Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 623/1004 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Yüz binde 3 matriks kendi alıyordu robotik işlem başına her işlemden.

Atıyorum on binde 2 ile çalışıyorsan, fark etmeyebilir, araci kurum buna sizin için katlanabilir.

Ama on binde 1 ile çalışıyorsan, ideal ile on binde1 ödersin, matrikste genelde on binde 1.3 ister aracı kurum. Bu konu eski bir konu belki değişmiştir 1.5 sene önce böyle idi. Çok yüksek işlemli scalp sistemlerle çalıştığımı biliyorsunuz, direk bırakma sebebi benim için. Iq da nasıl bilmiyorum.

Matriks kullanan sistemci pek yoktur bu nedenlerle.
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    işlem başına komisyon ?? bunu açarmısın.. ben ekstrelere bakıyorum böyle bir şey göremiyorum.. sadece aracı kurum kendi komisyonunu kesiyor.. zaten tüm işlemler aracı kurum serverları üzerinden gerçekleşir.. emri matriksten gönderebilirsin ama neticede yine aracı kurum server onayı verir..

ben hem matriks prime hem de matriks iq kullanıyorum. ilkini veri takip etmek için, alışkanlık.. manuel emrimi de sonuçta aracı kurum terminalinden gönderiyorum.. ama robota bağladığım işlemler matriks iq da yazdığım programlar üzerinden gerçekleşiyor ama aslında yine aracı kurum server'ı nihai merci..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    arkadaş nasıl bir düşünce yapınız var yahu sizin? önceden her yıl grip aşısı olmuyor muydu insanlar? her yıl aşı suşu yenilenmiyor muydu? bunu da onun gibi düşünün.ne hemen komplo teorisi yazıyorsunuz ya? her gün ülkede 250 kişi ölüyor.niye ölüyor arkadaş hiç sorgulamıyor musunuz? ortada virüs yoksa salgın yoksa niye ölüyor bu insanlar.

bu aşı da virüs kapan kişinin hastaneye yatma ve ölüm oranını düşürüyor olay bu...virüs mutasyona uğrarsa elbette aşı yenilenir...bundan daha doğal ne var ki? adamlar virüsün 5 sene sonra hangi şekle döneceğini nereden bilebilir...ancak ortaya çıktıkça ona göre aşıyı yenileyebilir...

sürekli mutasyona uğrayan virüsün aşısı olmaz ne demek? GRİP her yıl mutasyona uğramıyor mu? her yıl geliştirilen yeni aşı da işe yarıyor...

ne garip insanlar var ya...işleri güçleri saçma sapan komplo teorisi...

yoğun bakımda sizin veya çok sevdiğiniz bir yakınızın g-tünü bezledikleri zaman görürüm ben küresel ilaç bilmem nesini falan...

ÇÖZÜM öneriniz nedir? hı? bu her gün ölen 250 kişiyi nasıl kurtaracağız? yoğun bakımlara yatan insanları nasıl önleyeceğiz? nedir çözüm öneriniz?

bir türlü kabullenemediniz yahu şu virüsü? ne garip... neden imkansız geliyor bu insanlara? hala 50 yıl önceki kafayla mı bakacağız? her şey değişiyor virüs neden değişmesin? daha dirençli daha ölümcül hale neden gelmesin? yasak mı var?

bilim adamları bas bas bağırıyor mesela bilinçsiz antibiyotik kullanmayın süper bakterilere zemin hazırlıyor bu durum diye...yani antibiyotik falan nafile olacak diye...bu virüsü de bunun gibi düşünün kendini sürekli yenileyen güçlenen bir virüs bu kaçıyor bilimde bunu kovalıyor bir şekilde hızını ölümcüllüğünü düşürmeye çalışıyor...bunu yaparken elbette para kazanacaklar yahu...amme hizmeti için mi kurulmuş bu devasa şirketler?

belki ileride sadece atıyorum a RH + kan grubunu pert edecek başka bir virüs çıkacak...nereden bilebiliriz?

yaşadıkça görüyoruz işte...gelecekte bambaşka hiç akla hayale gelmeyecek başka hastalıklar da çıkacak muhtemelen...neden reddediyor insanlar bunu aklım almıyor...

