak kişi durumuna düşersin. senin fikrini savunanlar kovid olunca bırak hastaneye gitmeyi reddetmeyi kendi ayaklarıyla gidiyorlar..nooldu hani sana komplo kuruyorlardı? fikirlerine katılmasam bile fikirleri uğruna ölümü göze alana saygı duyarım fakat gördüğüm kadarıyla bunların çoğu kendi menfaatine göre çark eden aşağılık.
Ata Yatırım
-Borsa Istanbul, 5 Fiyat/Kazanc orani ile gelismekte olan ulkelere gore %60 iskonto ile degerleniyor. Yakin zamana kadar en dipte yer alan Rusya bile 7 F/K ile degerleniyor. 24 F/K ile islem goren Hindistan, 15 ile Endonezya, 9 ile Guney Afrika’ya gore sorunumuz makro politika.
kaptan kuteronun cuma koyduğu graf
ve Adem ayanın elmasla ilgili açıklması
ELMAS FORMASYONU
Genelde dipte oluşan bu formasyon çıkışın başlayacağının dip oluşumunun bitmek üzere olduğunu bildiren formasyonlardan birisidir.
Burada önemli olan Dengesiz hareketler yaparken dipte Malını kaptırmamaktır.Hareketlerin dengesizliği bu formasyonda Yatırımcıyı panikletir.
Bu formasyon da genelde desteğe doğru hacim azalırken , dirence doğru ciddi anlamda hacim artması gözlenir.Direnç kırılımında yüksek hacimin oluşması Bu formasyon açısında güvenli ‘al’ bölgesini oluşturur.
Bu formasyonun tepede oluşması ise tehlikelidir.Tepeden dönüşâ€™ün sinyalcisi olabilir.Yine tepede kırılımda yüksek hacim yapması güvenli ‘sat’ bölgesini ifade eder.
Bu formasyonda hedef Elmas genişliği kadardır.
ADEM AYAN
https://i.hizliresim.com/7ck2hs9.PNG
Rezil bir fikir varsa o da el kadar bebeği kobay olarak kullanmaya ses çıkarmamaktır, çıkaramamaktır. Bunu TV'lerde matah bir şeymiş gibi anlatan Pfizer ile ticari alışverişi olan bilim adamı kılığında milleti, bebeklerini kobay olarak kullanan ve bunlarla ilgili verileri uluslararası bilim dergileriyle paylaşanlardır, bu tip bit yavrularını savunanlardır. Bu olaya sesini yükseltmeyen herkesin torunu, çocuğu, bebeği, bunların potansiyel kobayıdır.
Ulen gene sen gene sen gene sen..
Yukarıda örneği verdik..
Gerçek sadece ismini yazmadım..
Soruyorum..
Covidden ölüm ile covid kaynaklı ölüm arasında fark nedir..
Kızı tıp fakültesi kazanmış şahıs..
Bak bunu tarafsızca yazıyorum..
Farkı nedir..
Bir de mevcut sisteme kapitalizm düzeninde bakan saha dan uzak bilmişlere soruyorum..
TAMİFLU diye bir ilaç var ...
Hikayesini okuyunuz..
O olmasa domuz gribinden herkese kıran girerdiM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
49d
SPK Başkanı Taşkesenlioğlu: Yatırımcıların kendilerini koruyabilecekleri bir piyasa ortamı oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz
https://foreks.com/haberDetay?id=615...edfd0001f410de
Hadi yine iyisiniz:)
Burda sorgulamanız gereken şudur...
Kaç kişi covid + olarak öldü..
Bakın tedavi sırasında ya da yatarken demiyorum..
Ya da covidden kaynaklı sonrası negatif çıkmış ölen hastadan bahsetmiyorum..
Kaç kişi covid + iken öldü..
Kamu halinizle şu rakamı bilebilir misin..
Ben camia içindeyim..
Kendi baktığım kısmı biliyorum sadece ki koca hastanede 4 adet toplam 64 yataklı covid yoğun bakım var..
Diğer bir soru net kanserden öldü diye duyduğunuz bir yakınınız var mı..
Her b*ka da muhalefet yapmayın anlamsız..
İlk önce kavramları öğrenin
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Müsaadenizle bazı ifadeler hatalı bence;
Elmas formasyonu genelde dipte veya zirvede oluşur, nadiren de bir devam formasyonu olarak karşımıza çıkar.
Karşıt kuvvetlerin birbirine eşit olduğu durumlarda görülür, bir genişleyen ve daralan üçgen içinde karşıt kuvvetler konsolide olur.
Nihayetinde kırılım istikametinde elmasın boyu kadar hareket gelir. Elmasın formasyonunun gözlemlenmesinde dip veya tepe olduğundan ziyade nereye doğru kırıldığı önemlidir, ama istatistiki olarak evet dip veya zirvelerde daha çok görülür.
Forumu, elmas formasyonu ile ilk tanıştıranlardanım, affınıza sığınarak;
https://www.hisse.net/eforum/showthr...449#post987449
xu100 1420 lere doğru bir fışkırtma bekliyorum..