Alıntı Originally Posted by İnternational Yazıyı Oku
    Uğur Şahin:
    ''Gelecek yılın ortalarına doğru Covid-19 aşısının formülünün değişmesi gerekecek gibi görünüyor; çünkü virüs mutasyona uğruyor. Bu yıl yeni bir aşı geliştirmeye gerek yoktu. Fakat gelecek yılın ortalarına doğru çok daha farklı bir durum olacak.''

https://www.sozcu.com.tr/2021/saglik...bilir-6685072/

Küresel ilaç, aşı firmalarının yerli mümessilleri 'aşı olun salgın bitsin' diyerek efendilerinin kasalarına para doldurtup komisyonlarını alırken bu propagandayla on milyonlarca insanı aşı statüsü kazanmamış sıvıya kobay yaptılar. 1. doz, 2. doz, olmadı 3. doz derken artık her sene Uğur Şahin-Türeci çiftinin üste para vererek kobayı olacağımızı da kendi ağızlarından duyduk. Niçin, çünkü virüs mutasyona uğruyormuş. İyi de virüs çıktı çıkalı en az 10-15 defa mutasyona uğradı, bu millet hangisine karşı aşılandı? Son 2 yıla bakınca niçin Canan Karatay gibi 'sürekli mutasyona uğrayan virüsün aşısı olmaz' diyen hekimlere TV ambargosu uygulanıyor daha iyi anlayabiliyorum. Bunlar TV'lere çıkabilselerdi on milyonlarca insan bu kadar kolay kobaylaştırılamazdı. Hasılı kelam küresel çapta insanlık, ilaç ve aşı firmalarına yakasını kaptırmış durumda, bakalım bunlardan nasıl kurtulacak?
    Son düzenleme : TÜRKOĞLU; 04-10-2021 saat: 07:13.

3. Eylul ayin basinda beklentim kirmizi bir aylik kapanis seklinde yazmistim.

Ekim ayi beklentim ise en az Eylul ayi gibi bir bar…..Ama rengi Yesil….
    En iyisini Pala bilir.

Herkese Bol Kazanclar.
    YTD…

4. Of ki ne of.. Pandoranın kutusu açılmış.. Birisi kleptokratlara şah çekmiş

5.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    arkadaş nasıl bir düşünce yapınız var yahu sizin? önceden her yıl grip aşısı olmuyor muydu insanlar? her yıl aşı suşu yenilenmiyor muydu? bunu da onun gibi düşünün.ne hemen komplo teorisi yazıyorsunuz ya? her gün ülkede 250 kişi ölüyor.niye ölüyor arkadaş hiç sorgulamıyor musunuz? ortada virüs yoksa salgın yoksa niye ölüyor bu insanlar.

bu aşı da virüs kapan kişinin hastaneye yatma ve ölüm oranını düşürüyor olay bu...virüs mutasyona uğrarsa elbette aşı yenilenir...bundan daha doğal ne var ki? adamlar virüsün 5 sene sonra hangi şekle döneceğini nereden bilebilir...ancak ortaya çıktıkça ona göre aşıyı yenileyebilir...

sürekli mutasyona uğrayan virüsün aşısı olmaz ne demek? GRİP her yıl mutasyona uğramıyor mu? her yıl geliştirilen yeni aşı da işe yarıyor...

ne garip insanlar var ya...işleri güçleri saçma sapan komplo teorisi...

yoğun bakımda sizin veya çok sevdiğiniz bir yakınızın g-tünü bezledikleri zaman görürüm ben küresel ilaç bilmem nesini falan...

ÇÖZÜM öneriniz nedir? hı? bu her gün ölen 250 kişiyi nasıl kurtaracağız? yoğun bakımlara yatan insanları nasıl önleyeceğiz? nedir çözüm öneriniz?

bir türlü kabullenemediniz yahu şu virüsü? ne garip... neden imkansız geliyor bu insanlara? hala 50 yıl önceki kafayla mı bakacağız? her şey değişiyor virüs neden değişmesin? daha dirençli daha ölümcül hale neden gelmesin? yasak mı var?

bilim adamları bas bas bağırıyor mesela bilinçsiz antibiyotik kullanmayın süper bakterilere zemin hazırlıyor bu durum diye...yani antibiyotik falan nafile olacak diye...bu virüsü de bunun gibi düşünün kendini sürekli yenileyen güçlenen bir virüs bu kaçıyor bilimde bunu kovalıyor bir şekilde hızını ölümcüllüğünü düşürmeye çalışıyor...bunu yaparken elbette para kazanacaklar yahu...amme hizmeti için mi kurulmuş bu devasa şirketler?

belki ileride sadece atıyorum a RH + kan grubunu pert edecek başka bir virüs çıkacak...nereden bilebiliriz?

yaşadıkça görüyoruz işte...gelecekte bambaşka hiç akla hayale gelmeyecek başka hastalıklar da çıkacak muhtemelen...neden reddediyor insanlar bunu aklım almıyor...
    Ya seve seve, ya da ss ile yeni düzene adapte olacağız. Lab da mı üretildi, dünya nüfusunu azaltmaya mı çalışıyorlar? Bu teorilerin hepsi konuşulabilir, hatta bu hastalık süper zenginleri daha da süper zengin etti. Orta sınıfı fakirlik sınırına itti, gelir dağılımını daha da bozdu zenginler lehine.

Yani, çok teori yazılabilir bunla ilgili..ama yapacak bir şey yok, kendin ve topum faydası için aşı olacaksın.

Bir de deniyor ki, bunca aşıya rağmen vaka ve ölüm oranı aynı kaldı..iyi de hayatta normale döndü, geçen yıl evden dışarı çıkamıyorduk, okullar kapalıydı..tam kapalılık yanında, yarı kapalı olduğumuz çok ay oldu..yani elma ve armutları kıyaslamak anlamlı değil.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    aynen cauti...bu virüs evet belki de bilinçli yayıldı belki de hakikaten ilaç devleri yaydı...herşey olabilir...ama sonuçta bu illet hayatmızda artık...paşa paşa ya aşı olacaksın ya da kaderine razı olacaksın...şu kesin bir gerçek aşı olan olmayana göre çok daha güvenli konumda...bunu reddetmek ahmaklıktır ya...

bugün aşı olur yarın belki hap çıkacak ve belki birkaç yıl sonra grip gibi normal bir virüse dönecek belki de çok daha korkunç bir hal alacak bu kısım meçhul...ama gerçek olan bir şey var artık hayatımızda bu virüs var ve insanları öldürüyor...

efendim deney sıvısıyımış 1 yılda aşı mı geliştirilirmiş...yahu kardeşim teknoloji gelişti tıp gelişti eskiden 20 yılda yaptığını şimdi neden 1 yılda yapamasın? belki 50 yıl sonra 100 yıl sonra 1 günde aşı yapılacak nereden bilebiliriz?

her şeyi reddetmek komplo teorisi yazmak nedir nasıl bir kafadır ya? bundan 60-70 yıl evvel bilgisayarlı tomografi mi vardı? şimdi var kabak gibi organları gösteriyor...reddedelim o zaman bunu da...gerçek değil diyelim...var mı böyle bir saçmalık ya...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ya seve seve, ya da ss ile yeni düzene adapte olacağız. Lab da mı üretildi, dünya nüfusunu azaltmaya mı çalışıyorlar? Bu teorilerin hepsi konuşulabilir, hatta bu hastalık süper zenginleri daha da süper zengin etti. Orta sınıfı fakirlik sınırına itti, gelir dağılımını daha da bozdu zenginler lehine.

Yani, çok teori yazılabilir bunla ilgili..ama yapacak bir şey yok, kendin ve topum faydası için aşı olacaksın.

Bir de deniyor ki, bunca aşıya rağmen vaka ve ölüm oranı aynı kaldı..iyi de hayatta normale döndü, geçen yıl evden dışarı çıkamıyorduk, okullar kapalıydı..tam kapalılık yanında, yarı kapalı olduğumuz çok ay oldu..yani elma ve armutları kıyaslamak anlamlı değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,340
    14 gündür covitliyim delta olanından
    25 yıllıkta şeker hastasıyım
    2 aşımı oldum bu yüzdenmi bilmiyorum hafif atlattım
    ilaçlarımı içtim bol bol limon mandalin sıktım içtim
    hanım kalp kapakçığında sorın var diye hapta kullanmadı
    çocuklarda kullanmadı onlarda hafif atlattı
    16 yaşındaki oğlum tek aşılı idi en hafif o geçirdi
    maddi durumu kötü olanlar için sıkıntılı bir hastalık
    gerçi biz belediye olarak bize başvuran herkeze
    evde kaç kişi var ise sabahları çorba akşamlarıda yemek gönderiyoruz
    inş herkez bizim gibi atlatır
    Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    geçmiş olsun....

garip bir virüs bu...kimisi hafif atlatıyor kimisini perişan ediyor...benim ablam yeğenlerim ve eniştem oldu hepsi aynı evde olunca eniştem eczacı önce o oldu sonra tüm eve bulaştı neyse ablam KOAH ve astım hastası ama normal semptomlarla atlattı...

kayınbiraderim 50 yaşında dalyan gibi adamdı sağlık sorunu falan yok...adamı bir vurdu 15 gün yoğun bakımda yattı birkaç gün daha toparlanmasa entübe edilecekti...direkten döndü adam...50 yaşında adamın altını bezlediler yahu insanı o hale getiren bir virüs...tiyatro sanıyor insanlar kendileri veya çok yakınları yaşamadığı için...

Alıntı Originally Posted by ZICO Yazıyı Oku
    14 gündür covitliyim delta olanından
    25 yıllıkta şeker hastasıyım
    2 aşımı oldum bu yüzdenmi bilmiyorum hafif atlattım
    ilaçlarımı içtim bol bol limon mandalin sıktım içtim
    hanım kalp kapakçığında sorın var diye hapta kullanmadı
    çocuklarda kullanmadı onlarda hafif atlattı
    16 yaşındaki oğlum tek aşılı idi en hafif o geçirdi
    maddi durumu kötü olanlar için sıkıntılı bir hastalık
    gerçi biz belediye olarak bize başvuran herkeze
    evde kaç kişi var ise sabahları çorba akşamlarıda yemek gönderiyoruz
    inş herkez bizim gibi atlatır